(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
onepath786. Beautiful evidence from our #HolyQuran on how to respect your parents

Beautiful evidence from our #HolyQuran on how to respect your parents who bought you into this world. Also, to those who claim they are muslim but carry on living their #Haram lifestyle or embarrass to embrace their religion in front of their non believing friends. #islam #islamic #Islamicquote #islamicquotes #islamicteaching #islamicpost #islamicposts #islamicteachings #Ramadan #Ramadhan #Salah #Muslimah #Muslims #ramadan2019 #ramadankareem🌙 #ramadhan1440h #Muslim #Muslimteaching #muslimteachings #muslimquote #muslimquotes #Muslimpost #Onepath786

Share 0 0
jumaclicks. Hongereni vijana.
.
@shaffihdauda_  @samagoal77  #hajj #makkah #umrah

Hongereni vijana. . @shaffihdauda_ @samagoal77 #hajj #makkah #umrah #ramadan #hajj

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mysunnahoff. May this Ramadan benefit us all, and guide us on the path of righteous

May this Ramadan benefit us all, and guide us on the path of righteousness. . . #islam #ramadan #ramadan2019 #ramazan #islamic #muslim #reminder #dailymemes #muslims #islamicpost #islamicquotes #dailymeme #reminders #guidance #guided #rightpath

Share 0 0
hoteljasminejayapura. Menu Iftar Ramadhan 1440 Hijriyah 🌙 Hari Ke 17 Hanya dengan Rp.100.00

Menu Iftar Ramadhan 1440 Hijriyah 🌙 Hari Ke 17 Hanya dengan Rp.100.000,- Tajil + Dinner. Info & Reservasi : Hotel Jasmine Jayapura Jl. Percetakan Negara No. 8A, Jayapura Yanti Irianti 081344440144 Carolina Supit 082271079977 FO Manager (Syahril) : 08114817616 📞 0967 533222 📱 08114827174 📧 yasminhotel@yahoo.co.id Facebook Id : hotel jasmine jayapura Twitter : @jasminejayapura IG : hoteljasminejayapura Website : www.jasminejayapura.com #puasa #takjil #bukber #bukapuasa #ramadan #promo #promohotel #infojayapura #infopapua #jayapura #papua

Share 0 0

MAKAN KOLAK BISA BANTU KAMU TURUN BERAT BADAN .. . _________ . . Yup betul banget asalkan kamu paham kebutuhan kalori kamu yaa Jika kamu hanya fokus turun berat badan, makan hukum kalori bisa kamu gunakan, tapi jika kamu fokus buang lemak maka makanan spt ini sebaiknya bisa kamu makan sesekali saja. ________ . . Karena turun berat badan yang sehat adalah berkurangnya lemak, terjaganya massa otot & kadar air dalam tubuh. Semua ilmu ini sangat penting utk kamu ketahui, agar kamu bukan hanya memiliki tubuh langsing ideal saja , tapi dengan kesehatan yg baik 😉 . . ====================================== . . Yuk belajar tentang hal tersebut🌟🌟 Ikuti private coaching bersama #coachdeta, caranya cukup klik LINK di BIO Saya yaa! 💯🤗 . . Saya @coachdetta, Konsultan Diet melangsing sehat 3x paska melahirkan. Langsing ideal setelah turun 11kg *hasilindividubervariasi. Kalau saya bisa, KAMU BISA! 💯💯💯 . . Klik link 📱📲 bit.ly/Tanyadetta ☏ WA 081284637227 🌎 www.dettafitlife.goherbalife.com . #herbalifesurabaya #coachdeta #extraincome #jetdrink #hijabfashion #herbalifesidoarjo #ramadhan2019 #gamissyari #dietsehat #takjil #kolak #ramadan #bajugamis #kerudung

Share 0 0
albumgaleri. Berkumpullah dengan orang sholeh agar hidup #jadiberarti
Rosulullah SA

