(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
laperinajah. banana waffle ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
. 
from : @areceitaria
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Follow @l

banana waffle ๐Ÿ˜ . . . . . . from : @areceitaria โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Follow @laperinajah Follow @laperinajah โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ”ฅDan juga Tag/Share ke teman-temanmu yang laper ๐Ÿ˜‚ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ•“Daily Uploads ๐Ÿ•“ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #masak #resepmasakanindonesia #viral #belajarbaking #doyanbaking #makan #minum #food #cooking #kreatif #masakan #masakanrumahan #jajananpasar #resepmasakanrumahan #makanan #sarapanpagi #breakfast #makansiang #makanmalam #videomasak #kuliner #tasty #resepyummy #rujak #hijrah #resepmasakan #gorengan #indonesianfood #chocolate

Share 16 2
info.program.hamil.01. Kista : tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs

Kista : tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs tumbuh di rahim, sal telur, indung telur. Wanita dg kista bs tetap hamil tp susah, krn kista akan mnghalangijlan ketemunya sperma dn sel telur, bgaimana bs cepat hamil klo jlnnya aja dihalangi. Andaikata bs hamil mk kehamilan beresiko, jk kista yg kuat mk akn trjadi keguguran, jk janin yg kuat maka nutrisi slama hamil akn berebut antara janin dn kistanya. Jd baiknya kista disembuhkan dlu. HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT ๐ŸŒทInformasi kesehatan pasutri ๐ŸŒทSolusi kehamilan ๐ŸŒทInfertilitas โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“”FREE KONSULTASI: โœ†Contact person ๐Ÿ“ฒWA:0895338395976

Share 21 2
masakanbunda.tv. Coco Loco ๐Ÿ๐Ÿฅฅ๐Ÿน
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Buat yang kangen sama resep resep

Coco Loco ๐Ÿ๐Ÿฅฅ๐Ÿน โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Buat yang kangen sama resep resep minuman segar, kali ini kami membuat coco loco perpaduan santan, kelapa dan jus nanas ini yang punya rasa unik dan Endeus buat dicoba. Penasaran? Yuk langsung lihat videonya sampai habis. โ €โ €โ €โ €โ € โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โ–ผBahannyaโ–ผ - 4 sdm santan kental - 200 ml air kelapa - 2 sdm gula pasir - Es batu - 400 ml jus nanas - 50 g kelapa muda, serut kecil โ €โ €โ €โ €โ € โ–ผLangkah-Langkahโ–ผ 1. Masukkan santan, air kelapa dan gula ke dalam blender. Proses hingga rata, sisihkan. 2. Masukkan es batu dalam gelas saji tinggi, tuangkan jus nanas ยพ penuh. 3. Tuangkan campuran santan, beri kelapa muda di atasnya. Sajikan segera. โ €โ €โ €โ €โ €โ € Mudah, ringkes, #Endeus๐Ÿ‘Œ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Untuk resep lengkap dan cara membuatnya, bisa langsung lihat di website kami, www.endeus.tv Atau, kamu bisa juga langsung KLIK link di bio๐Ÿ‘Œ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #EndeusTV #InspirasiMasakTiapHari #MasakEndeus #resep #masak #belajarmasak #masakmudah #recipe #cooking #healthy #yummy #instafood #delicious #resepmasakan #instafood #ResepCocoLoco #CocoLoco

Share 10 1
reseplezat.tv. Yummy App sudah tersedia di Google PlayStore dan App Store lho! YUK BU

Yummy App sudah tersedia di Google PlayStore dan App Store lho! YUK BURUAAANN DOWNLOAD untuk bisa cari resep dengan lebih mudah. Ada 100 set Tupperware buat kamu yang beruntung! Buka link ini https://yummy.onelink.me/Fhn6/appdownload atau klik link di bio ya! - Siapa pecinta greentea? #YummyNgiler Follow @Yummy.IDN @IDNTimes.Video #MasakItuGampang - Chef: #Gilang Editor: #Ika - #gagaldiet #bandungfoodies #kulinerjogja #kuliner #jakartafoodies #makanenak #yummyidn #foodporn #laperbaper #yummy #resepyummy #indonesianfood #masak #resepmasakan #dietmulaibesok #recipe #recipevideo #indonesian #foodgasm #foodstagram #foodies #YummyIDN #smoothgreenteaholic #greentea #greenteaYummy

Share 10 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
masaknyus. follow @masaknyus
follow @masaknyus
follow @masaknyus
................

