• 113Posts
  • 265Followers
  • 331Following
  • Share
  • This account is private
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
4jamaja. 데일리한 디자인에 린넨소재로 가볍소 시원하게 입기 좋은 블라우스❣❣❣
#마블라우스 #린넨블라우스 #블라우스 #봄코디 #여름코디

데일리한 디자인에 린넨소재로 가볍소 시원하게 입기 좋은 블라우스❣❣❣ #마블라우스 #린넨블라우스 #블라우스 #봄코디 #여름코디 #가을코디

Share 7 1
m.i.c.k.y.s. • #throwback •
Due settimane fa, dopo numerosi messaggi, whatsapp, mai

#throwback • Due settimane fa, dopo numerosi messaggi, whatsapp, mail , Skype ho conosciuto finalmente ‘dal vivo ‘queste bellissime persone! - Insieme abbiamo celebrato @_wahtinti_ una fantastica nuova tribù digitale . - È stata un’esperienza emozionante, stimolante e di grande crescita! Il desiderio di condividere il proprio percorso professionale e personale al di fuori della rete per realizzare progetti tangibili, per unire e migliorare se stessi e gli altri è una cosa meravigliosa... É stato un esempio di come internet e i social possano essere un strumento pontentissimo per creare aggregazione, far conoscere le persone e dare vita a legami veri, umani! - Gratitude 🙏 #wahtinti #deadigitale

Share 66 46

. #love #osamnuts ♡♡♡ 大好きな親友と♡ 親友も月1で来たいと♡ #やばみ . #パリピか #パリピ女子 か笑 . 彼女のクラブデビューは #idcafe やで笑\(^^)/ #奇跡と偶然 のやーつ♡ #club 行ったみたいけど #おさむなっつ#一番 らしい!!!親友談。笑 . #オサムナッツの選曲好きなら両手 ずっと両手あげてられる\(^^)/笑 #minmi #シャナナ #愛は言葉じゃない #行動が大事 なのだ♡ . ムービーいーーっぱい 撮りたかったけど昨日は 注意されまくって(´・ε・`) どーして?笑 #明日への活力 なんに(´;ω;`) #目立つ わたしは #出禁なるわ 笑 . #djosamnuts #盛り上がり半端ない #はんぱない #半端ない って♡笑 #クラブ #パーリピーポー . #オサムナッツ 触りまくった。笑 #会えるアイドル か笑 ってツッコミ。笑 #嬉し過ぎた #高揚感 #osamnutsの選曲好きなら両手 #あほかな 笑 ちゃんとムービー見てな♡笑

Share 50 0
ha.ziq_12._. Sapa minat pubg💪💪for you.. Credit-@hell0bxlqis._

Sapa minat pubg💪💪for you.. Credit-@hell0bxlqis._

Share 35 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ange_tu. ...guardare l'orizzonte carico di aspettative mentre i pensieri si acc

...guardare l'orizzonte carico di aspettative mentre i pensieri si accavallano... #Me #WantToBeHappy #Breathing #WaitingFor #Memories #VolersiBene #LifeIsUnpredictable

Share 44 2
whiterosedolls. Original luts yul human version full set. She will come with her outfi

Original luts yul human version full set. She will come with her outfit, hair, and eyes. #luts #lutsdoll #lutsdolls #bjdsale #lutsdollsale #bjdsales #bjd #doll #dollsale

Share 6 1
imkvanbosst. Hamburg har deres eget Papirtårn
#imkvanbosst #moodybook #hamburg #bie

Hamburg har deres eget Papirtårn #imkvanbosst #moodybook #hamburg #bierreise #arkitektur #architecture

Share 16 0
bilboch29. Hallo gays aku mau rekomendasiin masker yang super ajaib yaitu masker

