(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mohamadsyafiqiqmal. Amaran!! x tahan nafsu jgn tgkk๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
.
Buat apa tgk kalau boleh bua

Amaran!! x tahan nafsu jgn tgkk๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . Buat apa tgk kalau boleh buat๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€๐Ÿง€. . Resipi Abg Jambang hari BEBola Cheese Leleh ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . simple semudah ABC . credit : resipi seminit utk resipi . #bebolacheese #cheese #cheeseballs #cheeselover #cheeseforlife #cheeseleleh #leleh #food #foodporn #puasa #ramadan #ramadan2019 #anekaberbuka #juadahberbuka #khairulaming #inspired

Share 24 3
montchoco.express. Selamat tengah hari semua. Korang dah try ke kek premium montchoco? Ra

Selamat tengah hari semua. Korang dah try ke kek premium montchoco? Rasa premium sebenar, kami pakai french butter only. ๐Ÿ˜Š Ukuran kek kami : 65 x 150 x 50mm dan berat minimum +/- 350g. . Boleh click link whatsapp di bio atau call 0167162972 utk dapat kan montchoco sekarang! . #montchoco #montchocoexpress #montchocoofficial #montchocodamansara #montchocokelanajaya #montchocottdi #monthchocobandarutama #montchocopuncakjalil #montchocoserikembangan #premiumcake #swisschocolate #moist #leleh #moistcake #cakeleleh #bbb #takmanis #tapisedap #sayajualcake

Share 11 1

Dua cookies yang sama tapi berbeza perisa ๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ . Nutella pot.. Ada flavor RED VELVET n PANDAN GULA MELAKA . sesuai untuk bagi buah tangan raya nanti.. Rare lah sikit kan biskut yg korang bg hadiah Kan Kat yg tersayang kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Pssst pssst, kita ada buat delivery jugaa๐Ÿ˜‰ Hubungi saya di 011-26140944, DM atau komen sahaja ya๐Ÿ˜‰ #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #sabrinabakeryagent #sedaplainmaciammm #mamasablovers #mamasabakery #mamasab #nutellapodmamasab #nutella #leleh #gebu #crunchy #delicious #delivery

Share 7 0

Waaahhhhh..jangan tengok remy ishak atau mira filzah tauu Tengok kek tuuuuuu..tu kek dari mamasab sabrina bakery tauuuuuu๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Untuk sebarang order boleh hubungi saya di 011-26140944, DM atau komen sahaja ya๐Ÿค— Ada delivery jugaaaaaa๐Ÿ˜‰ #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #sedaplainmaciammm #sabrinabakeryagent #mamasablovers #mamasabakery #mamasab #kek #keksedap #leleh #gebu #delicious #delivery

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamacantikshoppe. Lawa dan segak betul warna softlipmatte ni
.

Muah By Bellaz semestiny

Lawa dan segak betul warna softlipmatte ni . Muah By Bellaz semestinya Texture yang ringan dan lembut je di bibir ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Code mana pilihan hampa Sis suka code kanda โค . COD kajang dan bangi Lain tempat sis poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #teamsalcantik

Share 2 0

Nampak nya cubaan menyorok dari Cream cheese edisi khas mamasab berjaya Ye.. Di sebalik lapisan nutella yg tebal tu ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Habis tertutup terus cream cheese resepi istimewa Mama tu ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ.. Mungkin staff mama terpakai nozel yg terlampau besar n tebal . Tapi siapa lah kita nak menafikan rezeki customers nak dapat nutella byk mcm tu kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cuba pejam mata bayangkan Ye . Hasil gigitan yg masuk dalam mulut yg menggabungkan kombinasi crust atau biskut yg crunchy rapuh2 giteww.. Tambah plak cheese cheese yg tebal lagi padu.. Lapisan tebal nutella yg penuh rasa hazelnut n di tambah dgn masam manis strawberi n blueberry . Batal puasa sebab tipu kata tak sedap tau ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Tu je cerita mama hari ni.. Kisah nutella cheese resepi asal dari Mama niaga Kat dapur rumah sendiri lagi tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Mana yg jauh susah nak dtg beli.. Boleh belajar online baking class resepi mama ni kat mamasab academy tau . Mama ajar step by step resepi yg sama mama jual.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Note: kita ada buat delivery juga๐Ÿ˜‰ #sedaplainmaciammm #bakerynombor1Malaysia #mamasablovers #mamasabakery #mamasab #kekbuah #keksedap #kekcantik #gebu #leleh #delicious #delivery

Share 20 0
mamacantikshoppe. Enot suka betul bawal malas Duchess ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.

Mudah nak digayakan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Enot suka betul bawal malas Duchess ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘ . Mudah nak digayakan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Muka bulat pun takde masalah nak gayakan bawal malas ni . Cod kajang dan bangi Lain tempat sis poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #bawalmalas

Share 10 0
mamacantikshoppe. Adra the sarong blink2
.

