(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
resepiimasakann. Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @res

Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @resepisedapsangat tanda sokongan anda terima kasih. RESEPI. TEMPE HIRIS NIPIS GORENG GARING. ASINGKAN. DUA GENGGAM IKAN BILIS GORENG GARING. ASINGKAN. TUMBUK 3 ULAS BWG PUTIH .TUMISKAN HINGGA GARING. MASUKKAN DLM 5/6 SUDU BESAR CILI KERING YG BLEND. HIRISKAN DUA LABU BWG BESAR , GAULKAN DLM KUALI HINGGA WARNANYA AGAK GELAP. MASUKKAN 1 SUDU BESAR GULA DAN SEDIKIT GARAM KALAU PERLU. TUTUP API. BIARKAN SAMBAL BETUL BETUL SEJUK BARU GAUL BERSAMA BILIS DAN TEMPE. Kredit : Hanizam Ismail‎ #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 1 0
resepiimasakann. Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @res

Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @resepisedapsangat tanda sokongan anda terima kasih. kuihcarapandan By. @dapur_kakzura Bahan 2 cawan tepung gandum 1 biji telur - pukul dulu bagi kembang 3-4 helai daun pandan (potong kecil) blender dengan 1 cawan kelapa dengan 3 cawan air..kemudian tapiskan Sedikit garam Sedikit gula Sedikit esen vanilla..tak nak letak pun boleh 1 sudu kecil pewarna hijau Cara2: 1) Bahan blender yg siap tapis..tuang dalam bekas tepung & telur.. Gaul sebati.. Tuang semula dalam blender.. Blend sebati/halus 2) Tuang dalam jag sederhana..panaskan acuan cara atas dapur gas..api perlahan..sapu minyak 3) Tuang adunan cara penuh dalam acuan..biarkan sekejap.. Baru letak sedikit gula dalam adunan.. Tutup dengan penutup periuk..agak2 nampak naik adunan atau sedikit kekuningan kat tepi2 kuih.. Boleh angkat dan keluarkan menggunakan lidi atau terbalikkan acuan atas bekas yang sesuai 4) Ulang sehingga habis adunan.. Sedia untuk dimakan ☺️ #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 1 0
tapaiwarisanbandor_melaka. stock syarikat yang ada dalam house of tapai warisanbandor... kami ada

stock syarikat yang ada dalam house of tapai warisanbandor... kami ada 150box tapai pulut daun pisang kami ada 300box tapai ubi kami ada 140 box wajik pulut gula kabung kami ada 60box dodol (1/2kg). ini ada stock baru guy...... 7 hari ini korang habiskan tau... #stock #7hari #makananmelayu #makanantraditional

Share 1 0
resepiimasakann. Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @res

Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @resepisedapsangat tanda sokongan anda terima kasih. Resepi tumis pucuk paku style saya : Pucuk paku basuh dan toskan . 15 ulas lada kecik * 1 ulas bwg putih * Seinci kunyit hidup * 4-5 ulas bwg kecik * Sejemput ikan bilis( basuh sekejap )* Tumbuk bahan bertanda * , kemudian tumis sehingga kekuningn , buh pucuk paku then gaul rata .. letak air sikit utk jdi kuah .. jgn letak byk sgt air .. Biar 5 minit , buh garam aji , gaul rata lg ... Dlm 10 minit bleh dihidang 😘 Credit : Shyla Samad #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
resepiimasakann. Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @res

Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @resepisedapsangat tanda sokongan anda terima kasih. Puding Batik 💖 Resepinya 25gm agar - agar 1 tin susu cair* 4 1/2 cawan air 1 1/2 cawan* gula Nor kurangkan sikit sbb tak suka sgt terlalu manis. 2 sudu tepung kastard* 2 biji telur* 1 sudu butter*( Nor letak majerin je tapi tak sampai 1 sudu. 1/4 cawan serbuk koko Cara - cara Masak agar-agar dengan air hingga hancur dan masukkan gula. Blend semua bahan bertanda *. Bila gula dah hancur masukkan bahan yg dah di blend tadi. Kacau adunan hingga menjadi pekat dan tutup api. Asingkan pada 2 bhgian. 1 bahagian warna asal. Dan 2 bhgian dicampurkan dengan serbuk coklat yg dah di bancuh dgn sedikit air panas( air jgn terlalu byk. Fungsi air adalah untuk mencairkan serbuk coklat). Tuang didalam loyang berselang seli. Nor tuang 2 senduk untuk 1 warna. Letak dalam peti sejuk. Siap Selamat mencuba♥️ Resepi : nor sazenny arif #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 1 0
resepiimasakann. Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @dap

Sekadar berkongsi resepi masakan.Like dan Follow @resepiimasakann @dapur.fasha tanda sokongan anda terima kasih. WAJIK By. @kualihelena Bahan Pulut: 400 gr beras pulut 200 ml air panas mendidih Bahan Air Gula: 200 gr gula merah 1 kotak/200 ml santan 1/2 sudu teh garam sehelai daun pandan, simpul 1. Cuci bersih beras pulut, kemudian rendam semalaman. Toskan dan kukus pulut selama 15 minit. Tuangkan air panas mendidih keatas pulut sekata, kukus semula selama 15 minit atau sehingga masak. 2. Satukan kesemua bahan air gula kedalam periuk, masak semua bahan sehingga gula larut tapiskan kedalam kuali yang lebih besar. 3. Masak lagi bahan gula hingga agak pekat dan masukkan pulut yg dikukus tadi, kacau sebati. Masak sehingga air gula mengering. 4. Alaskan loyang atau acuan dengan plastik, masukkan wajik tekan padat. Tunggu hingga betul-betul sejuk baru dipotong. #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 1 0

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. @terapis_promilholistic @yakin_positifhamil @tips_cepat_hamil05 Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami WhatsAap:082332611362

Share 8 1

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. @terapis_promilholistic @yakin_positifhamil @tips_cepat_hamil05 Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami WhatsAap:082332611362

Share 4 1

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. @terapis_promilholistic @yakin_positifhamil @tips_cepat_hamil05 Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami WhatsAap:082332611362

Share 5 1
resepi.ibuku. Picit Like ye kak ❤️🥰
• • • • • •
BISKUT BADAM 😍😍😍 .
Bahan-bahan (

Picit Like ye kak ❤️🥰 • • • • • • BISKUT BADAM 😍😍😍 . Bahan-bahan (48 biji): . 150 gram tepung gandum* 100 gram tepung kastard* 75 gram tepung jagung* 150 gram butter, premium Anchor butter 115 gram gula icing 1 biji telur gred A 1/2 sudu teh esen vanilla 60 gram serbuk badam Bahan untuk hiasan: 1 biji kuning telur badam cincang Cara-cara: . 1. Putar butter dan gula icing sehingga putih dan berkrim. 2. Kemudian masukkan telur dan esen vanilla. Pukul kembali sehingga kembang. 3. Ayak bahan bertanda (*) di dalam mangkuk gaulkan dengan serbuk badam. 4. Masukkan sedikit demi sedikit ke dalam adunan butter yang sudah kembang tadi sehingga menjadi doh lembut yang boleh diuli. Tidak mengapa jika doh agak sedikit melekit. 5. Rehatkan doh seketika, boleh juga direhatkan selama 10 minit di dalam peti ais. 6. Uli sedikit doh dan canai di atas papan setebal 1/2 cm dan terap dengan acuan. 7. Hiaskan dengan kuning telur dan taburan badam. 8. Panaskan oven pada suhu 170 celcius dan bakar selama lebih kurang 15 minit. 9. Siap! . . Jom follow @resepi.ibuku 🥰

Share 36 1
leynajan. Gunakan 2.1% jeee of masa anda dlm sehari tu... Takkan takda masa nak