follow @masaknyus follow @masaknyus follow @masaknyus ........................................... Martabak nya biru gaess... ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘Œ, martabak yg warna biru itu biasa nya rasa apa ya, ada yg tau gaess ??? ๐Ÿค”โœŒโœŒโœŒ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ . ๐Ÿ‘†klik tombol biru "FOLLOW" di ๐Ÿ‘‰@agenda.diet ,biar kalian langsung dapetin up date video terbaru yaa gaess... ๐Ÿค—. ๐Ÿ‘€Tonton video-video kreatif di gallery akun kita @agenda.diet yaa.. dijamin betah dan dapet inspirasi baru secara GRATIS.. ๐Ÿ’ก๐Ÿค“๐Ÿคฉ๐Ÿ‘Œ . Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..โ˜๏ธ . Cara masak yg Simple + Kreatif, Mau tau ??? ๐Ÿคฉ FOLLOW ๐Ÿ‘: ๐Ÿ‘‰ : @masak.kreatif ๐Ÿ‘‰ : @masak.kreatif ๐Ÿ‘‰ : @masak.kreatif . Amazing video ๐Ÿ‘, Cr : @beruangrakus #masak #resepmasakanindonesia #viral #belajarbaking #doyanbaking #makan #minum #food #cooking #kreatif #masakan #masakanrumahan #jajananpasar #resepmasakanrumahan #makanan #sarapanpagi #breakfast #makansiang #makanmalam #videomasak #kuliner #tasty #resepyummy #rujak #hijrah #resepmasakan #gorengan #indonesianfood #martabak ........................................... credit @agenda.diet

Share 24 4
iza_rohani. Tq gaiss yg dtg...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
X dpt nk jmpt rmai2..sbb ni bkn open house ,,,j

Tq gaiss yg dtg...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ X dpt nk jmpt rmai2..sbb ni bkn open house ,,,juz msk2 n suke2 je... . #ida #faizah #rosmi #masak ๐Ÿ˜ #aktivitiKami1hariNi ๐Ÿ’– #selagiAdaMasa

Share 4 1
akmaliah_chin. telur masak sos meriahnya raya berkaler2 ๐Ÿ˜.. resepi bideo masak kt se

telur masak sos meriahnya raya berkaler2 ๐Ÿ˜.. resepi bideo masak kt sebelah ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป #masak #resepi #videomasak #kakkemamasak

Share 3 1
kakkema_mua. telur masak sos meriahnya raya berkaler2 ๐Ÿ˜.. resepi bideo masak kt se

telur masak sos meriahnya raya berkaler2 ๐Ÿ˜.. resepi bideo masak kt sebelah ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป #masak #resepi #videomasak #kakkemamasak

Share 2 1

Tempahan di buka setiap hari ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜โค๏ธ . Jemput order ROTI JALA dan KUAH KARI ISI AYAM dari @rotijalabyquiya ~ gerenti puas hati ๐Ÿ˜˜ . RM 7.00/box (10 keping + kuah kari isi ayam) . **Add on** Ayam HALF = RM 8 Ayam SEKOR = RM 15 KENTANG = RM 3 (4-5 labu) . **REQUEST kuah** Kuah KARI DAGING = add isi daging @ minimum RM 10 Kari SARDIN = add RM 10 . Minimum order 3 boxes @ 30pcs = RM 21 . SPECIAL : Roti Jala Kuah Durian @ Serawa Durian RM1.20 / pcs Minimum order 30pcs = RM 36 . MENERIMA TEMPAHAN SETIAP HARI! (kecuali dinyatakan) . Delivery area KL/SELANGOR (Caj RM 15) . . Fast response 016-411 4740 (Quiya) . #rotijala #igfood #alhamdulillah โค๏ธ

Share 10 0

Jemput order ROTI JALA dan KUAH KARI ISI AYAM dari @rotijalabyquiya ~ gerenti puas hati ๐Ÿ˜˜ . RM 7.00/box (10 pcs + kuah kari isi ayam) . **Add on** Ayam HALF = RM 8 Ayam SEKOR = RM 15 KENTANG = RM 3 (4-5 labu) . **REQUEST kuah** Kuah KARI DAGING = add isi daging @ minimum RM 10 Kari SARDIN = add RM 10 . Minimum order 3 boxes @ 30pcs = RM 21 . SPECIAL : Roti Jala Kuah Durian @ Serawa Durian RM1.20 / pcs Minimum order 30pcs = RM 36 . MENERIMA TEMPAHAN SETIAP HARI! (kecuali dinyatakan) . Delivery area KL/SELANGOR (Caj RM 15) . . Fast response 016-411 4740 (Quiya) . #assalamualaikum #rotijala #igfood #alhamdulillah โค๏ธ

