(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
andrie.sanook_by.a. #antibubukbubukclub skin salmonnya gede-gede
Open PO ya sampe tgl 27 a

#antibubukbubukclub skin salmonnya gede-gede Open PO ya sampe tgl 27 agustus. . . #skinsalmon #saltedEgg #jastip #jastipbangkok #jastipbangkoktrusted

Share 8 0
wiejsmania. Perayaan mooncake jatuh pada tanggal 13 September 2019 . 
Jangan lupa

Perayaan mooncake jatuh pada tanggal 13 September 2019 . Jangan lupa PO yah ! Masih harga PROMO Rp 200k Ada variant paste - lotus - kacang merah - kacang ijo - wijen hitam Dg tambahan - telor asin - salted egg LAVA - prunes - goji berry - kwaci Tersedia ukuran - satuan besar / 4 kecil Mooncake HALAL • Wiejsmania is Founder of lapislegit salted egg Kreasi asli Wiejsmania , Pertama di Indonesia sejak 18sept2018 Disclaimer ON • Untuk info & order silahkan klik link WA di bio Order-enjoy-repeat • • #HALAL ( ❌ rhum / lard ) #mooncake3d #telurasin #saltedegg #kulinerindonesia #kulinerjakarta #oleholehjakarta #oleholehindonesia

Share 3 0
ryan.yth. Homemade Traditional Chinese Mooncakes (中秋月饼) 😋

Mid-Autumn Festival

Homemade Traditional Chinese Mooncakes (中秋月饼) 😋 Mid-Autumn Festival is coming soon, so I thought I'd give it a try making this iconic pastry. Need more practice to make it look nicer. Its really fun to make tho! 😄 #Homemade #Traditional #Mooncake #月饼 #中秋月饼 #中秋节 #Pastry #Baking #SaltedEgg #LotusSeed #MidAutumnFestival #SGHomeCook #Singapore

Share 0 0
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
ferrakitchensabah. Terima Kasih kworgg 🌸
.
Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra K

Terima Kasih kworgg 🌸 . Dah ramai yg cuba salted egg paste by Ferra Kitchen ni. . Korang dah cuba belum? . Nak order meh cepat2 wasap number bawah ni ya 👇🏻 . 010 217 7270 010 217 7270 010 217 7270 . #saltedegg #saltedeggcookingpaste #saltedeggsabah #saltedeggkotakinabalu #ferrakitchen #mudahcepatabangsayang #cookingpaste # #cooking #paste #kitchen #lunchbox

Share 0 0
ferra.selangor88. Assalamualaikum and good morning~~ Haaa masak ape hari ni?

Jom try Ch

Assalamualaikum and good morning~~ Haaa masak ape hari ni? Jom try Chicken Salted Egg! Senang jee, guna Salted Egg Paste by Ferra Kitchen, dah siap. X yah byk bhn untuk dpt lauk yg sedap. Nak order salted egg ni, meh dm/whatsapp 0176877955/0133312845 Harga rm15/pack ajee. #saltedegg #lunch #sunday #saltedeggpaste #saltedeggmurah #sayajual #cepatmudahabangsayang

Share 1 0

Salted egg salmon skin.. sekali makan sumpah addicted terokk.. rasa salted egg yg kaw.. tak kedekut rempah.. rangup .. memang berhantu.. lepas sebalang , bukak lagi sebalang.. ada bawang putih, chili flakes.. . DM 0164493987 DM 0164493987 . www.wasap.my/60164493987/salmonskincikb . https://shopee.com.my/mazlyany/2092837533?smtt=0.0.9 . COD SEKITAR KL DAN SELANGOR ================= . #leadercikb #salmonskinHQ #cikb #stokiskl #datoserivida #salmonskin #cikbchips #saltedegg . #cikb #stokiskl #datoserivida #salmonskin #cikbchips #salmonskinkl #chipso #popia #salmonskinselangor #salmonskinsetiawangsa #salmonskingombak #salmonskinampang #salmonskinwangsamaju #salmonskincheras #salmonskinsubang #salmonskindamansara #salmonskinutara #salmonskinselatan #salmonskinterengganu #salmonskinbangi #salmonskinmalaysia #salmonskinrawang #salmonskinjb

Share 6 0
krupkrapsalmonskin_pj. NEW PREMIUM QUALITY PRODUCT ‼‼😱😱😱
.

