(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Haaa jumpa jugak bazaar Ramadan yg besar! . Ok finally dapat shoot kat bazaar yg ada suasana bazaar (tak lah sendu sangat hmm). Memang penat gila, sambil shoot tu kena angkat lauk sekali 😅 Lepas shoot terus order grab balik rumah untuk buka puasa dgn lauk2 yg dibeli. 😁 . Bazaar dalam video: . 📍Bazaar Ramadan Kampung Baru . FOLLOW: @aimanjohan . . #foodie #bazaar #ramadan #food #malayfood #puasa #asianfood #malaysianfood #kampungbaru #resipi #foodporn #bazaarjalanrajaalang #jalanrajamudamusa #makanan #spicyfood #bazaarkampungbaru #iftar #puasa #yummy #dinner #lunch #breakfast #tasty #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm

Share 50 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Assalamualaikum . Malam ni in sha Allah kami akan beroperasi di @street.suleiman . jomlah dtg beramai2 untuk dptkan promo shisha rm10 . area di kg baru ye 😊 #10bistrohookahbar #kualalumpur #kampungbaru #shisha #shishabar #suleimanstreet #hookah #hookahporn #hookahaddict #shishalover #hookahlover #malaysia #hookahcafe #shishacafe #shishalounge #shishatime #shishaking

Share 63 2
kurus.kopi.klubna. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 6 0
rahsia.kurus.kerengga. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 20 7
klubna_kurus_ramping_kl. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 5 0
tips.body.mengancam. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 9 0
nasi.pedaih. Jangan usap perut lama sangat. Dah kalau terniat, boleh saja tunaikan

Jangan usap perut lama sangat. Dah kalau terniat, boleh saja tunaikan hasrat. Kami abadikan impian tersarat. #NasiPedaih peneman juadah buka puasa & sahur hangpa. Kan nikmattt 😍 . FRESH DELIVERY FROM HOME . - NASI PEDAIH AYAM & IKAN KELI : RM6 - NASI PEDAIH KETAM MINI : RM10 (PROMO RAMADHAN) - NASI PEDAIH DAGING SERAI : RM10 (ISTIMEWA RAMADHAN) WAKTU OPERASI RAMADHAN DELIVERY DAMANSARA - SELANGOR (Iftar 4 - 6 PM | Sahur 9 - 11 PM) . DELIVERY PENANG (Iftar 3 - 6 PM | Sahur 10 PM - 12 AM) . - AHAD TUTUP - Caj Delivery Ikut Kawasan - Pembayaran Online Diterima - Luar Kawasan Boleh Self Pick Up - Terima Tempahan Untuk Sebarang Majlis . BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️⤵️ . #NasiPedaihPenang : 011.5949 8383 #NasiPedaihDamansara : 011.1188 3665 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih . . . . . . . #nasibajet #damansaradamai #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #likeforlikes #sridamansara #kampungbaru #bandarbarusentul #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #seberangperai #fooddeliverypenang #penangfoodie #klfoodie #sungaibuloh #kotadamansara #damansara #raya2019

Share 21 1
kurus.kopi.klubna. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 6 1
rahsia.kurus.kerengga. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 7 0
tips.body.mengancam. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 3 0
klubna_kurus_ramping_kl. .
.
.
💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖
.
.
.
✅Mostly semua pe

. . . 💖BERDESUP DESUP TESTIMONI MASUK HARINI💖 . . . ✅Mostly semua penjual kopi klubna laleh ni,dia minum,Dia jual. ✅Bila dia minum n dapat kesan terbaik,dorg jd excited nak share dgn org ramai kebaikan produk ni😍😍 . . . 💢 Siapa yg dh cuba macam2 tapi tak kurus kurus jugak WAJIB cuba klubna laleh n rasakan kesannya. . . Nak kurus sebelom raya?? 📲+60133674881 📲+60133674881 📲+60133674881 atau klikje link bawah bio profile epit . . . #bazarpaknilmurah #produkkurusmalaysia #tipskurus #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusonline #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #klubna #klubnalaleh #kopikurus #kopikurusviral #kualalumpur #klcc #ampang #setapak #keramat #setiawangsa #kampungbaru #bajubesarmurah #bajuukuranbesar

