(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Last weekend when I was really high.

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

This place never disappoints us! Great way to get our legs moving after yesterday’s climb! 🌲⛰🌲⛰🌲 • • • • #washington #happyplace #pnw #upperleftusa #adventure #explore #neverstopexploring #hiking #keepitwild #wanderlust #optoutside #choosemountains #rei #forceofnature #pnwonderland #peaks #climbing #hike #wilderness #nature #mountains

Share 4 0

We’ve only got one world; it’s time we actively protect it. #climatechange #gretathunberg #newyork #newyorkcity #manhattan #fbf

Share 3 1
tembok.bata. Lama nggak ke Malang, mungkin sekarang makin dingin? 🚩 Kampung Warna
Share 0 1
mayanaroundtown. Weeeeeeee! ⚡

#MayanAroundTheWorld

Weeeeeeee! ⚡ #MayanAroundTheWorld

Share 3 1

The way I drive, the way I handle a car, is an expression of my inner feelings- @lewishamilton

Share 2 1

I frikkin love me some deep fried cauliflower. My go-to is usually @nubatown, but I recently tried @jamjarcanteen ‘s happy hour offering, and it was pretty tasty. Lots of vegetarian goodies on their happy hour menu, like hummus and hallomi “fries” with pomegranate molasses. #vegan #veganfood #yvreats #yvrfood #yvrfoodies #eastvan #commercialdrive #thedrive #lebanese #cauliflower #deepfried #eatyourveggies #fryday #yummy #delicious #foodporn #getinmybelly #happyhour #foodie #hungry #instafood #neverstopexploring #food #foodpic #omnomnom #eat #vancouverfoodie

Share 4 1

These little guys are cute until they start bitting you...for no good reason! #LeafCutter #NotAFireAnt #ThoughtWeWereFriends 🐜

Share 1 1

#REPOST @nandamaharani -------------------------------------------------------------- "katanya Korea gak masuk buckcetlist, tapi kok kayaknya enjoy?" Emang gak masuk kak, aku cuma tau culture nya aja tapi gak pernah minat untuk datengin secara sengaja. Berhubung visa udah keluar dari Juli karena untuk pekerjaan sebelumnya tapi tak jadi terpakai, makanya ku pakai agar terpakai dan gak jadi penghambat dikemudian hari nya. Bahkan sampe detik keberangkatan ku aja masih gak tau harus piye disana nanti 😅 untungnya nih @nomad.buddies bener2 ngasih itinerary yang kelewat details! Keren banget! Walau ada beberapa perubahan destinasi dan kebandelan ku tak terbendung, tapi tetep jadi patokan aku banget. Kenapa enjoy? Gils kali kakak ni ah! Udah ngeluarin duit yg gak sedikit terus gak enjoy itu sultan namanya. Berhubung ku bukan sultan dan aku anaknya gak sulit juga beradaptasi, jadi ku selalu mencoba hingga akhirnya menikmati sekali setiap perjalanan ku. Apalagi pas ke Busan. Ya Allah ku menyesal hanya 3hari! Aku rasa Busan dan Jejudo akan aku masukkan ke bucketlist ku lagi. Berkesan sekali Busan buat ku. Banyak tempat yang memang aku banget. Jadi gimana bisa aku gak menikmati perjalanan kali ini? Kalo di Seoul sendiri ya tipikal kota, makany kemaren nyari spot2 yang enak bahkan sampe rela jalan kaki 2jam! Kakak2 cobain juga deh liburan dengan fasilitas terbatas, pasti punya kesan sendiri kok. Kalo pada mau nyoba tapi belum berani sendiri, silahkan bareng @nomad.buddies . Kalo pengen nyoba solo travelling tapi males bikin itinerary, silahkan ke @nomad.buddies juga. DiENJOYkeun aja kak! #nandaliburan

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

After a three month hiatus, I have two more days ‘til I begin the grind again. We are all settled in our new apartment and ready to take on the Minnesota winter. We now taking suggestions for what trip to go on next summer. Tell me where we should go! 👇 Picture: Oberhofen Castle on Lake Thun where we saw a man sunbathing nude within site on a restaurant 😂

Share 1 1

most of the writings I post will be short and driven by the emotions of Sadness, Happiness, and Fear 🎭

Share 8 1

Will be incorporating my nature photography with my writings in a creative combo together from now , stay tuned for more 🚨🚧

Share 16 1

Questa foto rispecchia esattamente come mi sento. Come chiunque dovrebbe sentirsi dopo aver superato un malloppo di esame con un voto top.🔝 Alleluja sono risorta 🎈 #lasessioneestivaèfinita

Share 172 10

🐾 Últimas zambullidas en los Lagos sureños 🐳🙊🐕 #leia_dog • XIV Región, 🇨🇱 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 • • • #instalove #bordercollies #wanderlust #adventuredog #welivetoexplore #surdechile #nature_good #getoutstayout #neverstopexploring #cute #instachile #dogoftheday #bordercollie #landscapephotography #bordercollies #instagood #achilepoh #instapassport #bordercolliesofinstagram #ig_photooftheday

Share 173 19

My Uncle Michael shared with Johnny and I his love for travel, hiking, camping and all of the great outdoors. Ever since we lost him I’ve craved to experience life the way he did. I’ve always felt that when you love someone you end up loving the things they love, and I am so glad he passed on his love for creation with us! We all carried parts of Michael with us this trip. Jo had his backpack, Johnny had his cold weather hiking clothes, I wore his handkerchief and we all slept in his tent. We also carried on his tradition of packing Tootsie Pops to be enjoyed after a long hike!

Share 41 1