(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

0Best Friend(s)
No content yet
0Check-in(s)
No content yet
2Profile Topics
  • Love
  • Happy

KPOPERS ALL FANDOM kpopl_fandom kpopl_fandom Posts

kpopl_fandom. that's what happened when they took Changbin and hyunjin's part😂😂the

that's what happened when they took Changbin and hyunjin's part😂😂they look cute😘 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin #lfl only for Kpopers account😇

Share 16 2
kpopl_fandom. they looked beautiful to be seen together, this video made me dream th

they looked beautiful to be seen together, this video made me dream that they could be one again😞 to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 @wannaone.official @ab6ix_official #ongseongwoo #lfl only for kpopers account😇

Share 71 0
kpopl_fandom. whatever he does still looks cool, that's an idol😂😂 to get more vide

whatever he does still looks cool, that's an idol😂😂 to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin

Share 72 0
kpopl_fandom. hyunjin is good at expressing his face and he look so cute😘

to get m

hyunjin is good at expressing his face and he look so cute😘 to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kpopl_fandom. Aish...mau nya sih dukung tp kalau ke gini..idol rookies si jisung @jy

Aish...mau nya sih dukung tp kalau ke gini..idol rookies si jisung @jypstraykids Ok positif thinking aja dh...aish Mina to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin

Share 52 4
kpopl_fandom. Jisungah mianhe..😭😭Jisungah mianhe..😭😭Jisungah mianhe..😭😭Jisunga

Jisungah mianhe..😭😭Jisungah mianhe..😭😭Jisungah mianhe..😭😭Jisungah mianhe..😭😭 to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin

Share 23 5
kpopl_fandom. Straykids mianhe😭😭gw ga bisa nahan air mata denger teriakan penyesal

Straykids mianhe😭😭gw ga bisa nahan air mata denger teriakan penyesalan dari stay ini😭 to get more videos and photos follow @kpopl_fandom 😊 Don't be stingy to give likes and comments because I will do the same for your account😉 #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin

Share 14 0
kpopl_fandom. Thanks & sorry straykids @realstraykids #straykids #bangchan #bangchan

Thanks & sorry straykids @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆

Share 13 0
kpopl_fandom. Okeh..sekarang skz udh jadi army juga😂😂
@realstraykids #straykids #b

Okeh..sekarang skz udh jadi army juga😂😂 @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆

Share 14 0
kpopl_fandom. Ku kangen lay..😭😭😭
@real__pcy @zyxzjs @baekhyunee_exo @zkdlin @oohs

Ku kangen lay..😭😭😭 @real__pcy @zyxzjs @baekhyunee_exo @zkdlin @oohsehun #exo_comeback2018 #happychenday #happylayday #happyzhangyixingday #happyichingday #chenmin Sfs,lfl&fff only to kpopers If you want to ask lfl or fff please DM only, do not write in the comments because I have trouble replying if that asks for a lot

Share 63 0
kpopl_fandom. Ini yg dari sisi belakang waktu nge vidnya..duh sakit tuh punggung pas

Ini yg dari sisi belakang waktu nge vidnya..duh sakit tuh punggung pasti @bts.bighitofficial #minyeonggi #jeonjeongguk #btsjungkook #btsarmy #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv Sfs&lfl&fff only to Kpopers😉 Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 13 0
kpopl_fandom. Emng licin ya?? Ini dari sisi depan kalau nge vid nya coba dari sisi b

Emng licin ya?? Ini dari sisi depan kalau nge vid nya coba dari sisi belakang.. @bts.bighitofficial #minyeonggi #jeonjeongguk #btsjungkook #btsarmy #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv Sfs&lfl&fff only to Kpopers😉 Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 16 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kpopl_fandom. Cie maknae yang kaga bisa marah😂😂😂

Cie maknae yang kaga bisa marah😂😂😂

Share 14 0
kpopl_fandom. Kena tabo kan lu😂😂 @bts.bighitofficial #army#kimnamjoon#kimseokjin#m

Kena tabo kan lu😂😂 @bts.bighitofficial #minyeonggi #jeonjeongguk #btsjungkook #btsarmy #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv Sfs&lfl&fff only to Kpopers😉 Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 15 0
kpopl_fandom. Saengil chukae abang icing wyatb😍😘
@real__pcy @zyxzjs @baekhyunee_ex

