(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
diee_liciouuss.beauty. “Petang yang indah di siang hari, 
Teringat pula kekasih hati,
Jiwa re

“Petang yang indah di siang hari, Teringat pula kekasih hati, Jiwa resah bila diingati, Rupanya terlupa consume mixberry” . Haa, sis pun pandai berpantun tau 😎 Mesti korang terlupa nak consume harini dek terlalu busy kan ? Jangan lupa consume hari-hari untuk kesan yang maksimum. 🤩🤩 . Mixberry powder mempunyai Vitamin C yang mampu merawat kulit kusam anda. Secara asasnya kita semua tahu yang Vitamin C amat penting untuk kita, namun jangan lupa juga untuk minum air yang secukupnya sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. 👌🏻 . #cshineserum #serum #glowing #shalicious #shalicioushq #gloweeoat #mixberry #cshine #Cshinesoap #fd #foundation #bestserum #shaliciousindonesia #cshinebooster #booster #powder #mixberrypowder

Share 0 0
eung_ziny. 💗메이크업 포에버 NEW파데_8/29 출시🥳
.
속부터 촉촉하게~~윤기나는✨ 피부로 소생시켜주는 #소생파데 들구와떠용,🙌

💗메이크업 포에버 NEW파데_8/29 출시🥳 . 속부터 촉촉하게~~윤기나는✨ 피부로 소생시켜주는 #소생파데 들구와떠용,🙌🏻‼️ . 제가 잠을 잘 못자서 그런지...요즘 피부상태가 좋지않아서😢얼태기에 빠져있었거든여... . 요즘 우울한 저에게..잠시나마 오아시스처럼 얼태기를 잊게해주는 인생 파데를 만났어요...❤️..... . 영상보시면 진짜 광 뿜뿜하는거 보이시져?ㅠ . 저 3일째 이것만 쓰고있는데...(내일도 또 쓸꺼예요..ㅋㅋㅋ) 바르면서 속으루...”어좋은데?” 이말이 나와여 제가 광메컵을 좋아해서 그른가봐여! . 진짜 광메이크업 좋아하시는 분들은 정말 꼭 한번 테스트해보셨으면 좋겠어여! 전 증말 만족했거든유! . 제가 사용한 파데 컬러는 메이크업포에버 에서 첨 선보이는 컬러인 Y218 사용했는뎁! 평소 21호를 사용하는 제 피부에 적당히 화사하니 잘 맞았어용~~!! . 조만간 얼태기를 극복해보겠슴돠 메포 도와줘..✨ . . @makeupforeverkr #메이크업포에버 #리부트파운데이션 #소생파데 #소생컬러 #SLEEPORREBOOT #MYREBOOTSTORY #파운데이션추천 #유료광고 .

Share 0 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
myko_cosmetics. Kissproof Moisturizing Long-Lasting Velvet Lip Gloss
$7.16 and FREE Sh

Kissproof Moisturizing Long-Lasting Velvet Lip Gloss $7.16 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! Active link in BIO #brush #powder #blush #concealer #foundation #sponge

Share 0 0

Marina Pecherskaya @marinapecherskaya , founder of the Pechersky Family Foundation and Pechersky Gallery

Share 3 1
cleosecrethq. Foundation by cleo secret..
3 tone yg mengojeskan penampilan anda nant

Foundation by cleo secret.. 3 tone yg mengojeskan penampilan anda nanti. Pilihlah yang mana pun u tetap nampak wow dgn hasil kerja scandalz ni. Setiap tone ada kelebihan masing2. Tunggu kemunculan SCANDALZ FOUNDATION by CLEO SECRET menggegarkan benak fikiran dan cinta utk milikinya.. Nak puas hati miliki 3 tone sekaligus.. Kan😍 #foundationscandalz #foundationmakeup #foundation #cleosecret #cleosecretofficial #foundationgombak

Share 0 0
diee_liciouuss.beauty. PRODUCT BERKUALITI TINGGI, HASIL MEMANG PUAS HATI ! 😍💯
.
Semua nak s

