(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamacantikshoppe. Thank u
Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋
.

COD kajang dan bang

Thank u Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋 . COD kajang dan bangi Lain tempat sis boleh poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . Terima kasih daun keladi Lain kali beli lagi dan sudi beli serta repeat order . Dapatkan barangan makeup original yang bellaz guna:- . Anas Cosmetics Bellaz Beauty 1 Minute Miracle Afiey Moisturiser Serum 2 in 1 Hana Loose Powder Rosetyara Khaff Pallete Syok Cosmetics Riffaa D'Hati Perfume Paradise Serum Bettybeauty Feathers Eyebrow Pomade Ferrarossa Schatz Obsess Cubremi Busybodymask Anas Cosmetics Herv Natural Skincare NRC Okaya Malaysia Nafura True Island Royal Pine Puretox Sobella Duchess Alha Alfa Cosmetics Trulooks Malaysia Mungillips Klubna laleh Farra Beauty Syok cosmetics Fjura treatment Dermova . Agent dan dropship pun di alu2kan . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 0 0
mamacantikshoppe. Thank u
Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋
.

COD kajang dan bang

Thank u Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋 . COD kajang dan bangi Lain tempat sis boleh poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . Terima kasih daun keladi Lain kali beli lagi dan sudi beli serta repeat order . Dapatkan barangan makeup original yang bellaz guna:- . Anas Cosmetics Bellaz Beauty 1 Minute Miracle Afiey Moisturiser Serum 2 in 1 Hana Loose Powder Rosetyara Khaff Pallete Syok Cosmetics Riffaa D'Hati Perfume Paradise Serum Bettybeauty Feathers Eyebrow Pomade Ferrarossa Schatz Obsess Cubremi Busybodymask Anas Cosmetics Herv Natural Skincare NRC Okaya Malaysia Nafura True Island Royal Pine Puretox Sobella Duchess Alha Alfa Cosmetics Trulooks Malaysia Mungillips Klubna laleh Farra Beauty Syok cosmetics Fjura treatment Dermova . Agent dan dropship pun di alu2kan . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 1 0
mamacantikshoppe. Thank u
Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋
.

COD kajang dan bang

Thank u Terima kasih sudi berkongsi rezeki 💋💋 . COD kajang dan bangi Lain tempat sis boleh poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . Terima kasih daun keladi Lain kali beli lagi dan sudi beli serta repeat order . Dapatkan barangan makeup original yang bellaz guna:- . Anas Cosmetics Bellaz Beauty 1 Minute Miracle Afiey Moisturiser Serum 2 in 1 Hana Loose Powder Rosetyara Khaff Pallete Syok Cosmetics Riffaa D'Hati Perfume Paradise Serum Bettybeauty Feathers Eyebrow Pomade Ferrarossa Schatz Obsess Cubremi Busybodymask Anas Cosmetics Herv Natural Skincare NRC Okaya Malaysia Nafura True Island Royal Pine Puretox Sobella Duchess Alha Alfa Cosmetics Trulooks Malaysia Mungillips Klubna laleh Farra Beauty Syok cosmetics Fjura treatment Dermova . Agent dan dropship pun di alu2kan . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 0 0
miih.darlene. Limite??!!
Troquei essa palavra por...
Objetivo!!!
Um dia ela alcança.

Limite??!! Troquei essa palavra por... Objetivo!!! Um dia ela alcança. Hehehe #Leleh #Josué #ParceirosDeTreino #EssaBaixinhaVaiLonge

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
miih.darlene. Minha princesa ...
Não usa sapatinho de cristal e sim caneleira.
Não g

Minha princesa ... Não usa sapatinho de cristal e sim caneleira. Não gosta de vestido cor de rosa e sim shorts azul de muaythai. Não usa anel ou coroa e sim bandagem e luvas. Não lê sobre contos de fada e sim sobre alimentação saudavel para atletas. A princesinha da mamãe na versão atualizada! Hehehe #Leleh #MuaythaiGirls #MinhaEstrelinha

Share 14 0
amiwanibakery. Kek coklat cheese lava.

Berminat boleh wasap 01131076265.

#amiwaniba

Kek coklat cheese lava. Berminat boleh wasap 01131076265. #amiwanibakery #homemade #kekcoklat #cheese #leleh

Share 3 0
amiwanibakery. Chocojar leleh.

Berminat boleh wasap 01131076265.