Gunakan 2.1% jeee of masa anda dlm sehari tu... Takkan takda masa nak exercise kejap.. Boleh je main IG sampai 3-4jam... Cuba ambil sikit time dr main IG tu, and be active.. Best tau dapat berpeluh, dapat bergerak... anda akan feel energetic & fresh je lps tu. . Half hr je in a day, buat light exercises je.. Takpa kalau tak believe.. u try dulu and enjoy the results . Intake September . Click link di bio untuk details program & personal training CERTIFIED PERSONAL TRAINER Coach Lina 📲 0123067004 http://linajan.wasap.my #GetIdealBodyOnline

Share 21 1
eidahhjmdkarim. #Repost @resepisedapsangat (@get_repost)
・・・
Picit LOVE 💗 dulu ya kak

#Repost @resepisedapsangat (@get_repost) ・・・ Picit LOVE 💗 dulu ya kak • • • • • • RESEPI APAM BALIK LAZAT Bahan-bahan: 2 Cawan tepung gandum 1 1/2 Cawan air 1/3 Cawan gula 2 biji telur 1 sudu teh soda bikarbonat 1 sudu teh yis mauripan 2 sudu besar minyak masak Secubit garam . Bahan tabur: Kacang tanah yg telah di kisar Gula 1 tin Jagung Cara-cara penyediaan: 1. Blender telur dan gula sehingga kembang 2. Masukkan soda bikarbonat, yis, minyak masak dan garam, blend lagi. 3. Masukkan air, tepung,. Setiap kali masuk bahan tekan blend 4. Apabila bancuhan sudah sebati, rehatkan 1-2 jam 5. Gunakan kuali tembaga atau besi ( tak perlu letak minyak) 6. Masukan bahan-bahan tabur biarkan sehingga masak kemudian lipat. 7. Sedia untuk dimakan Kredit : buku resepi follow 👉 @resepisedapsangat follow 👉 @resepisedapsangat #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 16 0
homecook.meal. *Assalamualaikum | Isnin 26082019*

Homecook Meal RM5 lunchbox deliver

*Assalamualaikum | Isnin 26082019* Homecook Meal RM5 lunchbox delivery Menu A (Pedas) ➡ Nasi Putih ➡️ Paprik Ayam ➡️ Telur Dadar Menu B (kurang pedas) ➡ Set Bawal Power (nasi putih, ikan bawal goreng, kuah kari ikan, sambal kicap, ulam) Menu C (kurang pedas) ➡ Nasi Putih ➡️ Ayam Masak Ungkep ➡️ Sayur Campur ➡️ Sambal Belacan Ala Carte: Nasi Putih : RM1.00 Ayam Masak Ungkep : RM3.50 Paprik Ayam : RM4.00 Ikan Bawal Goreng : RM4.50 Sayur Campur : RM2.00 Telur Dadar : RM1.50 Sambal Belacan : Percuma 🖍 Untuk order : Alya : www.wasap.my/60182508938 Sara : www.wasap.my/60176712859 ⏰Tutup order jam 9.30am 🚗Delivery time : 11AM - 2PM 🚗Delivery area : putra perdana, puchong(10km dari putra perdana), cyberjaya, putrajaya 🚗Delivery charges : Putra Perdana : RM1 | Puchong : RM1-RM3 Putrajaya : RM3 | Cyberjaya : RM2 #homecookmealdelivery #lunchboxdeliverypuchong #lunchboxdeliverycyberjaya #lunchboxdeliveryputrajaya #lunchboxdeliverymurah #puchongfooddelivery #putrajayafood #nasibajet #fooddeliveryservice #cyberjayafooddelivery #lunchboxsedap #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverypuchong #halalfood #halalfooddelivery #makananmelayu #lunchboxRM5

Share 4 4
resep_jempolan. ☑️SENTUH LOVE ❤️ DULU BUN , 😘
.
.
KLEPON
Source @tintinrayner
Rebake