Satu-satunya kudapan yang seda

NEW PREMIUM QUALITY PRODUCT ‼‼😱😱😱 . Satu-satunya kudapan yang sedap dan tinggi protein 😍 . . ✔ BUMIPUTERA ✔KULIT IKAN SALMON SEBENAR YANG BERKUALITI ✔NIPIS & RANGUP ✔TIDAK DISALUT DENGAN TEPUNG ✔TIDAK HANYIR ✔HOMEMADE . 2 pilihan rasa : SALTED EGG 🥚 SPICY : RM 28 SALTED EGG 🥚 ORIGINAL : RM 28 HARGA : RM28 sebalang Exc postage (160 gm) #saltedeggsalmonskin #bazarpaknil #feedbacksalmonskin #saltedegg #food #malaysiaonlineshop

Share 2 0
botaniakitchen. Tengok nie..
mcm2 boleh buat dgn pes salted egg Nurell nie tau😋😋😋
.

Tengok nie.. mcm2 boleh buat dgn pes salted egg Nurell nie tau😋😋😋 . Jom order sementara stock masih ada.. . 1PEK 120G Boleh pakai 2-3 kali utk hidangan kecil Simpanan mudah je dlm suhu bilik 1PEK RM13.90 3PEK RM39 5PEK RM65 . 📲wasap.my/60136452466 📲wasap.my/60126435680 . #foodlovers #fooddelivery #foodhunting #food #foodlover #tauhubegedil #tauhubegedilviral #tauhubegedildaging #tauhubegedilayam #tauhubegedilkl #tauhubegedilrawang #tauhubegedilsaujanarawang #tauhubegedilfrozen #tauhubegedilmurah #tauhubegedilsedap #pepesayam #pepesayamkl #pepesayamrawang #pepesayamsedap #popiaotakotak #popiaotakotakfrozen #popiaotakotaksedap #popiaotakotakrawang #saltedegg #saltedeggpaste #saltedeggkl #saltedeggrawang #saltedeggsedap #agentsaltedegg

Share 3 0
project.shoes. Cemilan heitszz...
Creamello kettle corn
100 gram only Rp. 20.000
Mini

Cemilan heitszz... Creamello kettle corn 100 gram only Rp. 20.000 Minimal pesen 2 bungkus ya kecuali mau ambil sendiri boleh 1 bungkus... Variant rasa : 1. Caramel 2. Cheese.. 3. Chocolatte.. 4. Seaweed.. 5. Chili.. 6. Salted Egg.. 7. Butter.. 8. Greentea.. Welcome reseller #snacksehat #popcorn #snackjakarta #snackbekasi #cemilansehat #cemilanjagung #snackmurah #cemilanmurah #popcorncaramel #popcorncheese #greentea #chocolate #saltedegg #butter #popcornsaltedegg

Share 1 0
kunyakunyabahulubangi. Hai 👋

Spicy Salted Egg Cornflakes ni sekali ngap! Mesti awak2 semua

Hai 👋 Spicy Salted Egg Cornflakes ni sekali ngap! Mesti awak2 semua rasa WOW😱😍 Sedap giler weyh! Saya tak akan jual kalau tak sedap Jom order dengan saya Sila klik link di bio⬆️ #cornflakespicysaltedeggbangi #Repost @puterinadianatasha • • • • • • Jangan rasa pelik dengan Cornflakes + Salted Egg + Spicy 🤔 combination ke tiga tiga ni nampak pelik? Please jangan pelik Sebab sekali you all makan comfirm tak boleh stop makan! Banyak feedback customer semua cakap “TAK BOLEH BERHENTI MAKAN & SEDAP SANGAT” memang sedap 100000%. . TAKUT TAK SEDAP? JOM SET TIME KITA JUMPA RASA & BELI! COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes #activeduckfeedback #cacafeedback

Share 5 0
kunyakunyabahulubangi. Hai 👋

Jom order Spicy Salted Egg Cornflakes dengan saya.
Di jamin Ad

Hai 👋 Jom order Spicy Salted Egg Cornflakes dengan saya. Di jamin Aductive giler weyh! 1 botol je beli.. Gerenti menyesal tak beli 2 😝 Nak order? Sila klik link di bio⬆️ #cornflakespicysaltedeggbangi #Repost @puterinadianatasha • • • • • • TAK CUKUP SATU BOTOL . Dia yang cakap saya pun cakap order satu memang rugi, tak rasa? Lagi lagi rugi TAKUT TAK SEDAP RUGI BELI? MEH KITA SET TIME JUMPA & RASA SENDIRI & BRU BELI. COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes #kuehraya #hantaran #hantaranmurah #ideahantaran

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kunyakunyabahulubangi. Hai 👋