Berkumpullah dengan orang sholeh agar hidup #jadiberarti Rosulullah SAW bersabda : "Seseorang tergantung agama teman dekatnya, maka hendaknya kalian memerhatikan siapakah teman dekatnya.” (HR. Ahmad). . Agar perbuatan yang kita lakukan ketika hidup tidak sia sia dan #jadiberarti untuk semua orang bahkan #jadiberarti untuk negara indonesia ini ketika diri kita terkontrol untuk tidak berbuat kerusakan dimuka bumi . Ayo sobat ikutan kuis @homecreditid Insya allah berkah menjemputmu @bilal.syaifullah @fianprass @kudannil . #jadiberarti #homecredit #homecreditindonesia #ramadan #giveaway #giveawayramadan #puasa #bulanramadan #bulanpuasa #infogiveaway #infokuis #kuisberhadiah #giveawayiphone #giveawaysamsung #giveawayfujifilm

Share 0 0

Actor Taher Shabbir hosted an iftaar party at Shabbirs Tawakkal Sweets for the whole team of his upcoming movie "Bypass Road".. Ramadan Kareem To All of u .. Excited much!! Are We????? .. #TaherShabbir #indiangreekgod #tahershabbirslavetocinema #actor #director #ratfilmsindia #ratfilms #bypassroad #bypassroadmovie #TaherShabbirInBypassRoad #shabbirstawakkalsweets #shabbirstawakkalsweetsandeats #iftaar #ramadan #ramadan2019 #theoriginalsweetpeople #bestmalpuvas #bestfirnis .. P.S. @pyaarbepannah see didi's prediction was correct 😁

Share 1 0
marykaybynaddyy.catalogue. PINK SALE, kembali lagi uolss, dengan Set set makeup paling letupsss.

PINK SALE, kembali lagi uolss, dengan Set set makeup paling letupsss. PINK SALE memang selalu di nanti nanti kan oleh semua wanita yang menggunakan Marykay tau. Sebab bukan selalu ada PINK SALE ni tauu. Buy 1 FREE 1 TAU. . . Jom usha PINK SALE JOM #MaryKay #marykaymalaysia #MaryKayMelaka #MaryKayMerlimau #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycosmetics #MaryKayBeautyConsultant #marykaybc #beauty #skinvigorate #skinvi #skincare #beautiful #beautifulskin #healthyskin #healthyskin #healthyskincare #makeup #lipmatte #mattemeetsmetal #mattesmeetsmetalic #timewise3D #VitC #tw3d #MKtimewise3D #marykaymalaysia #satinhands #SkinCareClass #ramadan #hariraya2019 #pinksale

Share 2 0

WUI YO! BUKA PUASA for just RM10.00! Comes with Rice Set & Coffee! Pick your favorites! Rice : Nasi Lemak / Nasi Kerabu / Nasi Ulam / Nasi Herba Side Dish : Fried Chicken / Chicken Rendang / Fish Gulai / Grilled Beef Available in Khatulistiwah @ The Curve till 31 May only. Meal Sets available all day! #malaysianfood #malaysiacuisine #bukapuasa #ramadan #ramadan2019 #lunch #dinner

Share 1 0
ali_tunkiwala. Calorie Alert! 
Mohd Ali Rd is a food haven in the month of Ramadan (i

Calorie Alert! Mohd Ali Rd is a food haven in the month of Ramadan (if you know how to navigate crowds). Apart from all the meaty delicacies (like paya and bhuna ghost), one must try the Malpua with Rabree...a sweet dish that is served hot and fresh and has the ability ro melt in the mouth...and travel through the body to settle down in the hips and bellies....an extra 5 mins of workout today is on the cards to overcome the effects of this hot beauty! #ramadan #mumbai #india #mohdalird #minaramasjid #malpua #foodgasm #instafood #streetfood #caloriecounting

Share 1 0

. The One and Only Mascot of Kampoeng Ramadhan Jogokariyan #15 . . kampoeng ramadhan jogokariyan is an annual agenda held in the month of Ramadan located aroind the area of Jogokaryan mosque. There are approximately 2500 portions of rice prepared before breaking the fast for Muslims for free. . #istock #ramadan #istockbygettyimages #editorialuse #nikond5200 . . 📷 @rongaphotography || #rongaphotography .