Share 3 0

. Chow Kitのラマダンバザーへ💚 . とりあえず人がたくさん並んでるところに並び、食べたかったものを調達✨ . Murtabak Roti John Samosa にカラメルプリン… テーブルが茶色くなりました😅 . ラマダン時期にしか無いというTepung Pelitaは箱売り…食べ切れる気がしなかったので諦め🤣 . . #クアラルンプール #クアラルンプール生活 #海外生活 #南国 #マレーシア #マレーシア生活 #クアラルンプール旅行 #マレーシア旅行 #チョウキット #ラマダン #ラマダンバザール #ブカプアサ #KL #kualalumpur #malaysia #klcc #chowkit #kampungbaru #ramadan #ramadanbazaar #bukapuasa

Share 81 8
rafiezie. Bossku siap suruh off spotlight sendiri kalau nak #ootd 📸 lepas tu on

Bossku siap suruh off spotlight sendiri kalau nak #ootd 📸 lepas tu on balik. 😅Memang sempoi lah. 😂 #terbaik #bossku #kampungbaru #rumahtengahkota #ramadhan2019 #sempoi #pemburu #nasilemak #night #food #imsabahan #bki #insta #instagood

Share 29 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yatimurtabakkampungbaru. Open order utk delivery lusa 25hb (sabtu) hingga 27hb (isnin) cpt2 sub

Open order utk delivery lusa 25hb (sabtu) hingga 27hb (isnin) cpt2 submit order sbb bos dh nk cuti raya dh ni.. 😁😁😁 .. ✔ terhad utk 5 order sahaja sehari.. sbb bos nk pastikan customer kat bazar pun dpt jgk .. ✔ start delivery sebelum zohor atau selepas zohor.. pastikan anda telah membuat pembayaran secara online (transfer) sebelum pukul 9am esoknya .. ✔ pembayaran secara Cash-On-Delivery (COD) tidak digalakkan untuk mengelakkan customer membatalkan order saat2 akhir .. ✔close order pukul 8am esok.. siapa cpt ws and cpt buat payment.. dia dpt la murtabak.. 😊😊😊 .. #yatimurtabakkampungbaru #yatimurtabak #murtabak #murtabakkl #murtabakmurah #murtabakviral #popiamurtabak #murtabakpopiacrunchy #kampungbaru #murtabakkampungbaru #kgbaru #kualalumpur #kampongbaru #tamuhotelandsuites #masjidjamekkampungbaru #pintugerbangkampungbaru #bazarjalanrajauda #touchngoewallet

Share 9 0
hiromi.alisha. Kampung Baru Ramadan Bazaar
やっと行けたカンポンバルのラマダンバザール🎶
ずっと前には何度も行ったことあるけど

Kampung Baru Ramadan Bazaar やっと行けたカンポンバルのラマダンバザール🎶 ずっと前には何度も行ったことあるけど、今回のラマダンでは初めて。 バザール自体の雰囲気も変わってたけど、何とTouch'n GoでCash less支払い📱が出来るという進化ぶり😮 #ramadanbazaar #kampungbaru #touchngo #bukapuasa #fasting #ラマダンバザール

Share 5 1
fathbeaute. JERAWAT DAH MAKIN KECUT, MAKIN CONFIDENT NK JUMPA ORG SEKELILING!!
.
.

JERAWAT DAH MAKIN KECUT, MAKIN CONFIDENT NK JUMPA ORG SEKELILING!! . . Xsia sia pakai 1 set sbb dlm setiap item mengandungi bahan2 yg sgt power dlm merawat mslh kulit berjerawat & parut jerawat. . . 1⃣ Ephyra Skin Bar – Glyserin - merupakan agen slmt utk ‘pengelupasan’ kulit bg menggantikan sel kulit yg rosak & mati - merawat kulit berminyak yg menyumbang kpd mslh jerawat - memudarkan parut jerawat - mencegah penuaan / m’halang proses penuaan pd kulit wajah . . 2⃣ Ephyra Skin Nano – Vit C - Vit C merupakan komponen penting dlm proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan drpd jerawat - pudarkan parut jerawat - mencerahkan kulit . . 3⃣ Ephyra Skin Snow - Arbutin semulajadi - Dalam ujian klinikal, alpha arbutin didapati lebih berkesan daripada bhn kimia spt hydroquinone. - Berkesan dlm merawat masalah spt jeragat - Menjdkan tona kulit sekata . . Ephyra Skincare Series x menggunakan bahan2 yg merbahaya. That’s why bila pakai korg xkan dpt kesan yg cepat mcm pakai produk timbang kilo. Dah beribu #ephyralovers yg kami bantu. . . . nak order produk ephyra jugak❤ . klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀ . 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath . . #ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Share 3 0
fathbeaute. Tak sampai 3 bulan, jerawat makin kecut & parut makin pudar! 😍😍
.
.

