(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dini.dy_. Siapa yg suka buka aircon sampai org lain kejung tu..Haa tu lah dia he

Siapa yg suka buka aircon sampai org lain kejung tu..Haa tu lah dia hehe . Nak tau tak macam mana nak hilangkan lemak ni dengan cepat & maintain sampai bila2? Jom klik link di bio nanti saya guide korang okay ๐Ÿค— . . Befit Program . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Personal & Group Coaching ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Meal Plan & Resipi Sihat 30 Hari ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Combo Workout Dari Rumah ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Groceries Checklist ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Teknik โ€œLock Berat Badanโ€ . ๐Ÿ”ˆPENDAFTARAN SUDAH DIBUKA ๐ŸšซSLOT TERHAD . Follow 2nd ig @teamdillanur untuk perkongsian menu sihat. . Coach Dini +601127793120 Atau klik link di bio โ˜๐Ÿป . . #kurustanpalapar #dubbingmerapu #pemutihbadan #pemutihgigiberkesan #bracesmurah #lensmurahmalaysia #kuruscepat #caradiet #zumba #setberpantang #pakejkahwin #selulitcream #mudahterhibur #bekalmakan #cabarankurus #dietkalorimalaysia #senamanperut #nona #ootd #event #sangkar #dramasweetdream #tudungtravel #tudungviral #tudunginstant #flatlay #manisan #malaysianfood #masakmasak

Share 4 0

petang petang sabtu mai belajar masak masak dengan kami pun syok juga noh.tambah ilmu kenal kawan2 baru.paling penting dapat resepi baru la apa lagi. bukan untuk sapa pun untuk perut suami dan anak2 awak la kan.bukan ka orang kata dari perut jatuh ke hati๐Ÿคญ balik kelas nanti boleh la dok cerita.abang abang ni ayang ada belajar menu baru tau.mai nak tunjuk.haaa bertambah mesra la kan.๐Ÿฅฐ ok2 apa hampa akan dapat dalam kelas kami selain resepi -teknik & taktik -ilmu baru -diajar dari cikgu yang berpengalaman -last sekali ni kalau tak dapat saya pun tak mai.hihi.dapat makan la kan sapa xmau makan betoi dak JOM hampa tunggu apa lagi mai daftar la ni juga,xmau dok tunggu2 lagi dah.p panggil mai jiran2 semua angkut bawa mai kita belajar sama sama.Lagi ramai lagi meriah la kan Semua ni dengan harga yang cukup2 berpatutan.Tempat terhad Jumpa anda esok www.wasap.my/+60184604416/kelasmasaksabtu #sungaiara

Share 2 0
kongsi.video.masakan. SAPE KATA NAK KURUS TAK BOLEH MAKAN NASI? .
Nasi tak bersalah sayang,

SAPE KATA NAK KURUS TAK BOLEH MAKAN NASI? . Nasi tak bersalah sayang, yang salah nya kalau awak makan nasi tak ingat dunia๐Ÿคช. . Semangkuk nasi baru 200 kalori, kalau awak makan mee goreng untuk lunch pon dah 550 kalori. haa nak pilih yang mana satu? . nak diet yang berpanjangan ni kita perlu buat apa yang kita biasa buat dan lakukan secara konsisten. Baru la seronok nampak result๐Ÿ˜ . Kalau perlukan coach untuk guide awak turun 3-7KG sebulan, boleh makan nasi dan makan 5 kali sehari tanpa berlapar, boleh contact @azelan_zuefit @azelan_zuefit @azelan_zuefit . DENGAN RASMI CABARAN KURUS ONLINE with @azelan_zuefit INTAKE OCTOBER TELAH DIBUKA . โœ… 100% Online โœ… One-on-One Coaching Dalam Group โœ… Meal Plan Lengkap โœ… Resepi Mudah & Sedap โšกTEKNIK LOCK BERAT โœ… Guide teknik senaman yang betul โœ… Support Group . Coach Zue Azelan +60133935913 /+60192279309

Share 13 1

petang petang sabtu mai belajar masak masak dengan kami pun syok juga noh.tambah ilmu kenal kawan2 baru.paling penting dapat resepi baru la apa lagi. bukan untuk sapa pun untuk perut suami dan anak2 awak la kan.bukan ka orang kata dari perut jatuh ke hati๐Ÿคญ balik kelas nanti boleh la dok cerita.abang abang ni ayang ada belajar menu baru tau.mai nak tunjuk.haaa bertambah mesra la kan.๐Ÿฅฐ ok2 apa hampa akan dapat dalam kelas kami selain resepi -teknik & taktik -ilmu baru -diajar dari cikgu yang berpengalaman -last sekali ni kalau tak dapat saya pun tak mai.hihi.dapat makan la kan sapa xmau makan betoi dak JOM hampa tunggu apa lagi mai daftar la ni juga,xmau dok tunggu2 lagi dah.p panggil mai jiran2 semua angkut bawa mai kita belajar sama sama.Lagi ramai lagi meriah la kan Semua ni dengan harga yang cukup2 berpatutan.Tempat terhad Jumpa anda esok www.wasap.my/+60184604416/kelasmasaksabtu #mak