Share 0 0

Best Dessert ever specially during Ramadan 😋😋You’ve got light cream, fresh mango and crispy kunafa. YOU MUST TRY IT! #mangokunafa #kunafa #ramadan #dessert #soyummy #homemade #instafood #instadessert #mtl #louloussweetcreations

Share 1 0

Iftar 🍶👏 . . . . . . . . . . . . #candles

Share 2 0
vimalautocitykedah. #VIMALAUTOCITY wishes all our Muslim friends a happy Nuzul Al-Quran da

#VIMALAUTOCITY wishes all our Muslim friends a happy Nuzul Al-Quran day this #Ramadan. Have a blessed one. . Create your own happiness with VIMAL AUTO CITY. . Visit our showroom for more info and GET YOUR DUIT RAYA more than RM10,000!!!* . Your Dream Car, We Can Bring You There. Bring along your old car to get lower down payment. . Don't miss out to get your dream car come true and welcome to test drive. . For more information, kindly click link below.👇👇 . http://bit.ly/2TimxaX . We're Open Every Day. 9.00 AM-6.00 PM. . #kedah #penang #vimal #vimalautocity #kualalumpur #car #honda #toyota #nissan #proton #perodua #bmw #mercedes #ohsyoknyaraya #my_genggua #bestoftheday #kedahseratarata #kedahan

Share 1 0
marykaybynaddyy.catalogue. Hah inilah dia, set yang ramai ternanti nanti kan. Set Timewise founda

Hah inilah dia, set yang ramai ternanti nanti kan. Set Timewise foundationnn. Ni adalah foundation feveret kaknad tau sesuai untuk yg berkulit berminyak dan combination sebab dia matte and long lasting tau. Paling best dia tak oxidise maksudnya tak bertukar warna selepas pakai dan foundation ni adalah non comedogenic bermaksud ia tak menyumbatkan pori pori uols jadi kulit muka uols bernafas seperti biasa . gituu. . . Harga? percaya tak kalau kaknad ckp harga 2 foundation ni less than RM80?😱. Ye betul kaknad tak tipu. whatsapp kaknad cepat kalau tak percaya. hehe . . #MaryKay #marykaymalaysia #MaryKayMelaka #MaryKayMerlimau #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycosmetics #MaryKayBeautyConsultant #marykaybc #beauty #skinvigorate #skinvi #skincare #beautiful #beautifulskin #healthyskin #healthyskin #healthyskincare #makeup #lipmatte #mattemeetsmetal #mattesmeetsmetalic #timewise3D #VitC #tw3d #MKtimewise3D #marykaymalaysia #satinhands #SkinCareClass #ramadan #hariraya2019 #pinksale

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
healthyaesthethique. listen I know this doesn’t look that good but I have to be eating pret

listen I know this doesn’t look that good but I have to be eating pretty clean rn because I have a party Friday & going to The Cheesecake Factory on Sunday ahh! However, this meal tasted so good I toasted a whole wheat bread and topped it with a poached egg, sirarcha, and seasoning. Then I just had a hard boiled egg. Yes, this is very egg heavy but I need the protein because I have been fasting as well. Ramadan vibes ahh! ☺️☺️💘 #dinner #poachedegg #eggs #healthy #healthyfood #foodacc #bread #meal #savory #ramadan

Share 1 0
mahar_nikah. Kreasi #mahar uang #nikah #mpukiyups
.
Bentuk : Merpati
.

Untuk info

Kreasi #mahar uang #nikah #mpukiyups . Bentuk : Merpati . Untuk info detail dan pricelist bisa via chat ya sista dan agan semuanya :) . Cek juga karya kami di @mpukiyups #mahar #nikah #wedding #handmade #creative #mpukiyups #quilling #money #maharuang #maharunik #seserahan #kadounik #kotagede #jogja #yogyakarta #mpukiyups #sepasangmerpati #merpati #pigeon #maharsepasangmerpati #maharmerpati #ramadan

Share 1 0
ohlalaitseda. Join amazing Sarah and help us build our first water well in Mozambiqu