Tak sampai 3 bulan, jerawat makin kecut & parut makin pudar! 😍😍 . . X kesah muka gebus ke x asalkan kulit muka sihat, takde jerawat x breakout dah ckup buat wanita tu happy kan. Tp kalo dpt muka gebus feloles tu bonus lah 😍 . . Nk sihatkan balik kulit yg bermslh tu bkn senang, sampai ada yg dah give up! . . Tp dgn Ephyra, korg xkan rasa mcm tu. Memg perubahan tu kekadang lambat tp hasil dia puas hati tau!! It's depend on our skin, cara tindak balas produk kat kulit kita x sama tau. . . Tgk #EphyraLovers kita sorg ni. Makin bahagia dia skrg. Confident lah nak melawa, x payah lg nak mekap tebal2. . Korg yg nak try tu blh terus ws je no kat bawah ni k 👇 . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔥🔥 Psttttt : Skrg ada harga promo sempena kempen #RayaSureLawa . Grab before terlambat!! 🔥🔥 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . nak order produk ephyra jugak❤ . klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀ . 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath . . #ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Share 5 0
fathbeaute. Kenapa Ephyra semakin dipercayai & menjadi pilihan oleh pengguna di Ma

Kenapa Ephyra semakin dipercayai & menjadi pilihan oleh pengguna di Malaysia? 💯👍 . . Jap, berore that akak nak bg tips bila korg nk beli apa2 produk, korg kena tahu asal usul produk tu, - contohnya baca feedback/testimoni pengguna yg pernah pkai, - dah brapa lama produk di pasaran, - halal ke tak, - dpt kelulusan KKM atau tidak & mcm2 lg lah. Yg plg penting korg kena rajin mencari info tentang produk tu ok. . . So, kenapa Ephyra jd rebutan skrg?? . . 1⃣ KREDIBILITI - Firts of all, EPHYRA dah berada di pasaran sejak thn 2012. Setiap produk diformulasi menggunakan bhn2 yg berkualiti tinggi!! Malahan, syukur & Alhamdulillah EPHYRA TIADA TIRUAN!! . . . 2⃣ MANFAAT YG SELAMAT UTK KULIT WAJAH- EPHYRA dijamin 100% SELAMAT dgn KELULUSAN KKM! Bkn tu je, Ephyra x menggunakan bhn2 kimia merbahaya spt paraben, hydroquinone & merkuri. So, memg ramai yg puas hati bila pakai Ephyra skincare series ni. . . 3⃣ ANUGERAH & PENGIKTIRAFAN - EPHYRA telah menerima Anugerah Super Health Brand utk 2016-2017 & 2018-2019. Anugerah ini diukur berdasarkan kualiti produk, feedback dari pengguna juga berdasarkan reputasi produk di pasaran 😍 . . 4⃣ DUTA SEBAGAI PENGGUNA - Duta kami @memeysuhaiza bermula sbg pengguna terlebih dahulu. Lpstu barulah ditawarkan sbg duta & spokesperson utk EPHYRA. Beliau mengamalkan EPHYRA setiap hari & Alhamdulillah memang jelas manfaat utk kulit wajahnya. . 5⃣ BERBALOI & SEPADAN DGN MANFAATNYA- ada jugak pengguna EPHYRA yg berhenti pakai EPHYRA. Tapiiiiii, smua tu banyak dipengaruhi oleh iklan. Lepas dari tu- dorg akan cari EPHYRA semula!!! EPHYRA SKINCARE SERIES sesuai utk semua jenis kulit & harganya sgt murah kalau nak dibandingkan dgn kualiti pada produknya. . . Jgn lepaskan peluang utk jd slh seorg drpd #ephyralovers yg berjaya utk dptkan kulit sihat & cantik spt yg diimpikan. . . nak order produk ephyra jugak❤ . klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀ . 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath 📞0126083926-fath . . #ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #k