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dapoer_chef_mimi_ersa. ~ Chocolate Cake With Cocopandan ~

Ga nyangka deh hasil kreasi ini bo

~ Chocolate Cake With Cocopandan ~ Ga nyangka deh hasil kreasi ini boleh juga ๐Ÿ™ˆ Layer 1: bawah Biskuit marie yang dihaluskan dan dicampur dengan margarin sehingga dapat dibentuk di sebagai alas pada cetakan loyang Layer 2: Brownies coklat panggang Layer 3: Toping dari daging kelapa muda yang diblender bersama sirup cocopandan, susu kental manis rasa vanila dan potongan nata de coco Cara: Layer 1 dan 2 dipanggang dengan menggunakan oven. Setelah matang dan didinginkan, beri topping layer 3 ๐Ÿฐ you should try it, this is absolutely great... #traditionalfood #masakankampung #food #makanan #masakmasak #kuliner #makanmakan #jalanjalan #resep #resepenak #resepmasakanenak #recipe #indonesianrecipe

Share 0 0
resepimasaksedap. Picit Like ye kak โค๏ธ๐Ÿฅฐ
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
CHOCOLATE MARBLE CHEESECAKE

Bahan A

Picit Like ye kak โค๏ธ๐Ÿฅฐ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข CHOCOLATE MARBLE CHEESECAKE Bahan A 180 gm butter 190 gm gula castor 3 biji telur gred b 125 gm tepung superfine 1 st serbuk penaik 35 gm serbuk koko Bahan B 250 gm cream cheese 60 gm gula castor 1 biji telur gred b Cara membuat Bahan A Tepung, serbuk penaik dan serbuk koko diayak. Putar bahan A iaitu mentega dan gula castor hingga kembang dan gebu. Masukkan telur sebiji demi sebiji sambil diputar sebati. Masukkan bahan ayak sedikit demi sedikit ke dalam adunan sambil digaul rata dengan spatula. Bahan B Putar cream cheese dan gula castor hingga kembang dan masukkan telur. Putar sebati. Tuang 1/2 adunan A ke dalam tin pembakar yang telah disapu mentega dan dialas dengan baking paper. Tuang pula kesemua adunan B diikuti 1/2 lagi adunan A tadi. Lorekkan permukaan adunan dengan lidi. Bakar selama 1 jam pada ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 170ยฐc. . Credit @siti1505_kitchen Thanks kak ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Jom follow @resepimasaksedap ๐Ÿฅฐ

Share 50 1
dapoer_chef_mimi_ersa. ~ Nasi Lemak ~

Kali ini edisi mampir makan di Mitsui Outlet Malaysia

~ Nasi Lemak ~ Kali ini edisi mampir makan di Mitsui Outlet Malaysia Rasa: Good lah... porsinya banyak bangeet... sambelnya pedas gilaa... ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ jangan lupa pesan es teh tariknya yaa... ๐Ÿต #traditionalfood #masakankampung #food #makanan #masakmasak #kuliner #makanmakan #jalanjalan #resep #resepenak #resepmasakanenak

Share 1 0
konsultan_kehamilan_bunda_sifa. Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momonga

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amin ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’. ================================ Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’. Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT TAG TEMEN KALIAN SHARE INFORMASI JIKA ADA YANG MEMBUTUH KAN DAN LIKE COMENT @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 @alunicorn_id @lishakiem @alifahratu @pejuangnikah @sandradewi88 @_irishbells_ @inul.d @viavallen @ruben_onsu @ayutingting92 @raffinagita1717 @adlyfayruz @ritchieismail @muzdalifah999 Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas โžฎcontact person: WA: 085856189448 Terus follow dan jangan Lupa: ๐Ÿ๐ŸŒบ๐ŸŒน ๐Ÿ’ฅLike 20 foto terakhir ๐Ÿ’ฅlike,follow, & repost Follow & like: ๐Ÿ๐ŸŒบ๐ŸŒป @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @Konsultan_kehamilan_bunda_sifa The Next Post ๐ŸŒบ๐Ÿ๐ŸŒป ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ โ–ถโ–ถ. "Terimakasih atas like,follow, & comment untuk istagram pribadi saya".