#amiwanibakery #ho

Chocojar leleh. Berminat boleh wasap 01131076265. #amiwanibakery #homemade #chocojar #coklat #rangup #leleh

Share 3 0
uminazrah.co. PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
Antara kelebihan Youth Skincare 👇
☑

PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE . Antara kelebihan Youth Skincare 👇 ☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan) ☑ Tak diuji ke atas haiwan ☑ Tak menyebabkan allergic reaction ☑ Tak menyumbatkan liang pori . ☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan ☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata) ☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit) ☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten ☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya ☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya ☑ Bebas dari pewarna sintetik ☑ Bebas gluten . 100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal. . 2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda! . Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada: . 💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser 💞 Youth Perfecting Skin Toner 💞 Youth Activating Serum 💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 💞 Youth Advanced Renewal Night Cream 💞 Youth Radiance C+E . Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau. Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat: . ☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75) ☑ FREE POSTAGE ☑ CASHBACK (dapat RM48) . Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059

Share 6 1
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 1 0
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 1 0
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 0 0
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 1 0
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 4 0
mamacantikshoppe. LE ' Birthday Edition '
Featured product , Exclusive printed square sc

LE ' Birthday Edition ' Featured product , Exclusive printed square scarf 3 different colours. Setiap warna di datangkan dengan matching inner diamond logo. . Feedback customer : ` Tudung terletak elok, Kualiti kain chiffon tip top ini sebab tu bila pakai terbentuk sahaja. ’ SOLD OUT ❌❌ . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 2 0

Set Kambing Bakoq Dedor.Malas nak masak?Teringin makan Kambing Fresh? boleh chill-chill,lepaq-lepaq sambil melantak di Restaurant/Cafe @official_pepperandspice .Jenis kaki suka makan pedas dan rasa diri tu dah abis hebat?Mai pekena sambal homemade kami,kita tengok siapa bibir merah,telinga merah😬😬😬😊🥗🍽.Official opening 26 August 2K19. . . . . . . . #telukintan #kambingbakoqdedor #ayampenyetsambalgiling #pepperandspice #leleh #tradisionalfood #wholelambroast 👍

Share 12 0
emizarini. Late post 
Choc moist leleh ni order dr org jauh .. hari raya kedua ra

Late post Choc moist leleh ni order dr org jauh .. hari raya kedua raya korban aritu dia gerak ke Johor 😊😊.. tq @angelcheris 😘😘 #choc #moist #leleh #raya #makan2 #homemade #qasehaneesahomemade #parttimebaker #bakewith❤️ #ppammetropolitankepong #kepong #selayang #kualalumpur #sayajualkek #tqforyourorder😍

Share 5 1
aniesaiz. Kek batik pemusnah diet. Percubaan pertama aku buat kek batik.  Tengok

Kek batik pemusnah diet. Percubaan pertama aku buat kek batik. Tengok rupanya macam tak berapa nak jadi tapi sekali makan nak repeat lagi. Bertambah-tambah dorang makan. Desert potong kaki ni hahaha. . Bahan-bahan : 1. Butter (Aku guna sikit je, lebihan yang ada. Mungkin sebab tu tak berapa jadi) 2. Biskut marie sebungkus 3. Milo sepeket 800gm 4. Susu cair setin 5. Susu pekat separuh tin . Cara-cara : 1. Cairkan mentega dalam periuk (Aku guna kuali je senang) 2. Masukkan milo dalam kuali. Tuang susu cair. Kacau hingga rata semua bahan. Masukkan susu pekat. Kacau lagi hingga nampak likat. 3. Patahkan biskut marie. Masukkan dalam kuali milo tadi. Kacau hingga rata. 4. Masukkan dalam loyang. Tekan-tekan supaya bila keras nampak coraknya 5. Sejukkan dalam peti sejuk. Boleh potong bila dah agak keras. Yang aku buat ni, tak berapa kering sangat. Lembap dan sedang-sedang elok untuk potong. Dan bila potong pun ada nampak rupa corak batiknya. Cuma coklatnya agak cair. Boleh share resipi korang, next time aku boleh cuba cara korang pulak. . Awas awas, desert manis-manis macam ni tak boleh makan selalu. Sebulan jarang sekali boleh la cuba buat. Dah makan manis banyaknya, pastikan minum air masak banyak juga. . Like dan #SHARE jika korang rasa bermanfaat. Jom follow dan set see first FB Anys Idayu Zakaria jika korang tak nak terlepas posting-posting menarik dari saya. #aizmenulis #kekbatik #kekbatikviral #biskutmarie #milo #leleh #resepi #desert #kekbatikbiskutmarie #sedap #siscuba #pemusnahdiet

