(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jualan Raya Haji 2019 - Lembu dan kambing korban Lokasi: - Rawang, Selangor Tel / Whatsapp 013.833.2769 https://www.facebook.com/rawanggoatfarm/ #alfaagrobiz #rawanggoatfarm #rayakorban #rayaaidiladha #rayahaji #lembu #kambing #qorban #qurban #korban #haji #umrah #akikah #kualalumpur #selangor #rawang #rendang #daging #sedekah #pasar #lembukorban #pasartani #saanen #kerbau #rusa #penternak #masjid #surau #lid #brahman

Share 0 1
wow8gangz. Welcome to Wow Eight Agro... one of Wow Eight [ 002163676 - A ]’s bran

Welcome to Wow Eight Agro... one of Wow Eight [ 002163676 - A ]’s brand. We provide / supply beef, goats & so on for whatever your event needs like festive seasons, feasts or whatever event you are handling. You’re invited to go to our websites for more info & offers from us... thank you... Wow Eight Agro Web https://wow8agro.blogspot.com/?m=0 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8Agro #WowEightAgro #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Agro #Pertanian #Meat #Daging #Cow #Lembu #Goat #Kambing #Chicken

Share 1 0
mojangsae. Makanan khas Jogja yang bisa dikirim ke seluruh Indonesia 🇮🇩
Gak usa

Makanan khas Jogja yang bisa dikirim ke seluruh Indonesia 🇮🇩 Gak usah jauh2 Dateng ke kota asal... Cukup kepoin MojangSae👉ORDER DEH!! . Proses produksi MojangSae yang higienis menjadikan MojangSae tahan lama😀 Jadi gak perlu kuatir BASI pada waktu pengiriman👌 . . #mojangsae #osengmercon #tetelansapi #daging #pedas #makanannusantara #halal #makanankemasan #homemade #makananpedas #dagingsapi #kulinerjogja #kulinerlumajang #lumajang #yummy #frozenfood #lunch #dinner #breakfast #hungry #gofood #gojek #mukbang #asmr #susu #endulita #maknyus #foodvlogger #enterpreneur #pebisnismuda

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Daging Salai Kanda Daging mudah empuk. Daging batang pinang 😋 . Rm 20 sahaja untuk paket 250g Berbaloi 👍 . . 🚚 PENGHANTARAN / DELIVERY Caj penghantaran bermula daripada RM 5 (dari Kepong). . 🚶🚶walk in ke kedai kami di Pasar Seri Gombak( kami buka setiap hari 8am -12pm shj) . 📦📬Perkhidmatan POSLAJU bagi luar kawasan Lembah Klang (Kuala Lumpur). . . Untuk tempahan dan maklumat lanjut: ☎📱 Zahid (Salai Kanda) https://wasap.my/+60173237404/sayanakpesansalai Page: fb.me/salaikanda #salaikanda #salai #salaikl #salaiselangor #salaidaging #salaiayam #salaikeli #salaiitik #pos #delivery #masaklemak #daging #ayam #keli #itik #ciliapi #kantin #sodap #meleleh #salaikanda #masaklemak #masaklemakciliapi #itiksalai #dagingsalai #kelisalai #makanapahariini #masakapaharini #mahn #pembekaldagingsalai

Share 3 0

Try this ! Buat kalian pecinta coklat, cobain sensasi makan coklat di Moreau😍 Milk chocolatenya meleleh banget di mulut dan ga bikin enek malah ketagihan. 📍Kemang, Jaksel 💸 150.000 for two people (approx) @jktfoodbang #jktfoodbang @jktfooddestination #jktfooddestinations @laperbaper #laperbaper @destinasijajan #destinasijajan @wowkuliner #wowkulinerjakarta @jktinfo #jktinfo @dietmulaibesok #dietmulaibesok @indonesiajuarakuliner #indonesijuarakuliner @kulinernation #kulinernation @pesonakuliners #pesonakuliners #daging #brisket

Share 37 0
lalabeekids. Semangat ya pak mboss @febry_flesh 🤗😁😀😗
Selamat smp tujuan #Bandun

Semangat ya pak mboss @febry_flesh 🤗😁😀😗 Selamat smp tujuan #Bandung 😉😉 Semoga acara nya FEEDING TIME chapter 2 sukses & lancar semuanya 🙏 Sukses buat tmn^^ #DAGING #GEROGOT #AMORFATI chiaa youu 😉😀😗