PRODUCT BERKUALITI TINGGI, HASIL MEMANG PUAS HATI ! 😍💯 . Semua nak skin cantik dan flawless bukan ?😘 Impian menjadi kenyataan dengan C-Shine Booster. 😱 . Anda mempunyai masalah kulit seperti kulit kusam, tona kulit tak sekata, ada bintik-bintik hitam dan parut jerawat ?🤔 jom dapatkan cbooster sekarang. . . #cshineserum #serum #glowing #shalicious #shalicioushq #gloweeoat #mixberry #cshine #Cshinesoap #fd #foundation #bestserum #shaliciousindonesia #cshinebooster #booster

Share 1 0
personalprotectiondogsnl. Making heelwork foundation with Oscar, 14 weeks old puppy! 
#personalp

Making heelwork foundation with Oscar, 14 weeks old puppy! #personalprotectiondogsnl #policedognl #policedogintraining #puppy #heeltraining #foundation

Share 2 1
aswhiteviva. Nak set make up yg mudah n cepat dari #mylea x.. Masa pun cpt nak bsia

Nak set make up yg mudah n cepat dari #mylea x.. Masa pun cpt nak bsiap.. #myleaserum.. #myleafoundation.. #mylealipmatte #Serum utk bg make up tahan lama/merawat skali kulit.. #Foundation bukan sekadar make up tp ia sbgai pelindung dari sinar UV.. sbb fd mylea ada #spf 40.. #lipmatte plk penyeri bibir.. Bkn sekadar utk ctk jg tp ia ada #vitamen E utk merawat bibir gelap/kering Dpt sesuatu tak?

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vivienne Sabo Vivienne Sabo Тушь для ресниц "Cabaret premiere", супер-объемная, со сценическим эффектом, тон 01 (Черный), 9 мл 🔥Цена по скидке: 359 рублей 🔥 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 1 0
naura_ayna. Tidak di sarankan buat yg berjerawt ya... Musim kondwangannn .... Yg m

Tidak di sarankan buat yg berjerawt ya... Musim kondwangannn .... Yg mau make up tahan lama sampe sepanjang hari 😊 Kami punya sunscreen foundation + Bedak padat, tidak mudah luntur, semakin berkeringat semakin glowing😍😍 Dan pastinya nonkomedonik dan ringan dipakai❤ Kamu wajib coba 🥰🥰 Info dan Pemesanan Wa 081336838715 #foundation #drwskincare #bedakpadatdrwskincare #kosmetik

Share 0 0
thinkhomakeup. BOBBK BROWN new foundation launch event!
BOBBI BROWN 升級版高保濕修護精華粉底記者會中�

BOBBK BROWN new foundation launch event! BOBBI BROWN #bobbibrown #foundation #party #event #makeup #makeupartist #cosmetics #celebrity #fashionmakeup

Share 10 2

Dream Fearlessly by Mary Kay is a Chypre Floral fragrance for women. This is a new fragrance. Top notes are pink pepper, may rose, bergamot and pineapple Middle notes are orange blossom, jasmine and tyger lily Base notes are benzoin, patchouli and cedar LIMITED EDITION GAIS!! 💖😮 whatsapp cecepat sebelum sold out! 0134044789 wanie #bazaarpaknil #marykay #marykaysubang #marykaysetiaalam #marykayklang #lipstik #makeup #rayaootd #marykaysgmy #marykaymalaysia #raya #cccream #salegaji #marykaykelantan #marykaypahang #foundation #perfume #luminious #glowing #koreanlook #matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers

Share 0 0
aswhiteviva. Nak set make up yg mudah n cepat dari #mylea x.. Masa pun cpt nak bsia

Nak set make up yg mudah n cepat dari #mylea x.. Masa pun cpt nak bsiap.. #myleaserum.. #myleafoundation.. #mylealipmatte #Serum utk bg make up tahan lama/merawat skali kulit.. #Foundation bukan sekadar make up tp ia sbgai pelindung dari sinar UV.. sbb fd mylea ada #spf 40.. #lipmatte plk penyeri bibir.. Bkn sekadar utk ctk jg tp ia ada #vitamen E utk merawat bibir gelap/kering Dpt sesuatu tak?

Share 1 0

I’d like to introduce the new foundation which is called The Teint Idole Ultra Wear foundation. It now includes 45 shades and I can easily find the shade which suits me! This foundation is easy to apply with a sponge or a brush. It keeps my makeup glow for the all day. After applying it on my skin, I can feel my skin is hydrated through the whole day. #LancomeAU #LancomeHappiness #LancomeGlow #collab #Gifted @LancomeOfficial

Share 547 1