Share 5 3
farhan_foodmarket. Alhamdullillah..done delivery jeruk mangga asamboi 🥭 Tq Mira 😁
.
.
T

Alhamdullillah..done delivery jeruk mangga asamboi 🥭 Tq Mira 😁 . . Tak lupa juga pd makyong & pakyong yang mengidam #jerukmangga by @farhan_foodmarket . Bagi hampa yang baru nak berjinak-jinak dengan jeruk mangga sis, pakat maii teraii tengok #jerukmangga #farhanfoodmarket kami nie.. . . In shaa allah repeat berkali kali. Kompom berpuas hati 😍😍 . . Tempahan di sini 👌👇 . ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 . . #openorder #jerukmangga #jeruk #student #kolej #jjcmmalaysia #shahalamfood #kualalumpur #instafood #sayajual #cruchy #farhanfoodmarket #leleh #asam #foodie #viral #putrajaya #subangperdana #viral #jjcm #jjcmtv3 #food #fooddeliveryservice #instafood #klang #manis

Share 4 1
khadeejah1622. TAMAR MILK SHAKE... Sedap doohhhh ❤️ Baru minum 2kotak dah turun berat

TAMAR MILK SHAKE... Sedap doohhhh ❤️ Baru minum 2kotak dah turun berat badan dan dpt berat y di idamkan...jom sape lg y nak dpt berat y diidamkan meh whatsapp ina Boleh wassap2 sis Www.wassap.my/0139077708 Area kajang..bangi sis boleh cod Cas mengikut jarak 😊😊😊😊 #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 3 1

Conheçam as meninas que estão participando da Seleção da nossa loja para desfilar pela Petit Cherie! Uma mais querida que a outra. Gostaríamos que todas brilhassem na passarela da Fashion Weekend Kids 2020! BOA SORTE A TODAS! ESTAMOS ANSIOSAS POR ESSE MEGA EVENTO! #VempraLeleh #FWK30 #petitcherieoficial #desfile #PETITCHERIE #VERAO2020 #SUMMER #bazar #lojainfantil #roupainfantil #leleh #Loja localizada em #brooklinsp #campobelosp #dicasdocampobelo Telefone: 11 5096-4460 Whatsapp: 11 94782-0949 Endereço: Rua Barão do Triunfo, 406 - Brooklin

Share 29 10
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Parabéns! Parabéns para mim☺ Estou muito feliz por celebrar mais um ano de vida. 😍 É Claro que estou envelhecendo ano após ano😏😜 Mas nada é tão saboroso e gratificante com a conquista de mais um aniversário. É mais um ciclo que se fecha, com muitas bênçãos, sorrisos e também algumas lágrimas😢 E tudo acumulado em experiência que assimilei, amor que ganhei, tristezas que deixei partir... Que Deus me abençoe e me der muita saúde para dar início a mais ciclo de vida.🙌🏾🙏🏾 Gratidão meu Deus. ❤ #Leleh #FazPrimaveras #2.7 #DeMuitaGratidao #ObrigadaDeus #VivaLaVida 🙌🏾😍❤

Share 31 4
farhan_foodmarket. Part 2 Jeruk Nenas Madu Asamboi 🍍🤤..Terliur takkk 😅 Jom tgok video

Part 2 Jeruk Nenas Madu Asamboi 🍍🤤..Terliur takkk 😅 Jom tgok video nie .. tq sis Yatie 😘 . . Open order 👇 . ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 . . #openorder #jerukmangga #jeruk #student #kolej #jjcmmalaysia #shahalamfood #kualalumpur #instafood #sayajual #cruchy #farhanfoodmarket #leleh #asam #foodie #viral #putrajaya #subangperdana #viral #jjcm #jjcmtv3 #food #fooddeliveryservice #nenas #jeruknenasasamboi #manis #klang #setiaalam

Share 3 0
farhan_foodmarket. Part 1 Jeruk Nenas Madu Asamboi 🍍🤤..Terliur takkk 😅 Jom tgok video