Join amazing Sarah and help us build our first water well in Mozambique! All donations are 100% tax deductible. You will receive a receipt online as soon as you donate. 100% of your donation will go to charity water! As the well gets built, Charity water will send all donors updates! ❤️join this amazing cause❤️❤️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ how cool is that?! #humanrights #fundraiser #team #betterworld #cleanwater #ramadan #socialentrepreneur #believe #kindness

Share 2 0
dailypost.sa. #lights#hotels#design#enteraldesign #ramadan
Share 0 0
islamic_qoutes_04. ♥️بِسْــــمِ آللهِ ألَرّحَْمَـٰـنِ ألرّحِيــــمِ♥️
💚صَلُّوۡا عَلَى ال

♥️بِسْــــمِ آللهِ ألَرّحَْمَـٰـنِ ألرّحِيــــمِ♥️ 💚صَلُّوۡا عَلَى الۡحَبِيۡب📿صَلَّى اللّٰهُ تَعَالٰى عَلٰى مُحَمَّدﷺ❤ • • • #islamic_qoutes_04 #islamicnaat #naat #naatshareef #islam #muslim #allah #madina #madinah #makkah #macca #harmain #like #follow #ramadan #ramzanmubarak #ramadan2019 #ramadanmubarak

Share 2 0
marykaybynaddyy.catalogue. Yang ni paling best, tak boleh dilepaskan. Marykay evolution botanical

Yang ni paling best, tak boleh dilepaskan. Marykay evolution botanical effet, memang best pakai dia. Adik adik kat sekolah mmg sesuai sangat pakai ni, mak mak akak akak pun boleh pakai tau. Satu untuk mak, satu utk anak😍 #MaryKay #marykaymalaysia #MaryKayMelaka #MaryKayMerlimau #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycosmetics #MaryKayBeautyConsultant #marykaybc #beauty #skinvigorate #skinvi #skincare #beautiful #beautifulskin #healthyskin #healthyskin #healthyskincare #makeup #lipmatte #mattemeetsmetal #mattesmeetsmetalic #timewise3D #VitC #tw3d #MKtimewise3D #marykaymalaysia #satinhands #SkinCareClass #ramadan #hariraya2019 #pinksale

Share 5 1
kindnessmalaysia. #Repost @matasura (@get_repost)
・・・
Ini merupakan tahun ke 10 bekerjas

#Repost @matasura (@get_repost) ・・・ Ini merupakan tahun ke 10 bekerjasama dengan Celepets. Dan tahun ke 6 Kindness Malaysia bersama dengan Celepets untuk aktiviti kebaikan Ramadan. Celepets ini ada 7 orang. Sazzy Falak, Daphne Iking, Aishah Sinclair, Atilia Haron, Yasmin Hani, Dynas Mokhtar dan Serena C. Mudahnya bekerjasama dengan mereka. Mereka humble, komunikasi pun mudah. Malah mereka guna personal Whatsapp untuk tanya pandangan malah untuk ucap terima kasih. Saya kira mereka ini selebriti yang ada kelas tersendiri. Well organized dan bila nak dapatkan sumbangan untuk keluarga memerlukan, mereka lakukan bersungguh-sungguh. Bab duit raya pun kira berbaloilah keluarga memerlukan datang. Tak pernahlah jatuh 2 angka. Confirm setiap individu akan dapat duit raya bernilai tiga angka. Alhamdulillah selesai Projek TajaMereka versi Celepets semalam. Satu lagi kenangan bermakna buat penerima dan juga sukarelawan. Lepas ini kita sambung lagi. Masih ramai yang ingin kita raikan. Petang nanti Kindness Kitchen dan kemudian berbuka puasa dengan anak-anak asnaf Orang Asli di ASDAF. Jom! ☺️ #kindnessmalaysia #makemalaysiakindagain #ramadan #tajamereka #celepets

Share 0 0
umrahprocom. للعربية اسحب يمين👉
‏▪️AlNawal Golden Hotel ▪️
.
‏Distance: 1.1 km fro

