(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jc.fauziah.pj. #jannahsvideo Normally I do makeup depending on my mood. And you can t

#jannahsvideo Normally I do makeup depending on my mood. And you can tell what my mood is just depending on how good/bad my makeup is. How about you? Follow the mood or always on point? 😁 . **This everyday foundation is rich in vitamins. The finishing and texture are very suitable for daily wear because it’s super super lightweight i swear! ✋🏻 . Simply click link at my bio to get the foundation / or just comment down below which shade would you love to get, my crew’s willing to help and assist you 🤗 . PS:Jannahkissmi . @jc.fauziah.pj . #jannahcosmetics #jannahcosmeticscrew #jannahcosmeticmalaysia #jannahcosmeticsfoundation #jannahcosmeticsmy #jannahcosmeticpj #jannahloosepowder #jannahfacemist #jannahfoundation #jannahsoftlipmate #lessisamore #sayapakaisayajual #lestcantiktogether #lipmattemurahmalaysia #lipmatteviral #lipmatteluluskkm #malaysiaproducts #lipmattecantik #bazaarpaknil #Lipmattejannahcosmetics #jannahcosmetics #jannahcosmeticscrew #jannahcosmeticssale #rahsiakekalremeja #yearendsale #yearendsalemalaysia #jcrew #jcyearend

Share 9 0
butikkosmetikdotcom. HASIL LIVE MAKEUP BUTIKKOSMETIK 😍😍 Walahhhh, sambil bebel pun boleh

HASIL LIVE MAKEUP BUTIKKOSMETIK 😍😍 Walahhhh, sambil bebel pun boleh dapat hasil maakeup cenggini, dengan barang Anas jeeeee. Kening je tak sempat attend, so jangan lupa DATING kita esok hari jam yang sama 3 petang untuk YEAR END SALE!!!!!! 💕Item used Starlove palette Lipmatte Amina Blusher Love Rosie Concelaer Sand, Honey, Fair Mascara Ultra Madness (Ps: kening je tertinggl train 😂) Onz ke tidakkkk STARLOVE 😍😝 #anascosmetics #freakyfitz #anasbutikkosmetik #teamstar #butikkosmetikkanada #anasbp #nilofa #soullead #jannahcosmetics #elrah #teamstaranas #setvelvetanas #anaswowers

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
butikkosmetikdotcom. 🚨JANGAN LUPA TEMUJANJI KITAAA PUKUL 3 NI DEKAT LIVE FB BUTIKKOSMETIK

🚨JANGAN LUPA TEMUJANJI KITAAA PUKUL 3 NI DEKAT LIVE FB BUTIKKOSMETIK YAAAA💕 SPECIAL BOUQUET FOR YOUR LOVED ONE 😍😍 Oh my god!!!!!! Cantiknyaaaa, sesiapa yang tak tahu nak bagi apa untuk kekasih hati/wife/ibu, haaaa sis suggest benda yang perempuan paling suka, bouquet dan makeup!!!!!! Confirm sayang lebihhhh 😝😝😍💕💕 #anascosmetics #freakyfitz #anasbutikkosmetik #teamstar #butikkosmetikkanada #anasbp #nilofa #soullead #jannahcosmetics #elrah #teamstaranas #setvelvetanas #anaswowers

Share 2 0
butikkosmetikdotcom. SET MINI VELVET OPEN FOR ORDER!!!!! APA BESTNYA SET VELVET NI?? formul

SET MINI VELVET OPEN FOR ORDER!!!!! APA BESTNYA SET VELVET NI?? formulasi khas dengan kandungan Shea Butter, Olive Oil dan Vitamin, ngammm soi untuk protect bibir korang tauuuu #anascosmetics #freakyfitz #anasbutikkosmetik #teamstar #butikkosmetikkanada #anasbp #nilofa #soullead #jannahcosmetics #elrah #teamstaranas #setvelvetanas #anaswowers

Share 3 0
butikkosmetikdotcom. Oh my goddddd apa lagi yang ANAS COSMETICS nak release nii, warna onz

Oh my goddddd apa lagi yang ANAS COSMETICS nak release nii, warna onz gilaaaaa Nak tahu? Haaa kena stay tuned yaaa 😍 #anascosmetics #freakyfitz #anasbutikkosmetik #teamstar #butikkosmetikkanada #anasbp #nilofa #soullead #jannahcosmetics #elrah #teamstaranas #setvelvetanas #anaswowers

Share 1 0
jannahcosmetics_mira. .
Good morning everyone. Dah breakfast dah ke tu?