Part 1 Jeruk Nenas Madu Asamboi 🍍🤤..Terliur takkk 😅 Jom tgok video nie .. tq sis Yatie 😘 . . Open order 👇 . ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 ☎️ 0129727032 . . #openorder #jerukmangga #jeruk #student #kolej #jjcmmalaysia #shahalamfood #kualalumpur #instafood #sayajual #cruchy #farhanfoodmarket #leleh #asam #foodie #viral #putrajaya #subangperdana #viral #jjcm #jjcmtv3 #food #fooddeliveryservice #nenas #jeruknenasasamboi #manis #klang #setiaalam

Share 5 0
saltesse.id. Chicken Teriyaki sauce, sauce yang sangat gurih rasanya, karena ada pa

Chicken Teriyaki sauce, sauce yang sangat gurih rasanya, karena ada paduan dengan cabe potong dan daun kari Kalian bisa kunjungi outlet kami 📍 Food Market Sunter 📍 Go-Food Festival GBK 📍 Mall Ciputra Seraya PKU . 📍 Jl Kesehatan No 7 C . ☎ Info 081217111135 www.saltesse.com Available at Gofood : Saltesse #sambal #chicken #telur #telorasin #asin #saltedegg #egg #eggporn #cabe #leleh #sambel #pedas #pedes #jajan #kuliner #anakjajan #jakartafood #bellyculinary #makan #kulinerjakarta #kulinerindonesia #buzzfeedtasty #tasty #foodies24hours #restaurant #foodreview #lezat #enak #like4like

Share 8 2
khadeejah1622. SELAMAT PAGI AMPA SEMUA..SALAM JUMAAT..SKINCATMRE RUTIN MESTILAH DIJAG

SELAMAT PAGI AMPA SEMUA..SALAM JUMAAT..SKINCATMRE RUTIN MESTILAH DIJAGA TAU...MESTILAH DENGAN FARRABEAUTY SKINCARE... AREA KAJANG..BANGI.. BOLEH DAPATKAN DENGAN SIS.. LAIN2 SIS BOLEH POS WWW.WASSAP.MY/0139077708 #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #farrabeautyskincare #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #anascosmetics

Share 4 2

Dia de #TBT, já tá no fim da coleção de inverno, vamos sentir saudades! @isabellaskavinski @duda_ritzmann @isamaisbelaoficial #euamoanimê #animê #inverno2019 #lojaleleh #lelehinfantil #lojainfantil #promoçao #roupainfantil #leleh #Loja localizada em #brooklinsp #campobelosp #dicasdocampobelo Telefone: 11 5096-4460 Whatsapp: 11 94782-0949 Endereço: Rua Barão do Triunfo, 406 - Brooklin

Share 69 9
popchez_hq. Hai penggemar cheese🧀🧀🧀
Kini kami ada menjual POP CHE’Z SEAWEED yg

Hai penggemar cheese🧀🧀🧀 Kini kami ada menjual POP CHE’Z SEAWEED yg kini menjadi kegemaran orang ramai, rasa yang berlemak, rangup, dan lazatnya ia kombinasi antara popia dan seaweed cheese pasti membuatkan anda berasa berselera dan ketagih ketika menikmatinya.Jadi tunggu apa lagi pm kami utk membuat tempahan. * Cuba dahulu pasti seaweed & cheese menyengat di rongga leher anda. * Bole dm or whatsapp pada nombor yg tertera. #alorsetar #popche’z #productutara #selerakita #cheeseseaweed #kedahan #pendudukalorsetar #kualanerang #cubatrytest #aloqstaq #leleh #popiacheesemurah #popia #cheesey #muslimproduct #snacks #homemade #supportlocalproduct

Share 6 4
saltesse.id. @saltesse.id ada ayam geprek? Yuk lah cobain makan! Ini salah satu men

@saltesse.id ada ayam geprek? Yuk lah cobain makan! Ini salah satu menu terpedas loh, dan kita bakal adain challange lagi nih. Ditunggu yaa ☎ Info 081217111135 www.saltesse.com Available at Gofood : Saltesse #sambal #chicken #telur #telorasin #asin #saltedegg #egg #eggporn #cabe #leleh #sambel #pedas #pedes #jajan #kuliner #anakjajan #jakartafood #bellyculinary #makan #kulinerjakarta #kulinerindonesia #buzzfeedtasty #tasty #foodies24hours #restaurant #foodreview #lezat #enak #like4like

Share 12 0