☑️SENTUH LOVE ❤️ DULU BUN , 😘 . . KLEPON Source @tintinrayner Rebake @vitakwee Bahan : 250 grm tepung ketan 50 grm tepung beras 250 ml air matang (saya pakai jus daun pandan, dan beri sedikit pasta pandan, aduk rata) 1/4 sdt garam 1sdt air kapur sirih, saya tambahkan buat mengenyalkan klepon Isian : 100 grm gula merah sisir halus Baluran : kelapa parut, daun pandan dan garam secukupnya. Kukus. Sisihkan Cara membuat : Campur semua bahan aduk rata, uleni hingga bisa dipulung, ambil sedikit adonan pipihkan beri isian gula merah, bulatkan. Masukan dalam air mendidih hingga mengapung, angkat tiriskan sebentar lalu gulingkan ke dalam kelapa parut. Siap sajikan. . . ☑️ FOLLOW 👉@resep_jempolan ☑️ FOLLOW 👉@resep_jempolan SELAMAT MENCOBA 👌

Share 73 1
resepi.ibuku. Picit Like ye kak ❤️🥰
• • • • •
Resepi Kek Lapis Kukus Keju Brownies

Picit Like ye kak ❤️🥰 • • • • • Resepi Kek Lapis Kukus Keju Brownies @travel_physio Bahan-Bahan: Bahan A – 500gm brownies mix 6 biji telur 100ml susu segar 100ml susu pekat manis Bahan B – 500gm krim keju – suhu bilik 100gm gula kaster 3 biji telur 1 sudu kecil esen vanila Loyang 9″ Cara Membuat: 1. Satukan bahan A dan putar dengan kelajuan tinggi hingga kembang dan ringan. Bahagikan adunan kepada 4 bahagian. 2. Bahan B : Putar keju dan gula kaster hingga licin dan tidak berketul, masukkan telur satu persatu dan esen vanila. Pukul hingga rata. Bahagikan adunan kepada 3 bahagian. 3. Alas dasar loyang dengan kertas minyak, sapu tepinya dengan majerin. Tuang 1 bahagian adunan brownies dan kukus selama 8 minit. 4. Angkat dan tuangkan adunan krim keju, kukus selama 8 minit. 5. Ulangi melapis adunan brownies dan keju hingga habis. Jom follow @resepi.ibuku 🥰

Share 53 1
aimifoodgram. My first ever chapati. Guna 450g atta flour and 300ml water. Lepas uli

My first ever chapati. Guna 450g atta flour and 300ml water. Lepas uli around 15 minutes doh dah quite lembut. Time masak dia pun kembung puffing elok. Dah record tapi tak visible on camera. Lepastu bila dah masak, I think tak mencapai kelembutan yang saya nak maybe bcz dia 1mm thick since berat dia 140g each chapati 😆 and rasanya kena perlu tambah air lagi dalam adunan? Next time kena cuba lagi by reducing the weight of each chapati, nipiskan lagi chapati dan lebihkan sikit air dalam adunan tepung mungkin. And perfecting the round shape hehehe. Let's see how it goes. 😊 Rasa dia of course rasa chapati guna tepung atta dengan air je hahah I'll make sure next time I dapat finalize the recipe and share with you guys. Inshallah. Those figures are for my reference. Kang ada pulak yang save buat ikut sama. Dah ada recipe elok nanti kita share ok Any tips from my Indian friends? Ke sesiapa yang terror buat chapati hehe Sekian update. Toodles 🌹 #sayamasak #sayamakan #masakapahariini #makanapahariini #sayasukamasak #sayasukamakan #masakanmelayu #makananmelayu #vitdaily #mahn #sedap #tasty #delicious #sukamakan #sukamasak #masakmasak #chapati #chapatiwrap

Share 58 13
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
resepimasakemak. Picit LOVE 💗 dulu ya kak
• • • • • •
Nak kukus boleh.. nak bakar pon