Hallo gays aku mau rekomendasiin masker yang super ajaib yaitu masker spirulina jadi aku mau cerita sedikit dulu ya awal nya muka aku ini jerawatan parah sensitif juga gara" pake krim pemutih habis itu aku ketemu sama masker satu ini dan setelah aku pakai rutin jerawat aku minggat dan kulit aku pun udah gak sensitif lagi, Oiya jadi buat kalian yang mau berhenti pake krim pemutih bagus banget pake masker ini karna aku udah buktiin sendiri, nah karna masker ini tuh bagus banget jadinya aku join deh jadi distributor nya, yuk yang mau cantik Kepoin kita ya !! . . MANFAAT MASKER SPIRULINA : ▶mengencangkan kulit wajah ▶memperhalus tekstur kulit wajah ▶mencerahkan kulit wajah ▶mempertahankan kekenyalan kulit ▶merawat kulit agar tidak berminyak ▶menghilangkan jerawat ▶mengecilkan pori pori ▶menghilangkan komedo ▶menghambat penuaan dini ▶menghilangkan kerutan diwajah ▶menghilangkan flek hitam ▶menghilangkan bopeng akibat bekas jerawat MASKER ALAMI, TANPA BAHAN KIMIA / EFEK SAMPING / KETERGANTUNGAN sangat aman untuk para remaja, dewasa, ibu hamil & menyusui. Masker spirulina sudah mendapatkan LEGALITAS BPPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), TGA (BPOM australia) Sangat AMAN dan BERKUALITAS DUNIA!! ;) Pastikan kalian membeli produk yang original ya guys karna sekarang banyak banget beredar spirulina kw/tiruan Fast respon WA 📞 08.... #maskerspirulinatiens #maskerspirulinajogja #maskerspirulinamurah #maskerwajah #maskerwajahalami #maskerwajahherbal #rahasiacantik #rahasiabebasjerawat #obatkulit #obatkomedo #obatherbal #obatjerawat #obatjerawatbatu #obatkuat #spirulinaoriginal #spirulinaori #spirulinamasker #jualspirulina #spirulinabanjarmasin #spirulinabanjarbaru #spirulinakalsel 🤗

Share 1 0
sullivan_and_boo. They are our joy, heart and everything!  The little Durán who came to

They are our joy, heart and everything! The little Durán who came to fill the family with smiles, I ask God to fill them with great health and allow us to take care of them and protect them for many many more years! 🙏🙏❤️❤️❤️ #westhighlandwhiteterrier #westiepuppy #westielove #westiesofinstagram #dogsofinstagram #cairns #cairnterrier #terrier #scotland #sullivan #boo

Share 51 0
manyscars_ms. Day 3 of every day symptoms... planning my toilet breaks. Everything I

Day 3 of every day symptoms... planning my toilet breaks. Everything I do I now have to think, where’s the nearest toilet, when is the next time I can go. I’m lucky I’ve not had an accident but what I have had is many moments where they could have happened. Now I get so worried I always do ‘just incase’ wee’s! My issue is I don’t have that I feel like I’m going to need to go soon, I just get the ‘you need to go now’ feeling. It’s not all the time but it’s unpredictable. I have medication but take it as and when now. I’ve just taken one now before my flight, I have a window seat... incase I get spasms so I don’t hit the person next to me, but it means I have to ask people to move which I hate especially if they are sleeping. Just noticed my tablet is out of date by a year... ops! Anyway it’s always a thought on my mind, long journeys, meetings at work, or worse when I’m doing talks, night time, when I go out and about somewhere new, even harder in new countries! I’m glad it’s not that bad any more it used to be a frequency thing too which was horrible I get that now and then too but mainly it’s just urgency! It’s caused me endless arguments at disabled toilets, and stressful moments too. Being spontaneous is now a lot harder that’s for sure! #multiplesclerosis #msfamily #msblogger #ms #mser #thisisms #myms #livingwithms #autoimmunedisease #invisibleillness #invisibledisease #invisibledisability #toilet #disabledtoilet #bladder #bladderissues #msproblems

Share 41 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});