Share 10 0
wow8gangz. Selamat Datang Ke Wow Eight Agro... salah satu cabang jenama daripada

Selamat Datang Ke Wow Eight Agro... salah satu cabang jenama daripada perniagaan Wow Eight [ 002163676 - A ]. Kami ada menyediakan / membekalkan daging lembu, kambing, ayam & sebagainya untuk apa jua keperluan acara anda seperti musim perayaan, kenduri atau apa jua acara yang anda kendalikan. Anda dialukan untuk melayari laman sesawang kami untuk lebih banyak info & tawaran daripada pihak kami... terima kasih... Wow Eight Agro Web https://wow8agro.blogspot.com/?m=0 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8Agro #WowEightAgro #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Agro #Pertanian #Meat #Daging #Cow #Lembu #Goat #Kambing #Chicken

Share 0 0
dapuridaide. #Risoles#isi..Sayuran#Wortel# Buncis#Daging#

#Wortel# #Daging#

Share 6 0
dhimazgutrectomy. Yess liburan ke bandung, Welcome To bandung .. brutalmind Present : 
F

Yess liburan ke bandung, Welcome To bandung .. brutalmind Present : Feeding Time Chapter #2 Sunday, July 21th, 2019, Live At IFI Institut Francais, jln. Punawarma No 32 Bandung indonesia www.instagram/Brutalmind_Jkt www.brutal-mind.com www.Facebook.com/brutalmindjakarta #Brutalmind #FeedingTime2019 #Chapter2 #Lumpur #DeliriumTremens #Turbidity #Diggingup #ApoptosisGutrectomy #Daging #Gerogot #Interfectorment #Amorfati #Dextrology #BrutalDeathMetal #Slamming #DeathMetal #Iddm #IndonesianDeathMetal

Share 13 0
thebachparty. Tag a friend that knows when to cut your ass off 🙅‍♀️

Tag a friend that knows when to cut your ass off 🙅‍♀️

Share 152 19

Satay mane Sedap? Pernah dengar x Satay Penjara? Kalau x blh pergi Facebook Search . Memang Viral lah Satay ni . Datang cuba dulu . Jangan cakap min sembang kencang je . Search Lokasi : Medan Selera Dataran Mat Riau Bukit Baru #satay #sataymelaka #sataycelupmelaka #rusa #arnab #ayam #daging #sataypenjara #viral #food #Melakafoodie #melakafoodies #yum

Share 3 0
mediakomunitas. Minggu ini Jangan lewatkan Event Berbahaya Paling Brutaallll , 
Brutal

Minggu ini Jangan lewatkan Event Berbahaya Paling Brutaallll , Brutal Mind Present : Feeding Time Chapter #2 Sunday, July 21th, 2019, Live At IFI Institut Francais, jln. Punawarma No 32 Bandung indonesia www.instagram/Brutalmind_Jkt www.brutal-mind.com www.Facebook.com/brutalmindjakarta #Brutalmind #FeedingTime2019 #Chapter2 #Lumpur #DeliriumTremens #Turbidity #Diggingup #ApoptosisGutrectomy #Daging #Gerogot #Interfectorment #Amorfati #Dextrology #BrutalDeathMetal #Slamming #DeathMetal #Iddm #IndonesianDeathMetal #mediakomunitas #mediakomunitasbandung #mediapromo #bandung #bandungjuara #infobandung #event #eventbandung #eventbandungjuara

Share 19 0

Cheesy Gyudon. Perpaduan nasi hangat, daging dan saus keju rasanya meleleh dimulut😭😭😭 Asli nagih mau lagi !! 📍Kazuhiro, Kelapa Gading 💸 100.000 for two people (approx) ⭐ Member of Zomato Gold @jktfoodbang #jktfoodbang @jktfooddestination #jktfooddestinations @laperbaper #laperbaper @destinasijajan #destinasijajan @wowkuliner #wowkulinerjakarta @jktinfo #jktinfo @dietmulaibesok #dietmulaibesok @indonesiajuarakuliner #indonesijuarakuliner @kulinernation #kulinernation @pesonakuliners #pesonakuliners #daging #brisket