Share 12 0
rinisfoodjourneys. #Panen#Lobak#Bayam
. 
First harvest this summer beside massive amounts

#Bayam . First harvest this summer beside massive amounts of chives ๐Ÿ˜‹...Radishes and spinach ๐Ÿ˜. . #sommar

Share 39 11
baking.store_original. UNOX - Bakertop MindMaps Plus Electric Combi Steam Oven
Rp.8.900.000
M

UNOX - Bakertop MindMaps Plus Electric Combi Steam Oven Rp.8.900.000 Model: XEBC-04EU-EPR Bakertop Mind.Maps oven uap combi dilengkapi dengan layar kontrol Master Touch, makanan dapat disiapkan secara manual, tetapi juga memberikan akses ke daftar siklus memasak yang disimpan atau resep baru dapat dibuat dan dapat disimpan. The BakerTop Mind.Maps One Electric & Plus Electric ovens memiliki: DRY.Maxi untuk kelembaban yang ideal, STEAM.Maxi untuk pengukusan yang sempurna, AIR.Maxi untuk sirkulasi udara panas yang sempurna, Rotor. Sistem pembersihan otomatis BERLEBIH bersih dan AUTO. Fitur: XEBC-04EU-EPR One Combi Listrik โ€ข Sistem memasak total terintegrasi โ€ข Menyesuaikan wajan 4 x 600x400mm - pitch 80mm โ€ข Dimensi WxDxH (mm) 860x957x675 โ€ข Motor kipas tunggal โ€ข Pintu terbuka dari kanan ke kiri (opsional kiri ke kanan tersedia) Fitur standar โ€ข BakerTop Mind.Maps terintegrasi total sistem memasak โ€ข Sistem pembangkit Steam yang dipatenkan dengan Steam Maxi โ€ข Memasak udara kering yang unggul dengan teknologi Dry Maxi โ€ข Membalikkan kipas untuk membuat kue merata & efisien โ€ข Operasi kontrol digital layar sentuh โ€ข Memori hingga 256 program pengguna โ€ข Penyelidikan inti & Delta T โ€ข Fungsi pembersihan diri terintegrasi โ€ข Semua unit termasuk sistem filtrasi UNOX โ€ข koneksi PC โ€ข Kap Kondensor, Dudukan, Prover, FAKIRO Pizza Opsional, & banyak baki khusus. #oven #kompor #komporgastanam #komporrinnai #baking #masak #dapurmasak #alatmasak #restoranjakarta #restoranbogor #restoransurabaya #loyang #blender #mesinroti #mesinkopi #prabotrumahtangga #resep #warung #cafe #apartementjakarta #apartemen #signora #oxone #getra #unox

Share 8 0
ameymasak. Haiiiiiii โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ First Recipe of Char Kuey Teow #ameymasak  Version โ™ฅ๏ธ

Haiiiiiii โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ First Recipe of Char Kuey Teow #ameymasak Version โ™ฅ๏ธ . Simple je nak buat. Tak susah pun ๐Ÿ˜ . Bahan2 Stok Udang 1. Udang 2. Bawang Putih (Ditumbuk ) 3. Bawang Merah ( Ditumbuk ) 4. Kicap Manis @kicapmanisabc 5. Sos Tiram @maggi.malaysia 6. Pati Ikan Bilis @adabi_consumer 7. Garam ( saya tak pakai garam sebab sos tiram dah cukup rasa ) 8. Gula Bahan Masak Char Kuey Teow 1. Kuey Teow @charkueyteow_ipoh 2. Stok Udang 3. Cili Kering 7 Tangkai (blend) 5. Isi Udang 6. Daun Kucai/Bawang ( saya tak pakai taugeh ) 7. Telur Ayam 8. Minyak Masak 9. Bawang Merah & Putih (potong halus) Cara2 penyediaan boleh rujuk kat Video ye. Selamat Mencuba โ™ฅ๏ธ Thank you for watching ! . Siapa Cakap Perempuan Sekarang Tak Pandai Masak? ๐Ÿ˜˜ #ameymasak #charkueyteow #malaysianfoodie #resepimudah #masaksendiri #malaysiancuisine #resepisaya #masak #adabi #maggi #kicapmanisabc #charkueyteowipoh

