(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 27 0

Morning Friend Terima kasih yg dah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya Orang orang JOHOR yang kami cod alhamdulillah Selamat sampai depan rumah dan di tempat kerja #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 3 0
jannah_cosmetics_jb_0137961971. USP LIPMATTE JC - soft matte lip cream
-Light texture, soft, easy to a

USP LIPMATTE JC - soft matte lip cream -Light texture, soft, easy to apply -lightweight, travel friendly -provide more comfort while wearing -hydrated & has collagen to keeps lips nice and moisturized (NOT DRYING) -highly pigmented -smell lightly sweet -stay put for good amount of time and not crack (long lasting) -good nude & adorable colours suitable for all skin tone. -perfect for any use -affordable -soft matte lip cream -tekstur ringan, lembut, senang untuk pakai -ringan, senang untuk dibawa -beri keselesaan semasa memakai -melembapkan & ada collagen utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. -sangat senang lekat ketika memakai -bau yang lembut. -tahan lama dan tidak merekah -pilihan warna yg natural sesuai utk semua warna kulit. -boleb guna untuk bila bila masa sahaja -mampu milik -Mengandungi collagen, argan oil, vitamin e dan olive oil #jannahcosmeticsJB #jannahcosmeticbeauty #teamafi #lipsmattebest #lipsmattebyjannahcosmetics #mesrawuduk #nudecolour #terlajaklaris #lipstickmurah #productmalaysia

Share 10 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 19 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Terima kasih yg dah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 5 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 25 2

Morning Friend Terima kasih yg dah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya Orang orang JOHOR yang kami cod alhamdulillah Selamat sampai depan rumah dan di tempat kerja #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 2 0

Terima kasih Ct Aisyah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya Yang berminat untuk order Sample Foundation boleh terus WhatsApp saya http://www.wasap.my/601139783841 #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation #mengecutkanjerawat #memudarkanparut #memudarkanjeragat

Share 3 0
jannahcosmetics_johor. Hai semua sis nak story and share about lips

Saya suka lipstick jenis

Hai semua sis nak story and share about lips Saya suka lipstick jenis matte sebeb lipsmatte ni tahan lama and saya pula memang jenis tak suka pakai berkali-kali. So bila pakai lipsmatte yang tak sesuai or terlampau fake ,bibir akan jadi pecah2 kengkadang terbelah berdarah habis bibir rosak dah tak cantik.Rasa down pun ada sebab bibir kita nak kembali macam bibir asal tu makan masa.Kalau yang bukan matte, minum air pun dah hilang. So now I have my conclusion..for my problem it is LIPMATTE from Jannah Cosmetics!!! Ok Apa bestnya Lipmatte ni?? ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil,Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik ➡Mesra Wuduk Warna pon cantik nude color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai ..pergi mana-mana senang nak bawak pun ye jugak berbaloi sangat meh grab 😍😍😍 klik sini for order👉🏻 www.wasap.my/601127106616 Klik sini for follow Jannahcosmetics_PG #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsJB #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamjannahcosmetics #beautytips #teamafi #makeupsimple #makeupbrands #original #Jannahcosmetics_PG #foundation #lipmatte

Share 25 2
jannah_cosmetics_jb_0137961971. Malam ni rasa macam nak citer pasal lipstik plak.. Saya suka lipstik j

Malam ni rasa macam nak citer pasal lipstik plak.. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. Apa bestnya Lipmatte ni?? ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 www.wasap.my/60137961971 #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsJB #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamjannahcosmetics #beautytips #teamafi

Share 17 2
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 2 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 37 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 37 0
jannah_cosmetics_jb_0137961971. AWAS!!! JIKA ANDA SELAMA INI MENGGUNAKAN FOUNDATION PRODUCT TIADA NON-