للعربية اسحب يمين👉 ‏▪️AlNawal Golden Hotel ▪️ . ‏Distance: 1.1 km from Al-Haram . ‏( Special Offers in Ramadan )) . ‏⭕️ [ Limited Availability ] ⭕️ . ‏- Book Now - . ‏▪فندق النوال الذهبي▪ . ‏المسافة : ١.١ كيلو متر من الحرم . ‏((عروض خاصة في شهر رمضان )) . ‏⭕️ متوفر عدد قليل من الغرف ⭕️ . ‏- احجز الان -

Share 1 1
marykaybynaddyy.catalogue. PINK SALE, kembali lagi uolss, dengan Set set makeup paling letupsss.

PINK SALE, kembali lagi uolss, dengan Set set makeup paling letupsss. PINK SALE memang selalu di nanti nanti kan oleh semua wanita yang menggunakan Marykay tau. Sebab bukan selalu ada PINK SALE ni tauu. Buy 1 FREE 1 TAU. . . Jom usha PINK SALE JOM #MaryKay #marykaymalaysia #MaryKayMelaka #MaryKayMerlimau #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycosmetics #MaryKayBeautyConsultant #marykaybc #beauty #skinvigorate #skinvi #skincare #beautiful #beautifulskin #healthyskin #healthyskin #healthyskincare #makeup #lipmatte #mattemeetsmetal #mattesmeetsmetalic #timewise3D #VitC #tw3d #MKtimewise3D #marykaymalaysia #satinhands #SkinCareClass #ramadan #hariraya2019 #pinksale

Share 4 0
heshtherapper. This Quran website interface is so cool! I love how it gives you the e

This Quran website interface is so cool! I love how it gives you the exact word you want to know, in a grammatical way #ramadan #quran #pray #iqra

Share 1 0
rumahzakat_jogja. SYIAR QURAN ANDA UNTUK REMAJA JUARA DI DESA PACAREJO

Alhamdulillah sa

SYIAR QURAN ANDA UNTUK REMAJA JUARA DI DESA PACAREJO Alhamdulillah sahabat, Hari ke 12 Ramadhan kemarin Rumah Zakat kembali mendistribusikan Paket Syi'ar Qur'an untuk Remaja Juara di Desa Pacarejo Kecamatan Semanu Kabupaten Gunungkidul. Desa Pacarejo merupakan Wilayah Desa Berdaya Binaan Rumah Zakat. Remaja Juara merupakan program rutin yang diinisisasi Ratno Sungkowo selaku Fasilitator Desa Berdaya. Remaja di desa ini sangat bersemangat dalam pembinaan rutin yang dilaksanakan setiap pekan. Saat paket bahagia ini tiba, terlihat rona bahagia dari wajah mereka. "Wuah alhamdulillah banget ya mas, Qur’an nya mantap, buat pribadi lagi, boleh dibawa pulang ke rumah lagi dan gratis lagi, terima kasih mas Ratno, Rumah Zakat keren” ujar Yoga salah satu anggota Remaja Juara Sahabat, Mari kita sama-sama membahagiakan orang lain yang membutuhkan Al-qur’an lebih banyak lagi. Donasi Rp. 170.000 kita bisa mengukir kebaikan sekaligus memberi kebahagiaan kepada mereka yang tidak memiliki Al-Qur'an. Semoga apa yang kita laksanakan mengundang kasih sayang Allah untuk kehidupan kita di dunia dan di akhirat. Aamiin. Ramadhan Berdaya, Hidupkan Ramadhan di Desa. Transfer Donasi Terbaik Anda untuk Program SQ Melalui : BNI Syariah 155 555 5589 Mandiri 132000 481 974 5 Konfirmasi transfer via (0274) 377671 www.rumahzakat.org #ramadhan #ramadan #ramadhankareem #ramadhan2019 #ramadhan2018 #ramadhan2017 #marhabanyaramadhan #ramadhan2016 #rinduramadhan #ramadhaniscoming #ramadhanremindering #ramadhanmubarak #ramadhanberdaya #rumahzakat #ramadhanbersamarumahzakat #sayaberdaya #SyiarQuran #SQ

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});