Share 4 1

PEMILIHAN ROTI Ramai yang nak diet dan memilih roti sebagai pilihan tetapi tahukah anda tak semua roti tu sama? . Jika anda nak mula diet dan nak mencari roti yang lebih sesuai, pilih roti berdasarkan Glycemic Index. . Apa itu Glycemic Index? . Glycemic Index (GI) atau Indeks Glisemik ini adalah ukuran relatif bagaimana sesuatu jenis makanan yang mengandungi karbohidrat itu memberi kesan kepada tahap gula dalam darah. . Hanya ingat, Lebih tinggi nilai GI bermakna lebih lebih pantas makanan tersebut di proses dalam badan dan tahap gula akan mencanak naik dengan cepat. . Secara kasar, makanan yang manis dan terproses biasanya mempunyai GI yang tinggi dan perlu di elakkan jika anda nak turunkan berat badan mahu pun nak mengawal tahap gula dalam darah. . Tetapi jangan terpedaya kerana tidak semua yang tidak manis mempunyai GI yang rendah. Kena prihatin sedikit dengan jenis makanan dan nilai GI makanan tersebut. . Glycemic Index di beri dari skala 1 hingga 100 dan di kategorikan kepada 3 kumpulan: . GI Tinggi : 70-100 GI Sederhana : 56โ€“69 GI Rendah : 0-55 . So bila pilih makanan, kena belek sikit label dekat belakang. Tengok nilai GI dan pilih makanan GI rendah paling ok, GI sederhana still better berbanding GI tinggi. . โ€˜Gula Meningkat, Insulin Meningkat dan Lemak akan Terperangkap!โ€™ . Credit to Dr Malinda . KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . โœ”๏ธ WhatsApp group Mentoring & Coaching โœ”๏ธ Meal plan beserta resepi sihat 14 hari โœ”๏ธ Combo workout step by step dari rumah โœ”๏ธ Groceri . Join TNFOC (Trim N Fit Online Coaching) edisi Julai 2019. Klik bio โžก๏ธ๐Ÿ“ฑuntuk mendaftar. Terhad kepada 20 orang terawal . #teamcoachghazali #zalifitonline #tnfoc . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. @zali_fitcoach Coach Ghazali +6018 572 3839 31 tahun | Lost 14kg https://zalifitonline.wasap.my/. . CERTIFIED PERSONAL TRAINER . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #maluapabossku #instaseleb #mahn #omnomnom #breakfast

Share 18 2
_dapur.umi_. Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya

Tak Ada Idea Nak Masak?Jo

Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya Tak Ada Idea Nak Masak?Jom Follow ๐Ÿ‘‰ @simpleresepi Tag Teman2 Ye Resepi Mudah Puding Kastard Buah ๐Ÿ’ Semudah ABC jer uols buat puding ni. Guna lima bahan jer. Jomm terai. Silakan share. ๐Ÿ˜Š Bahan-bahan : 1 cawan gula 1 tin susu cair 1 paket agar-agar tali 1 tin buah-buahan koktel 4 sudu besar tepung kastard Caranya : 1. Didihkan tujuh cawan air. Satukan agar-agar dan gula. Kacau hingga larut. 2. Masukkan susu cair dan tepung kastard. Kacau sebati sampai mendidih. 3. Padamkan api dan tuang ke dalam bekas. 4. Toskan buah-buahan koktel. Buang airnya. 5. Tabur buah ke atas adunan tadi. Tekan sikit dengan sudu supaya ia melekat. 6. Sejukkan dalam peti ais. Dah beku, boleh la makan dengan gumbira. credit : Ain Rahman LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM Berminat viralkan perniagaan anda? Sila PM admin #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan

Share 37 1
_dapur.umi_. Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya

Tak Ada Idea Nak Masak?Jo

Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya Tak Ada Idea Nak Masak?Jom Follow ๐Ÿ‘‰ @simpleresepi Tag Teman2 Ye RESEPI DAGING DENDENG ORIGINAL DARI MEDAN Ni resepi maid dari Medan yang ajar dulu, pernah bekerja selama 2 tahun lebih juga dengan kami, masa ni heaven rasa asal teringin je dia akan masakkan, memang sedap๐Ÿคค ๐Ÿ’ž Bahan-bahannya:- Daging 1 kg Cili merah 15-20 biji Bawang putih 3-4 ulas Cuka masakan 1-2 sudu Garam Gula Perasa Minyak masak ๐Ÿ’ž Cara-caranya :- 1. Potong daging sebesar separuh segenggam tangan dan rebus selama 20 minit 2. Kemudian angkat dan tapis serta biarkan sejuk dahulu 3. Potong tipis dan kemudian tumbuk guna lesung kepingan daging hingga nipis dan lebar 4. Goreng kepingan daging tu sehingga garing/rangup untuk elak daging liat tapi jangan hangus pula ye 5. Untuk sambal pula, cili besar diblender kasar atau sebaiknya tumbuk kasar bersama bawang putih lagi kasar lagi okay nampak menyelerakan 6. Sediakan minyak untuk menumis, dan tumis 1 ulas bawang putih yang dipotong kecil sehingga naik bau masukkan sambal tadi dan masakkan sehingga pecah minyak 7. Masukkan garam, gula, cuka 1-2 sudu, serbuk perasa dan tutup api 8. Bila sambal dah kurang sejuk masukkan daging dan kacau sebati 9. Siap untuk di ngappp Resepi ni sesuai dimakan waktu sahur dengan nasi panas-panas, memang gerenti sedap namatee ni! Kredit:Lina Miserang LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM Berminat viralkan perniagaan anda? Sila PM admin #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan

Share 28 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_dapur.umi_. Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya

Tak Ada Idea Nak Masak?Jo

Double tap โค dulu ye sebelum baca resepinya Tak Ada Idea Nak Masak?Jom Follow ๐Ÿ‘‰ @simpleresepi Tag Teman2 Ye Popia pepero. White coklat + oreo. ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Cara - cara buat : - kulit popia (apa2 brand tak kisah) - **kalau yang kulit popia yang besar potong kepada 4 bahagian -> gulung -> lekatkan ujung dia dengan air. - **kalau yang kulit popia yang kecik, terus gulung sahaja -> lekatkan ujung dia dengan air. - goreng hingga keperangan. - Cairkan white coklat guna double boil , bila dah cair celup pada kulit kulit popia , pastu balut pula dengan oreo. - ** kalau guna coklat balutkan dengan badam sedap. - ** badam leceh sikit sebab nak kena sangai dulu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† - tak perlu letak dalam peti sejuk. - Siap ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Kredit: Adilah Bte Othman LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM Berminat viralkan perniagaan anda? Sila PM admin #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan

Share 21 2

Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ?

Share 28 2
diariviral. Nak cantik? Jom Follow @BeautyViralHq by @ylbylh .
.
.

DRAMA TERBAIK!

Nak cantik? Jom Follow @BeautyViralHq by @ylbylh . . . DRAMA TERBAIK! DRAMA TERBAIK! DRAMA TERBAIK! . . Sedia ke nak kawen ni? . . SETELAH TERLAFAZNYA AKAD MULAI 17 JUN 2019 SETIAP ISNIN-KHAMIS |10 MALAM HANYA DI ASTRO RIA DAN RIAHD Adaptasi novel Setelah Terlafaznya Akad nukilan @annamilia90 Arahan @michaelang38 Dibintangi oleh @kamaladli @uqashasenrose2 @mzul_helmyy @zeera.azizi @alipblastoff @erwin_dawson @sharifahshahora @rashdanbaba @hamidah7722 @norliaghani @nadyasyahera @azzasuaymi @khatyazian @azhar_amir @faha.azhar @natashaelyzza Support: @ProjekIklanViral @DiariViral @InfaqViral

Share 15 3
lawak_drama. Gempak arghhh kucing ni !.
.
Hmm.. . ๐Ÿ“Double Tap & Follow:
@lawak_dra

Gempak arghhh kucing ni !. . Hmm.. . ๐Ÿ“Double Tap & Follow: @lawak_drama @lawak_drama @lawak_drama

Share 17 2
lawak_drama. Siapakah ?.
.
Hmm.. . ๐Ÿ“Double Tap & Follow:
@lawak_drama
@lawak_drama

Siapakah ?. . Hmm.. . ๐Ÿ“Double Tap & Follow: @lawak_drama @lawak_drama @lawak_drama

Share 27 3
lawak_drama. Ada yang lebih meletop dari ni ke ?.
.
Hmm.. . . ๐Ÿ“Double Tap & Follow

Ada yang lebih meletop dari ni ke ?. . Hmm.. . . ๐Ÿ“Double Tap & Follow: @lawak_drama @lawak_drama @lawak_drama

Share 20 2
lawak_drama. So, apa yang korang paling perlukan untuk tahun ni ?.
.
Hmm.. . ๐Ÿ“Doub

So, apa yang korang paling perlukan untuk tahun ni ?. . Hmm.. . ๐Ÿ“Double Tap & Follow: @lawak_drama @lawak_drama @lawak_drama

Share 18 2