Share 61 3
resepi_dapur_bunda. Assalamualaikum.. Makan petang.. Kuih Bom ๐Ÿ’ฃ..Bismillah..jemput ye โ˜บ
k

Assalamualaikum.. Makan petang.. Kuih Bom ๐Ÿ’ฃ..Bismillah..jemput ye โ˜บ kuihmuih kuihbom intikacangmerahhomemade Kuih Bom Bahan 2 cawan tepung pulut 1/2 cawan tepung gandum 1 cawan air gula (1 sudu kecil gula + air) Bijan Cara2: 1) Satukan kedua2 tepung..uli dgn air gula (tuang air gula sikit2) 2) Uli sampai doh jadi cantik & tak melekat kat tangan 3) Buat bulat2 doh (30g) kesemuanya.. Kemudian leperkan sedikit doh tadi.. Isi inti (bulatkan dlm 11g)..inti ikut suka (kacang merah/kacang hijau/kelapa) bulatkan semula.. Golekkan dlm bijan..kepal2 bagi bijan melekat elok.. Biarkan 1/2 jam 4) Goreng dlm minyak panas (jgn panas sangat) sambil dikacau selalu.. Bila dah kuning keemasan boleh angkat.. Sedia utk menikmatinya โ˜บ Credit dapur_kakzura Jom follow kak ๐Ÿ‘‰ @resepi_dapur_bunda

Share 57 2
cookingsista88. Salted Egg Prawn

Ingredients:
๐Ÿ”นPrawn (fry it first)
๐Ÿ”นSalted egg (us

Salted Egg Prawn Ingredients: ๐Ÿ”นPrawn (fry it first) ๐Ÿ”นSalted egg (use yolk only) ๐Ÿ”นCurry leaves ๐Ÿ”นChillies ๐Ÿ”นGarlic ๐Ÿ”นButter #cookingvlog #cookinglife #cookingisfun #food #foodgram #foodie #video #masak #masakmasak #simplecooking #recipes

Share 1 0
reseppudingku. PUDING MELON
made by : @livi_591 .
.
lapisan puding: 
1100 ml susu cai

PUDING MELON made by : @livi_591 . . lapisan puding: 1100 ml susu cair 2 bungkus tepung agar plain sirup marjan melon secukupnya sesuai selera beberapa tetes pewarna hijau . masak seluruh bahan lalu tuang ke dalam loyang cetakan, tunggu hingga setengah set . lapisan agar : 600 ml air putih 1 bungkus tepung agar plain sirup marjan melon secukupnya sesuai selera . masak seluruh bahan, tunggu hingga uap panasnya hilang tuang perlahan dengan sendok di atas lapisan puding yang setengah set . . SELAMAT MENCOBA ๐Ÿค—

Share 67 1
konsultan_kehamilan_bunda_sifa. Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momonga

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amin ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’. ================================ Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’. Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT TAG TEMEN KALIAN SHARE INFORMASI JIKA ADA YANG MEMBUTUH KAN DAN LIKE COMENT @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 @alunicorn_id @lishakiem @alifahratu @pejuangnikah @sandradewi88 @_irishbells_ @inul.d @viavallen @ruben_onsu @ayutingting92 @raffinagita1717 @adlyfayruz @ritchieismail @muzdalifah999 Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas โžฎcontact person: WA: 085856189448 Terus follow dan jangan Lupa: ๐Ÿ๐ŸŒบ๐ŸŒน ๐Ÿ’ฅLike 20 foto terakhir ๐Ÿ’ฅlike,follow, & repost Follow & like: ๐Ÿ๐ŸŒบ๐ŸŒป @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @konsultan_kehamilan_bunda_sifa @Konsultan_kehamilan_bunda_sifa The Next Post ๐ŸŒบ๐Ÿ๐ŸŒป ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ โ–ถโ–ถ. "Terimakasih atas like,follow, & comment untuk istagram pribadi saya".

Share 34 3
dapur_masak_. Bayangkan kamu makan ini dengan nasi panas ๐Ÿ˜‹
.
Follow @dapur_masak_

Bayangkan kamu makan ini dengan nasi panas ๐Ÿ˜‹ . Follow @dapur_masak_ Follow @dapur_masak_ __________________________ Bahan yang diperlukan: - Air - Garam ..... 1 sdt - Lada .... 1 sdt - Potongan ayam . - Tomat ..... 3 buah - Bawang putih ..... 4 siung - Bawang merah ..... 6 siung - Cabai keriting ..... 10 pcs - Daun jeruk ..... 4 lembar - Gula ..... 1 sdt - Lada ..... 1 sdt - Garam ..... 1 sdt _______________________________ @cchannel_id - - repost @reseproemahku #resep #resepdapur #dapur_masak_ #masakanmama #masakapahariini #sayamasak #masakmasak #laukpauk #masakanhariini #resepibu #resepibonda #sukamasak #resepyummyanak #resepmasakanfavorit #resepmommies #vitdaily #masakanpedas #resepmasakannusantara #resepnusantara #masakansederhana #yukmasak #videomasakan #menusederhana