Seronok kan cuti ha

. Good morning everyone. Dah breakfast dah ke tu? Seronok kan cuti hari ahad ni dapat luangkan masa dengan keluarga? Tengok kolam mandi masa mira lalu nak keluar pagi tadi, ramai ibubapa yang teman anak anak diorang mandi. Comel je mira tengok 😉 #jannahcosmeticslegacy #jannahcosmeticsampang #jannahcosmetics #jannahkissmi #jannahcosmeticsmy #lipmattejusticia #lipmattejasmine #foundation #magnoliafoundation #makeup

Share 6 0
jannahcosmetics_mira. .
.
Banyak sangat kelebihan dari foundation @jannahcosmetics ni tau. T

. . Banyak sangat kelebihan dari foundation @jannahcosmetics ni tau. Tekstur dia ringan sangat sampaikan korang boleh sapu dekat muka guna tangan je. Kalau 'apply' dekat muka, memang tak rasa sangat yang ada foundation dekat muka. Kalau yang memang jenis pakai makeup basic foundation + lipstick tu, rasanya sampai boleh terlupa dah pakai makeup 🤣 sebab ringan sangat. #jannahcosmeticslegacy #jannahcosmeticsampang #jannahkissmi #jannahcosmetics #jannah #jannahcosmeticsmy #makeup #makeuptutorial #foundationroutine #foundation

Share 10 0
jannahcosmetics_mira. .
Mira belanja satu lagi #feedback dari customer yang dah cuba dan gun

. Mira belanja satu lagi #feedback dari customer yang dah cuba dan guna foundation dari @jannahcosmetics ni. Serius mira cakap eh, foundation ni bukan foundation biasa biasa tau😉. Selain mencantikkan, foundation ni bertujuan untuk merawat jugak tau. Nanti next post, mira share pengalaman mira sepanjang mira guna foundation ni, okay 😋 #jannahcosmeticslegacy #jannahcosmeticsampang #jannahkissmi #jannahcosmetics #jannahcosmeticsmy #jannahcosmeticscheras #jannahcosmeticscheras #foundationroutine #foundationmalaysia #makeup #makeupfoundation

Share 2 0
jannahcosmetics_mira. .
Kita manusia ni biasalah ada masa masanya rasa 'insecure' dengan dir

. Kita manusia ni biasalah ada masa masanya rasa 'insecure' dengan diri kita bila dibandingkan dengan orang lain. . "Aku rasa aku ni hodoh la" "Nampak lemak ni macam dah makin bertambah la" "Alamak, BERAT dah NAIKK!!" . Tipu la kan kalau kita sebagai manusia ni sentiasa positif je setiap masa, kan. Tapi sebenarnya, kekurangan kita tulah yang jadi kekuatan kita pada masa hadapan. Cuma kita perlu kawal, mungkin ada yang kita kena kurangkan atau tambahkan. Contohnya, mira selalu insecure sbb rupa la kan. Jadi, mira kena kurangkan berfikir tentang apa yang orang fikir pasal rupa mira tapi tambahkan keyakinan dalam diri mira. Haa macamtu... . #life #quotes #lifequotes #makeup #makeuptips #jannahcosmeticslegacy #jannahcosmeticsampang #jannahcosmetics

Share 7 0
jannahcosmetics_mira. .
Good morning sunshine ✨

Yang nak keluar jalan2 shopping hari sabtu

. Good morning sunshine ✨ Yang nak keluar jalan2 shopping hari sabtu ni, mesti lah nak melaram sikit kan pakai cantik2. Haa...bolehla refer tutorial @jannahkissmi ni macamana dia makeup. Senang kan? 😉 #makeup #malaysianmakeup #makeuptutorial #jannahcosmeticslegacy #jannahkissmi #jannahcosmetics #JannahCosmetics #jannahcosmeticsmy #jannahcosmeticsipoh #jannahcosmeticscheras #jannahcosmeticsampang

Share 18 0
jannahcosmetics.zazira. 🔥🔥REPEAT ORDER 4th times🔥🔥
My regular Customer yg super cute! Here

🔥🔥REPEAT ORDER 4th times🔥🔥 My regular Customer yg super cute! Here some random free gift from me, just for you 🥰❣ #jannahcosmetics #jannahcosmeticskedah #jannahcosmeticsperlis #lessismore #foundation #magnolia #withserum #teamfiezamansor #teamwonderjc #teamjcmeroket #thanksgiving