Picit LOVE 💗 dulu ya kak • • • • • • Nak kukus boleh.. nak bakar pon boleh. tapi hat ni saya bakar. moist jugak. . KEK COKLAT Bahan-bahan: . 1 cawan susu cair / fresh milk 1 cawan minyak jagung / minyak masak 1 cawan susu pekat manis 1 cawan serbuk koko 1 cawan gula halus 4 biji telur Gred A 1 sk ovalette 2 cawan tepung gandum 1/4 sk garam 1/2 sk soda bikarbonat 1 sk baking powder (ayak kesemua bahan kering) Cara-cara: . - Satukan susu, minyak jagung, susu pekat, serbuk koko dan gula halus ke dalam periuk. - masak atas dapur dengan api yang perlahan hingga gula larut. biarkan suam. - Putar telur dan ovalette sehingga kembang. - Masukkan adunan coklat yang di masak tadi. - Kacau rata, Kemudian masukkan bahan kering yang telah di ayak. putar sehingga sebati. - Masukkan ke dalam loyang size 9" yang telah di alas kertas minyak. - Bakar pada suhu 170'c selama lebihkurang 45 minit atau sehingga masak. - Bila dah masak sejukkan... boleh tuang ganache atas kek. COKLAT GANACHE Bahan-bahan: . 300gm coklat compound (milk) 150g susu cair 2 sudu makan minyak jagung Cara-cara: . - Satukan coklat dan susu cair ke dalam mangkuk. - Dengan menggunakan kaedah double boiler kacau sehingga coklat cair. - kemudian tuang sedikit minyak jagung. kacau rata. . Kredit: Nina Mahdar. follow 👉 @resepimasakemak #resepi #resepidiet #resepibonda #makananmelayu #sedapsangat #resepimemikatsuami #sedapgiler #ketukketukramadhan #kakimakan #jommakan #kongsiresepi #resepimudah #mahn #makanfree #foodmalaysia #jommakan #kuihtradisional #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmuih #cookiesraya #cookiessedap #makananmalaysia #sedapsangat #malaysiafood #biskutraya

Share 151 0
masam02manis. Alhammdulillah.

Two Reviews, two different locations over the weekend

Alhammdulillah. Two Reviews, two different locations over the weekends. Thank You. BIG or SMALL... Every Event Deserves Quality. > > > #catering #makan #nasisambalgoreng #orderjer #makananmelayu #weddingsg #kawinkawin #sgfood #foodgasm #foodporn #barangbaek

Share 3 0
pujangga_besila. #latepost private function @ Pujangga Besila sg akar 22.08.2018. Terba

#latepost private function @ Pujangga Besila sg akar 22.08.2018. Terbaikkkk... sebarang pertanyaan can reach this number 8960558 #bruneikupromote #bruneiadvert4u #iklanbrunei #makananmelayu #makananbrunei #bruneifoodavert #bruneifm

Share 5 0
sambal.madu.manis. PROMO LETOPS MERDEKA masih lagi ada untuk Sambal Hitam Bonda Saloma😍�

PROMO LETOPS MERDEKA masih lagi ada untuk Sambal Hitam Bonda Saloma😍😍(22/8/2019-31/8/2019).. kurang dari 6 hari shj lagi gaishh.. jom cepat2 order.. promo berganda, lebih jimat.. . . Berminat boleh klik link wassap di bio profile segera.. PROMO Valid 22/8-31/8 shj . Cepat jgn lepaskan peluang keemasan ini !!! . . #sambalhitam #igreviewmurah #igreviewmalaysia #sambalhitammenangis #sambalhitamsedap #sambalhitambondasaloma #sambalhitamoriginal #sambalhitambelimbing #sambalhitamhomemade #sedap #sambalhitampadu #makananmelayu #sedapbakhang #jombeli #sayajualmurah #sambalhitamviral #foodporn #makanantradisional

Share 10 0