AWAS!!! JIKA ANDA SELAMA INI MENGGUNAKAN FOUNDATION PRODUCT TIADA NON-COMODEGENIC...😱 Tahu tak apa itu NON COMODEGENIC? Boleh GOOGLE jika nak lebih perincian tentang ini ye😘 Jangan cari dan beli product foundation yang tidak tertulis NON COMODEGENIC..kerana memang dia akan sumbatkan pori² anda serta memberi kesan yang akan buat jerawat timbul sebab pori dah tersumbat. Memang akan terjadi jika anda tak berjaga jaga kulit anda dengan menggunakan product yg betul. Percayalah cakap saya😉😀 Gunakan face product seperti MAGNOLIA FOUNDATION ini yang Non-Comodegenic. Guaranteed takkan tutup pori muka anda. YANG PALING BEST BOLEH DI BAWA TIDUR TAU. Saya yakin dengan product Jannah Cosmetics Brand ini. So internationally done with natural ingredients and halal to be use. Best sangat! Jom join orders apalagi pm kita ok!😘 Benda bagus mesti kena share.😀 #jannahcosmeticsJB #lessismore #teamafi #datoaliffsyukri #jannahkissmi #magnoliafoundation #magnoliastemcell #noncomodegenic #vitaminC #vitaminE #arganoil #lightweight #3colours #spf35 #antiaging #antiwrinkle #brightening

Share 13 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 3 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 46 2
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 21 0
jannah_cosmetics_jb_0137961971. Ramai yang DM tanya kebaikan foundation Jannah Cosmetics ni. Siapa per

Ramai yang DM tanya kebaikan foundation Jannah Cosmetics ni. Siapa pernah dengar magnolia stem cell? Jom baca apa kelebihan #magnoliastemcell ni . 🌸MAGNOLIA STEMCELL ✅ membantu & mengurangkan masalah pigmentasi atau bintik bintik hitam (jeragat) pada wajah. ✅ Magnolia bark extract ini juga merupakan bahan yang paling bagus untuk elakkan maslah kedut atau wrinkles di wajah. ✅ Mengurangkan masalah kulit kemerahan akibat jerawat ✅ Melembabkan tekstur kulit ✅ Mengembalikan tona kulit yang tidak sekata #softreatmentfoundation #jannahcosmetics #jannahcosmeticsjb #lessismore #magnoliafoundation #datoaliffsyukriterlajaklaris #jannahkissmi #parabenfree #kkmapproved #teamafi

Share 19 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 37 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jannahcosmetics_johor. Assalamualaikum dan Selamat pagi awak semua semoga segala urusan harin

Assalamualaikum dan Selamat pagi awak semua semoga segala urusan harini berjalan lancar aminnn...ok nak tanya ada sesape tak yang dah pakai lipmatte jasmine dari jannah cosmetics ? Cer comen kalau ada #Jannahcosmetics_PG #foundation #exclusive #teamafi #jclegacy #nude #makeupsimple #lessismore #aliffsyukriterlajaklaris #jannahkissmi #Jannahcosmeticsjb #makeuptutorial #lipmatte #mampumilik #Jannahcosmeticsmy

Share 23 1
bynurain_official. JANNAH COSMETICS FOUNDATION SERUM
.
Main ingredients :

Vitamin C : Im

JANNAH COSMETICS FOUNDATION SERUM . Main ingredients : Vitamin C : Improving skin hydration and looking younger. Vitamin E : A natural preservative that also works as an emollient and antioxidant. Argan oil : Healing skin inflammation, damaged skin and balancing oily/dry skin. Magnolia stem cell : Preserve skin cells and rejuvenate skin appearances. Non-comedogenic : Paraben free and hypoallergenic to avoid clogging pores. Mineral pigments: soothe and soften skin _ Formulated without: Parabens Mineral oil Phthalates Sodium lauryl sulfates Gluten _ 0.778 Fl. Oz. / 23mL . 📲 www.wasap.my/60139918391/jc . #bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #COD #codjohor #jannahcosmetics #jannahcosmeticsfoundation #jannahcosmeticsmy #jannahkismi #jannahcosmeticsjb #jannahcosmeticstestimony #cosmeticsformuslimah #teamstars #makeuptutorial #produklaris #photooftheday