Share 7 3

Siapa yang tak de lagi serum ni? Cepat angkat tangan✋ . Cepat² la cuba, rugi kalau tak rasa sendiri dekat kulit uolls. Sapu je kat kulit terus rasa sejuk. Best sangat! Senang meresap, lepas tu rasa la kulit makin lembap, halus, tegang semua ada🤩 Banyak sangat manfaat serum Vcare ni. . ============================ BOLEH ORDER DISINI! ============================ . Whatsapp; 017-5621902 017-5621902 017-5621902 . Atau klik link, wasap.my/60175621902/VcareBeauty - - - - #okayafoundation #watsons #teamkakchillah #serum #skincare #facefoundation #sobellafoundation #omgmascara #sobellabeauty #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeautyseller #sephora #maskerkunyit #sobella #sobellalipmatte #blusherSobella #sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #maskerkunyit #makeup #faceserum #jannahcosmetics #NRC #gegarvaganza2019 #wawacosmetics #alhaalfacosmetics #tutorialmekap

Share 6 0

Yg mana xreti nak pakai mascara ni, takpe mai sini sis ajarin kamu. Hehe.. . Lentik & lebatkan bulumata, senang pakai & senang cuci! L.O.V.E terukks dgn maskara ni tau.❤ . . . ----------------------------------------------------------- JOM DAPATKAN SEKARANG!! ----------------------------------------------------------- Whatsapp 017-5621902 Whatsapp 017-5621902 Whatsapp 017-5621902 . . #rohinaraya #mascararohina #rohinamascara #mascaramurah #mascarahalal #mascaracantik #mascaralentik #bulumatalentik #kosmetikmurah #mascaracpg #mascarawaterproof #mascaratahanlama #mascarafiber #jannahcosmetics #vcarebeautycosmetic #alhaalfa #cpgcosmetics #omgmascara #mascaraviral #nrccosmetics #muabella #muakualalumpur #naqiuboboy #shamvisa #okayacosmetics #dynarscosmetics #gegarvaganza2019 #daifarhan #neelofa #jannanick

Share 13 0

Vcare serum boleh bagi kulit tegang , cerah, lembab, hapus segala jerawat, jeragat & parut² tuuu.. Ada yang baru nak cuba serum ni? - RM39.00 sahaja untuk 15ml.. - ========================= JOM DAPATKAN SEKARANG! ========================= . 017-5621902 017-5621902 017-5621902 . Atau klik link, wasap.my/60175621902/VcareSerum - - - - #okayafoundation #watsons #khaleyshateam #serum #skincare #facefoundation #naqiuboboy #shamvisa #sobellabeauty #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeauty #sephora #maskerkunyit #sobella #sobellalipmatte #sobellaserum #sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #maskerkunyit #VcareSerum #faceserum #jannahcosmetics #NRC #gegarvaganza2019 #facemask #alhaalfacosmetics #tutorialmekap

Share 8 0
jannahcosmeticskajang. Another make up tutorial by Jannah. Simple & easy to follow ❤

#magnol

Another make up tutorial by Jannah. Simple & easy to follow ❤ #magnoliafoundation #justicia #jannahcosmetics #jcmeroketwonderjc For more info, whatsapp www.wasap.my/60173059081/jannahcosmetics

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

JIMAT RM19😱😱‼️ . AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN cuma RM150 sahaja exclude postage😱 . Cuba bayangkan dengan complete set AINAA SKINCARE you guys dah jimat RM19😱 Sangat rugi tau kalau tak grab SET 3 in 1 ni . So, Siapa lagi yang belom grab set jimat dari AINAA SKINCARE ? . #nsamerasquad #nsawanisquad . #ainaserumkuantan #ainaaserumkuantan #ainaserumpahang #ainaaserumpahang #ainacleanserkuantan #ainaacleanserkuantan #ainaacleanserpahang #ainaasunscreenkuantan #ainaasunscreenpahang #ainaacosmeticskuantan #ainaacosmeticspahang #ainaserum #ainacleanser #ainasunscreen #jannahcosmetics #deejacosmetic #ainaaserum #ainaascrub #ainaasunscreen #ohabangkosmetik #ainaamakeuppalette #ainaapalette #ainaapalettekuantan #ainaapaletteshahalam #ainaapaletteklang #ainaapalettepahang #ainaapaletteselangor