Saengil chukae abang icing wyatb😍😘 @real__pcy @zyxzjs @baekhyunee_exo @zkdlin @oohsehun #exo_comeback2018 #happychenday #happylayday #happyzhangyixingday #happyichingday #chenmin Sfs,lfl&fff only to kpopers If you want to ask lfl or fff please DM only, do not write in the comments because I have trouble replying if that asks for a lot

Share 26 0
kpopl_fandom. Seneng banget dah liat mereka akur😂enak bat diliatnya💕😅
@bts.bighit

Seneng banget dah liat mereka akur😂enak bat diliatnya💕😅 @bts.bighitofficial #minyeonggi #jeonjeongguk #btsjungkook #btsarmy #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv Sfs&lfl&fff only to Kpopers😉 Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 36 26
kpopl_fandom. Ku ingin jadi Mark😂heheh😂khayal gaje😑 Kenya ty  seneng banget tuh g

Ku ingin jadi Mark😂heheh😂khayal gaje😑 Kenya ty seneng banget tuh gendong Mark😂 @nct @nct_dream @smtown #hendery #yangyang @weareone.exo @redvelvet.smtown #nct2018 --- --- If you want to ask lfl or fff please DM only, do not write in the comments because I have trouble replying if that asks for a lot

Share 25 0
kpopl_fandom. Hayolo ntar tu pinggang pas di back stage ngeluh sakit😂
@bts.bighitof

Hayolo ntar tu pinggang pas di back stage ngeluh sakit😂 @bts.bighitofficial #minyeonggi #jeonjeongguk #btsjungkook #btsarmy #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv Sfs&lfl&fff only to Kpopers😉 Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 20 0
kpopl_fandom. Ku ingin jadi jeonghan😂😂 nih ga keliat mana yang hyungnya😅😄💕
@say

Ku ingin jadi jeonghan😂😂 nih ga keliat mana yang hyungnya😅😄💕 @saythename_17 @joshuahong951230 @xuminghao_o @pledis_boos @min9yu_k #pledisentertainment Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 22 2
kpopl_fandom. Diajarin sulap nih ma woojin😂😂
@wannaone.official #daniel#jihoon#dae

Diajarin sulap nih ma woojin😂😂 @wannaone.official #ongseongwoo --- --- Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 26 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kpopl_fandom. Aaaw suara woojin neomu neomu kiyowo💕😄😄😱😍
@wannaone.official #dan

Aaaw suara woojin neomu neomu kiyowo💕😄😄😱😍 @wannaone.official #ongseongwoo --- --- Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆 Request foto and video di dm 💗

Share 16 0
kpopl_fandom. Yeyeeye swagnya unjin 😂😂💕
@realstraykids #straykids #bangchan #bang

Yeyeeye swagnya unjin 😂😂💕 @realstraykids #straykids #bangchan #bangchanstraykids #woojinstraykids #minhostraykids #hyunjinstraykids #seungminstraykids #jeongin Like and follow @kpopl_fandom Tag temen kalian dan bias kalian dibawah🙆

Share 25 0
kpopl_fandom. Mark : \"Mina saya mengatakan ini sebagai teman yang khawatir, jika mun

Mark : "Mina saya mengatakan ini sebagai teman yang khawatir, jika mungkin Anda memiliki perasaan untuk saya tolong jangan😂Mark, dimana anda belajar itu?😂😂😂😂😂 Kalau aing jadi Mina nya " i really like u Mark"😂😂pfft... kretek hati gua @nct @nct_dream @smtown #hendery #yangyang @weareone.exo @redvelvet.smtown #nct2018 --- --- If you want to ask lfl or fff please DM only, do not write in the comments because I have trouble replying if that asks for a lot

Share 20 6
kpopl_fandom. #markhyuck cian haechan, tuh yang pertama Mark menolak😂mungkin karna

#markhyuck cian haechan, tuh yang pertama Mark menolak😂mungkin karna ia tau dia bakal kalah😂hehe..lol @nct @nct_dream @smtown #hendery #yangyang @weareone.exo @redvelvet.smtown #nct2018 --- --- If you want to ask lfl or fff please DM only, do not write in the comments because I have trouble replying if that asks for a l

Share 22 0