Share 46 1

See? Saya dah bagitau, awak takkan menyesal belinya. Awak tengok sendiri lah macam mana cust kita seronok bila dapat popia carbonara dari kami. Awak awak ni tunggu apa lagi? Rugi kalau tak rasa. Orang lain dah kenal, dah rasa popia carbonara. Awak je yg tak kenal, tak rasa lagi. Jom dm kami cepat cepat 😽🙆🌹 #popia #carbonara #cheese #sedap #makan #cuba #meleleh #kudapkudap #ayam #daging #ketam #lapar #kenyang #kunyahkunyah #cair #likat #rangup #murah #puashati #takmengecewakan #rihanna #pearl #bubble #love #takmenyesal

Share 8 2
pempekbykirana. Risol Isi Daging
35k (isi 10 pcs)
Rasa Paling Utama

#risol #indonesia

Risol Isi Daging 35k (isi 10 pcs) Rasa Paling Utama #risol #indonesia #manis #gurih #daging #sayuran #lezat #makananiseng #cemilan #getfollowers #likeforlikeback

Share 5 0
miftahul_annur. #Repost from @jentikhati.tv -  Hargailah setiap nilai rezeki yang kita

#Repost from @jentikhati.tv - Hargailah setiap nilai rezeki yang kita dapat kerana tak semua orang dapat menikmatnya sebagaimana kita dapat. . Fikir sejenak sebelum kita membazir ketika makan, fikir bertapa susahnya orang lain demi mendapatkan sepinggan nasi. . #mawaddahbookstoreshares #janganmembazir #hargailah #bukansenangnaksenang #petani #nelayan #jentikhati #syukurselalu #peladang #nasi #refleksidiri #daging #ayam #allahuakbar #menjemputrezeki #notabuatdiri #videojentikhati #nilaikehidupan #muhasabahdiri #semogabermanfaat #terbaik #sentapbeb

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🍜 . Menu : Nasi Daging . - Sup - Sambal Asam Jawa - Acar Timun dgn Nenas . #nasidaging #airasamjawa #kaksal #daging #acartimun #sup

Share 11 1
vinny_dahnia. Bismillah.. Daging sapi untuk isi burger dibeli di toko daging bersert

Bismillah.. Daging sapi untuk isi burger dibeli di toko daging bersertifikasi Halal, digiling dan diolah sendiri, menggunakan bahan berkualitas dan menghasilkan rasa yang lezat dan gurih😍😍 Karena banyak yg request untuk dapat membeli daging burger mentahnya saja, silahkan pemesanan langsung hubungi WA 081382448970 yaa.. Harga daging sapi burger mentah per100gram, 14rb #daging #dagingsapi #dagingburger #jualdagingburger #dagingburgerhalal #daginghalal

Share 10 1

Daging masak kicap lada hitam. Cara mak sis. Dari sis kecik lagi dah hadap lauk ni. Jadi bila dah sampai sis besar gajah ni pun lauk mak yg ni la akan dikenang-kenang bila duk jauh dari mak. ⠀ Kalau balik bercuti je, mak tau dh anak dia ni akan request buat lauk ni. Pastu mesti pesan letak kentang tau mak. ⠀ Terima kasih mak sebab selalu masakkan lauk yang sedap-sedap. ⠀ Dalam video ni tak de letak kentang sebab lupa betul nak beli. 😫 ⠀ #zinniazacooks

Share 74 2

All you can eat adalah sistem penjualan menu di restoran dimana konsumen hanya membayar 1 kali untuk dapat menikmati semua menu yang tersedia dengan konsepprasmanan atau buffet dengan batasan waktu tertentu. Secara harfiah, All You Can Eat berarti semua bisa Anda makan 😭🍽️🍽️😌 . . . . #allyoucaneat #allyoucaneatjakarta #allyoucaneatbandung #allyoucaneatjogja #allyoucaneatsurabaya #udang #kepiting #cumi #jamur #daging #sapi #ayam #ikan #sosis

Share 8 0
simpleeatfood. Cobain Ramen murah di Jakarta
📍Gandaria City
📷 Spicy Beef Ramen
💰 R

Cobain Ramen murah di Jakarta 📍Gandaria City 📷 Spicy Beef Ramen 💰 Rp. 47.000 #ramen #ramenya #ramenmurah #mie #spicybeeframen #beeframen #beef #ramenjakarta #ramengandariacity #telur #nori #mie #daging #wijen

Share 4 0