Share 5 0

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 MIRACLE OF LOTUS : APPLE PIE WITH THE HINT OF BANANA INFUSED WITH HAZELNUT ALMOND WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 35 4

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 NUMERIC OF GUN SEVEN STAIRS TO HEAVEN MIRACLE OF LOTUS DEN OSTEN IMPERIAL WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 24 0

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 SEVEN STAIRS TO HEAVEN : THE PERFECT APPLE INFUSED PEAR WITH SECRET INGREDIENT WITH SMOOTH AROMA THAT WILL PITCH PERFECT YOUR HIGH CLASS VAIPING EXPERIENCE WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 28 1

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 DEN OSTEN IMPERIAL : CREAMY SMOOTH TOBACCO BASE WITH STRAWBERRY & BANANA WITH SECRET RECIPE BLEND THAT WILL MELT YOU AWAY IN DAILY VAPE WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 27 1

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 NUMERIC OF GUN SEVEN STAIRS TO HEAVEN MIRACLE OF LOTUS DEN OSTEN IMPERIAL WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 23 3

| Joe Smoke House • THE BARREL’S (SALT) NOT FOR SUB - OHM USE FOR POD SYSTEM ONLY • 10ml • PG60:VG40 NUMERIC OF GUN : FULL ENHANCE VARIETY TOBACCO WITH CREAMY ADDED A SMOOTH TOUCH OF SECRETS FRUITY THAT WILL BURST THE NAME OF NUMERIC OF GUN WINNER TOP 5 @official.mivas 2018 ASIA BEST CREAMY AWARD #joesmokehouse #vapecommunity #vapekl #vapefest #kualalumpurvape #malaysiavape #vapenation #vapefam #vape #vapor #vaping #vapeon #vapegod #vapedaily #mod #tank #driptip #fire #coils #vapeporno #vapegirls #vapeporn #vapormaid #vapetrick #smoke #kgb #kampungbaru #vapekl #kualalumpur

Share 24 1

Tas Sepeda Oleh Oleh Khas Surakarta Toserba Larangtenan 25.000.jpg WA/SMS : 085642281771 WA/SMS : 085856561771 Toko LarangTenan Buka Setiap Senin Sampai Sabtu 09.00-17.00 Google Map : Toserba Larangtenan ALamat : 6 Rumah dari barat kelurahan serengan toserba larangtenan Instagram @larangtenan http://larangtenan.blogspot.co.id/ facebook : Larangtenan #supmataharisolo #miegajahmas #ayamtulangdewacemaradua #tokorotiorion #selatsolomekarsari #harjobestik #susushijack #satebunteltambaksegaran #sotosegermbokgiyemsolo #selatvienssolo #tahukupatsolihin #torpedoyurebi #eskrimtentrem #pasarmalamngarsopuro #ohlavita #tahukupat #nasiliwetwongsolemu #satekereyurebi #kampungbaru #kauman

Share 5 1

Tempat Botol minuman Sepeda Oleh Oleh Khas Surakarta Toserba Larangtenan 25.000.jpg WA/SMS : 085642281771 WA/SMS : 085856561771 Toko LarangTenan Buka Setiap Senin Sampai Sabtu 09.00-17.00 Google Map : Toserba Larangtenan ALamat : 6 Rumah dari barat kelurahan serengan toserba larangtenan Instagram @larangtenan http://larangtenan.blogspot.co.id/ facebook : Larangtenan #supmataharisolo #miegajahmas #ayamtulangdewacemaradua #tokorotiorion #selatsolomekarsari #harjobestik #susushijack #satebunteltambaksegaran #sotosegermbokgiyemsolo #selatvienssolo #tahukupatsolihin #torpedoyurebi #eskrimtentrem #pasarmalamngarsopuro #ohlavita #tahukupat #nasiliwetwongsolemu #satekereyurebi #kampungbaru #kauman

Share 3 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});