Share 10 0
su_ayeenacooking. Sticker barang dapur
:
.
Jom dapatkan stiker barang2 dapur dari ig @de

Sticker barang dapur : . Jom dapatkan stiker barang2 dapur dari ig @dekodapurdd Dapur nampak lebih kemas dan teratur,nam ambil barang pon senang terutamanya tepung2 yang selalu salah ambil.. : . #stickerbarangdapur #pelekatbarangdapur #dekodapurdd #ayeenacooking #sayamasak #instafoodmalaysia #giftreviewmalaysia #igreviewmalaysia #masak #makan #masakmasak

Share 26 1
sukses.promil.bee02. -
Lahirnya seorang anak dalam sebuah keluarga memang merupakan kebahag

- Lahirnya seorang anak dalam sebuah keluarga memang merupakan kebahagiaan sekaligus kebanggaan tersendiri bagi setiap pasangan suami istri. Namun tidak ada yang tahu berapa lama mereka harus menantikan kehadiran sang buah hati. Cukup banyak pasangan suami istri yang berpisah karena mereka tidak kunjung dikaruniai buah hati. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu. - Follow: @sukses.promil.bee02 ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person : ๏ธ ๐Ÿ“ฒWA: 085852021504 https://api.whatsapp.com/send?phone=6285852021504 #lmcookinggg๐Ÿณ #foodies #foodpornmalaysia #VideoMasak #masakanrumahan #makansiang #sedap

Share 2 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. @happy_pregnant.id @info_kesehatan_mu @promil_bunda_solution

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 1 0
su_ayeenacooking. Pelekat barang-barang dapur dari ig @dekodapurdd :
Ok lepas ni dah tak

Pelekat barang-barang dapur dari ig @dekodapurdd : Ok lepas ni dah tak tersalah ambil tepung,selalu asyik silap je.. Dapur pon nampak kemas dan teratur.. Walaupon kita dan tahu nama2 jenis barang dapur semua tapi berguna sangat sticker ni untuk anak2,bila kita minta tlg ambil itu ini senang da bole kenal bahan.. : Ok yang berminat nak order bole g jenguk ig: @dekodapurdd @dekodapurdd : . #dekodapurdd #kitchensticker #pelekatbarangdapur #igreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #instareviewmalaysia #sayamasak #masakmasak #ayeenacooking #sukamasak #makan #masak

Share 31 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
kifshomedeco. Apron Kitchen Aprons Suitable for Home
.
.
Masak dengan penuh keyakina

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home . . Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. . . Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm . . RM29.00 sahaja . . Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 . . #apron #sukamasak #baking #buatkek #masakmasak #resepisedap #aproncantik #cotton

Share 0 0
inasilvia11. Terima kasih @maxim.id ๐Ÿ˜˜ akhirnya aku menang juga ๐Ÿฅฐ #dapurmaxim #max

Terima kasih @maxim.id ๐Ÿ˜˜ akhirnya aku menang juga ๐Ÿฅฐ #dapurmaxim #maximgiveawey #jumathujanhadiah Sukses selalu untuk @maxim.id ๐Ÿ™๐Ÿ˜‡ . . . Reposted from @maxim.id (@get_regrann) - Sahabat Maxim, waktunya pengumuman Jumat Hujan Hadiah nih, untuk periode 13 - 19 September 2019 โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € SELAMAT KEPADA : @alisa.ummuzia @kachekirana @inasilvia11 โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Tunggu tim kami menghubungi kalian ya! Sahabat Maxim yang belum beruntung tenang aja... Masih ada Jumat Hujan hadiah minggu depan kok!! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ------- Untuk pembelian produk, Ayo kunjungi : Tokopedia : Maxim Official Store Shopee : Maxim Official Store Lazada : Maxim Bukalapak : Maxim โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #mymaxim #dapurmaxim #giveaway #jumathujanhadiah #maximgiveaway #quiz #hadiah #jumatberkah #giveawaygratis #kuis #infokuis #kuisberhadiah #freegift #giveawayindo #giveawayindonesia #instagood #resep #foodporn #foodgram #teflon #gratis #hadiah #maspion #giveawayindo #masakberhadiah #masakmasak #masakanindonesia #panci #penggorengan

Share 8 3