Share 11 0
mesmerize.aa. [YEAR END SALE LAST DAY]

We don't know when we will come back with sa

[YEAR END SALE LAST DAY] We don't know when we will come back with sale price again, so don't lose your chance now💓 Whatsapp link in bio😉

Share 6 1
meklawa_byfarra. Something that you guys need to know is, our JC Foundation ada 4 shade

Something that you guys need to know is, our JC Foundation ada 4 shades. So, uolls tak perlu risau. Our foundation sangat sesuai untuk semua rakyat Malaysia dari yang berkulit gelap to cerah. Check it out guys. #jannahcosmetics #jannahcosmeticfoundation #jannahcosmeticloosepowder #treatmentfoundation #yearendsale #jannahcosmeticterengganu #jannahcosmetickualaberang #jannahcosmeticbesut #foundationmalaysia #jannahcosmeticwakaftapai #jannahcosmeticscrew #jannahcosmeticstestimony

Share 4 0

😱😱😱PAKAI MASCARA JE DAH CANTIK UOLLS‼️ . Tak perlu makeup tebal2 dah sekarang. Yg penting pakai je mascara rohina. CONFIRM semua orang terpegun tau.😍 . JOM DAPATKAN SEKARANG!! ----------------------------------------------------------. Whatsapp 017-8169959 Whatsapp 017-8169959 Whatsapp 017-8169959 . Atau klik link di bio Min k👌🏻 . #rohinaraya #mascararohina #rohinamascara #mascaramurah #mascarahalal #mascaracantik #mascaralentik #bulumatalentik #kosmetikmurah #mascarawaterproof #mascaratahanlama #mascarafiber #jannahcosmetics #vcarebeautycosmetic #alhaalfa #cpgcosmetics #omgmascara #mascaraviral #nrccosmetics #muabella #muakualalumpur #shamvisa #datovida #ohabangkosmetik #okayacosmetics #dynarscosmetics #karismacosmetics #neelofa #jannanick #deejacosmetics

Share 15 0
sobella_n.farra. Dengan mascara Rohina, awak nak buat bulumata nampak lentik natural bo

Dengan mascara Rohina, awak nak buat bulumata nampak lentik natural boleh, nak bagi nampak lentik & lebat pon boleh. . Sebab mascara Rohina didatangkan dengan 2 berus dalam 1 mascara. Hanya RM25 je tahan berbulan². . Nak rasai sendiri kehebatan mascara Rohina ni, cepat² grab awak punya ok!😉 . . klik link wasap di bio profile instagram kami untuk dapatkan awak punye sendiri😄 . . #rohinaraya #mascararohina #rohinamascara #mascaramurah #mascarahalal #mascaracantik #mascaralentik #bulumatalentik #kosmetikmurah #mascarawaterproof #mascaratahanlama #mascarafiber #jannahcosmetics #vcarebeautycosmetic #alhaalfa #cpgcosmetics #omgmascara #mascaraviral #nrccosmetics #muabella #muakualalumpur #bedakmuka #serumviral #gegarvaganza2019 #shamvisa #naqiuboboy #mascaraessence #neelofa #jannanick #rohinamascarahq

Share 6 0

NAK TRY ? TAPI TAK TAHU SET MANA ? 🤕 . Ramai yg tanya Min, kalau nak try produk Ainaa kena ambik yg mana 🤔 . Okay! Ni antara set yg paling basic rutin kecantikan kita AINAA CLEANSER & AINAA SERUM. Tanpa dua ni, mulalah beranak pinak jerawat. Bukan tu je tau, kulit pun jadi kering. . Nak tahu lebih lanjut ? Jom whatsapp Min 0178169959 cecepat. Min guide korang utk dapatkan kulit persis bidadari🥰 . #nsawanisquad #nsamerasquad . #ainaserumkuantan #ainaaserumkuantan #ainaserumpahang #ainaaserumpahang #ainacleanserkuantan #ainaacleanserkuantan #ainaacleanserpahang #ainaasunscreenkuantan #ainaasunscreenpahang #ainaacosmeticskuantan #ainaacosmeticspahang #ainaserum #ainacleanser #ainasunscreen #jannahcosmetics #deejacosmetic #ainaaserum #ainaascrub #ainaasunscreen #ohabangkosmetik #ainaamakeuppalette #ainaapalette #ainaapalettekuantan #ainaapaletteshahalam #ainaapaletteklang #ainaapalettepahang #ainaapaletteselangor

Share 16 0