Sweet je kan bila pakai sedondon
Koleksi Duc

Adra the sarong blink2 . Sweet je kan bila pakai sedondon Koleksi Duchess ni ada set mummy dan gugurl . Senang nak pakai just sarung2 terus terletak herlokk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #adracollection

Share 5 0
farhan_foodmarket. Sis nk survey sape kt sini suka colek buah angkat tgn โœ‹.. sila komen n

Sis nk survey sape kt sini suka colek buah angkat tgn โœ‹.. sila komen nakkk tau nakkk #comingsoon . . #jerukmangga #colekbuah #buahbuahan #buahsegar #leleh #asam #food #foodie #instafood #farhanfoodmarket

Share 8 3

Cepatttt combo puasa kerrr dah nak melabuhkan tirainyaaaaaa Hanya dengan rm50 sahaja anda dapat 6 jenis kek yang berbeza. Yang pastinya sedap dan enak. Boleh hubungi saya di 011-26140944, DM atau komen sahaja. Fast reply in syaa Allah๐Ÿค— Kita ada buat delivery juga yaaa๐Ÿ˜‰ #sabrinabakeryagent #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabakery #mamasab #combopuasaker #keksedap #kekcantik #kekpower #kekgebu #coklat #delicious #leleh #delivery

Share 19 0
dayahtrustedseller_. Dia dah grab dengan dayah popia cheese untuk 4 balang!so why not kauor

Dia dah grab dengan dayah popia cheese untuk 4 balang!so why not kauorang grab dengan dayah!in sa Allah korang akan puas hati hingga mwnjilat jari ๐Ÿ˜‚ macam iklan kfc pulak yer! Berminat pm 01126003805 #popiacheese #leleh #hargamurah

Share 6 0

Mari singgah dan pekene char kuey teow.. #Leleh..

Share 21 1
mamacantikshoppe. Boleh lilit2 jadi turban
.

Senang digayakan โคโค
Selena travelling shaw

Boleh lilit2 jadi turban . Senang digayakan โคโค Selena travelling shawl by Duchess Batch terbaru . Bellaz amat suka Libas2 dah siap segak elok Tak perlu gaduh2 nak iron . Salah satu Best Seller Duchess Set RM55.90 Shawl only RM39.90 PRE- ORDER bagi yang nak COD Postage bila2 pun boleh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #travellingshawl

Share 7 1
mamacantikshoppe. Selena travelling shawl by Duchess
Batch terbaru
.

Bellaz amat suka

Selena travelling shawl by Duchess Batch terbaru . Bellaz amat suka Libas2 dah siap segak elok Tak perlu gaduh2 nak iron . Salah satu Best Seller Duchess Set RM55.90 Shawl only RM39.90 PRE- ORDER bagi yang nak COD Postage bila2 pun boleh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #bazarpaknil ang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #travellingshawl

Share 11 0
mamacantikshoppe. Selena travelling shawl by Duchess
Batch terbaru
.

Bellaz amat suka

Selena travelling shawl by Duchess Batch terbaru . Bellaz amat suka Libas2 dah siap segak elok Tak perlu gaduh2 nak iron . Salah satu Best Seller Duchess Set RM55.90 Shawl only RM39.90 PRE- ORDER bagi yang nak COD Postage bila2 pun boleh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #travellingshawl

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ega #leleh #mom ega #bismilah#

Share 274 4
mamacantikshoppe. Makeup by Nuex
.

Jom check it out
NRC Cosmetics 
Ramadhan sales masih

Makeup by Nuex . Jom check it out NRC Cosmetics Ramadhan sales masih ada 10% off . COD kajang dan bangi Lain tempat sis poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #teamsalcantik

Share 5 0
mamacantikshoppe. STATUS:- PRE ORDER 
SELENA BAWAL MALAS 4.0
.

Yang ini bukan setakat t

STATUS:- PRE ORDER SELENA BAWAL MALAS 4.0 . Yang ini bukan setakat tudung raya, tudung jalan-jalan, tudung nak bersukan, tudung nak merewang pun boleh janji kena cara uolls pakai๐Ÿ˜˜ . BATCH 3.0 READY STOCK COD KAJANG DAN BANGI Lain tempat sis boleh poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #bawalmalas

Share 7 1
mamacantikshoppe. Adira memang pengguna setia duchess dan Alha Alfa Cosmetics
.

Tq dear

Adira memang pengguna setia duchess dan Alha Alfa Cosmetics . Tq dear Adira โคโค . COD kajang dan bangi Lain tempat sis poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #teamsalcantik

Share 7 0
mamacantikshoppe. Duchess inner kids
.

Cantik dan fit elok adik airis pakai
Dia umur 11

Duchess inner kids . Cantik dan fit elok adik airis pakai Dia umur 11 years . Inner kids ni sesuai tuk anak2 berumur sehingga 12 years ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘ . Material premium cotton dan logo yang exclusive โคโค . Hanya RM12 sahaja Ready stock 11 colors pilihan Swipe sebelah tuk color pilihan . COD kajang dan bangi Lain tempat sis boleh poskan . To order Klik link whatsapp di profile Tq . #mungillips #khafpallete #okaya #duchessinner #turban #syokmascara #1mm #beautyblender #hanaloosepowder #alhaalfacosmetics #nrc #hervnatural #ohana #yarra #riffaa #rednail #mamacantikshoppe #upm #ukm #bangi #kajang #sobella #muabellaz #duchesslovers #busybodymask #klubna #leleh #muahbybellaz #sobellaxashhanas #teamsalcantik

Share 4 1