Share 3 1
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 45 0
jannahcosmetics_johor. Hai selamat tengahari harini nak share betapa pentingnya moisturizer p

Hai selamat tengahari harini nak share betapa pentingnya moisturizer pada kulit anda. Sambil-sambil makan tu boleh lah baca ye. korang sila jangan malas pakai pelembap sebelom pakai makeup tau. sebab bila kulit sentiasa sihat ia akan menyerlah kan lagi natural beauty kita. biasanya saya akan cuci muka dulu then pakai pelembap dan biarkan ia meresap ke kulit. lets try it! #lessismore #jannahCosmeticsJB #jannahcosmetics #lessismore #jannahcosmeticsmy #jclegacy #jannahbeautysecret #teamafi #Jannahcosmetics_PG

Share 10 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 40 1

Terima kasih Dhea Dayah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya Yang berminat untuk order Sample Foundation boleh terus WhatsApp saya http://www.wasap.my/601139783841 #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation #mengecutkanjerawat #memudarkanparut #memudarkanjeragat

Share 3 0

Terima kasih yg dah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 5 1
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 3 0

Morning Friend Terima kasih yg dah order Sample Magnolia Foundation Dekat saya Orang orang JOHOR yang kami cod alhamdulillah Selamat sampai depan rumah dan di tempat kerja #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 5 0

Ready stock! Jannah cosmetic code Jane Memang sesuai sangat yang suka nude range tu.memang soft2 je kaler jannah cosmetic ni👍 Mampu milik sangat RM29.90 shj! Nak order? Nak jana pendapatan sampingan? Dm/click whatsapp link on bio☺ #jannahcosmetics #jannahcosmeticsjb #jannahcosmeticsmurah #jannahcosmeticscodjb #agentjannahcosmetics

Share 11 0

Ready stock! Jannah cosmetic code Jasmine. Memang sesuai sangat yang suka nude range tu.memang soft2 je kaler jannah cosmetic ni👍 Mampu milik sangat RM29.90 shj! Nak order? Nak jana pendapatan sampingan? Dm/click whatsapp link on bio☺ #jannahcosmetics #jannahcosmeticsjb #jannahcosmeticsmurah #jannahcosmeticscodjb #agentjannahcosmetics

Share 9 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 44 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 1 0

Nak serum? Nak Vit C & E? Nak Magnolia Stemcell? Nak glowing? Nak kulit dirawat dari dalam? Tak payah beli asing2 dah. Hanya 1botol #magnoliafoundation dh termasuk semua benda2 kt atas ni haa. InsyaAllah jeragat yg degil n jerawat akan hilang dan memutihkan wajah secara tak langsung. Ha tunggu apa lagi. Meh le grab cpt! http://www.wasap.my/601139783841 #teamzyla #jannahcosmeticsjb #magnoliafoundation

Share 6 0
jannahcosmetic.jb. .
Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinas

. Saya suka lipstik jenis matte dan tahan lama tapi selalunya kombinasi matte yg tahan lama ni, susah nak padam dan keringkan bibir. Bibir abis pecah2 kengkadang terbelah berdarah..huhu Kalau yang tak matte, cepat pulak terpadamnya. . Saya dah jumpe solusinya.. jeng jeng.. . Lipmatte dari Jannah Cosmetics.. . Apa bestnya Lipmatte ni?? . ➡️ Melembapkan bibir ➡️ Tahan lama ➡️ Ada kandungan vitamin E, Argan Oil, Collagen dan Olive Oil --> Mencantikkan dan merawat bibir sekaligus.. ➡️ Tak susah nak padam ➡️ Harga yang sangat mampu milik . Warna pon cantik nude2 color gitu.. sesuai sangatlah nak pakai hari2 pegi Office..😍😍😍 . klik link biru kat bio❤️ #jannahbeautysecret #jannahcosmeticsjb #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #terlajaklaris #cosmetics #jannahkissmi #nudecolor #lessismore #teamzureen #beautytips

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});