Hari ahad ni korang buat apa? 
Saya hari ni nak basuh baju, sa

Hai 👋 Hari ahad ni korang buat apa? Saya hari ni nak basuh baju, sapu rumah, mop rumah, masak lunch, uruskan anak2,bla..bla..blaa 😌 Tapi tula kan, sambil2 buat keje rumah tu nak kene krup krap..krup krapp. Spicy Salted Egg Cornflakes la jawab nya😍😍 Jom order dengan saya Sila klik link di bio⬆️ #cornflakespicysaltedeggbangi #Repost @puterinadianatasha • • • • • • Happy weekend! Buat apa weekend ni? Dah siap sedia kudap kudap weekend ni? Kalau belom jom la sediakan kudap kudap you all dengan Spicy Salted Egg Cornflakes 🔥🥚🌽 comfirm weekend you all lebih bermakna. COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes #kuehraya #hantaran #hantaranmurah #ideahantaran

Share 4 0
puterinadianatasha. Macam mana dalam gamba isi nya penuh, macam itu juga reality isi nya p

Macam mana dalam gamba isi nya penuh, macam itu juga reality isi nya penuh sehingga ke penutup untuk kepuasa semua customer yang di sayangi ❤️ tapi penuh penuh macam ni pun still tak puas sebab SEDAP SANGAT. TAKUT TAK SEDAP? JOM SET TIME KITA JUMPA RASA & BELI COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes

Share 3 0
puterinadianatasha. SPICY SALTED EGG CORNFLAKES by @aducktive.saltedegg.hq sedang terbang

SPICY SALTED EGG CORNFLAKES by @aducktive.saltedegg.hq sedang terbang ke hati awak ❤️ jom order. TAKUT TAK SEDAP? JOM SET TIME JUMPA RASA & BELI. COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes

Share 2 0
puterinadianatasha. Jangan rasa pelik dengan Cornflakes + Salted Egg + Spicy 🤔 combinatio

Jangan rasa pelik dengan Cornflakes + Salted Egg + Spicy 🤔 combination ke tiga tiga ni nampak pelik? Please jangan pelik Sebab sekali you all makan comfirm tak boleh stop makan! Banyak feedback customer semua cakap “TAK BOLEH BERHENTI MAKAN & SEDAP SANGAT” memang sedap 100000%. . TAKUT TAK SEDAP? JOM SET TIME KITA JUMPA RASA & BELI! COD 🚗: Hulu Langat, Ampang, Kajang, Cheras, KL & berdekatan Bangi 🚗 : @kunyakunyabahulubangi Selayang 🚗 : @sheeeraaaa_ . Nak order ? Tak susah pun! Dm or terus click Link di bio or 0173064915 . #aducktive #aducktivesaltedegg #saltedegg #saltedeggyolk #cornflakes #cornflakessaltedegg #cornflakescrunchy #saltedeggcheras #saltedegghululangat #foodporn #mukbank #sayajualmurah #makananmurah #doorgift #barangkahwin #doorgiftmurah #doorgiftideas #spicyfood #spicycornflakes #activeduckfeedback #cacafeedback

Share 11 0

Tried their salted egg pork floss croissant. Wish there was more filling or have the salted egg yolk infused into croissant dough. Mochi donut was alright the icing on top was a bit too sweet for me. Would go back to try their other stuff since those looked interesting. 🥐🍩🍵

Share 18 1
neeru_beeru. I really do have the most lovely friends. @hamforburgers recently came

I really do have the most lovely friends. @hamforburgers recently came to visit all the way from Singapore, and even though I didn't get to meet up with her, she sent me this amazing package via another dear friend, @saltwaterglow. . @hamforburgers goes on the most fun, food-filled trips to Japan, and when she went earlier this year, she picked a few very interesting things that she very kindly gifted me. There's a shitake mushroom salt, Japanese herb salt (with rosemary, thyme, oregano, and sage), Yuzu spice blend, premium light Soya Sauce (because we were drooling over the aged Soya sauce episode in #saltfatacidheat?), and Japanese Sakura rice mix. She also sent me a few treats from Singapore, including the famous @irvinsaltedegg Potato Chips, pineapple tarts with a cheesy crust, a very spice chili sauce, and my favorite thing ever, Kaya jam (a spread made from coconut milk and pandan leaves). And lastly, chocolate from Vietnam! . I can't wait to cook with all of these things! Thank you so much DD for this thoughtful gift ♥️ . #friendmail #japanesefood #singapore #treats #kaya #seasoningsalt #jam #potatochips #saltedegg #soyasauce #yuzu #carepackage #chocolate

Share 13 4
aducktive_saltedeggscornflakes. AGENT WANTED

JANA INCOME 4 ke 5 ANGKA SEBULAN‼️‼️. .

Bukan setakat d

AGENT WANTED JANA INCOME 4 ke 5 ANGKA SEBULAN‼️‼️. . Bukan setakat duit belanja lebih je tapi boleh beat gaji hakiki 💪🏻. . 💯 Modal rendah ☺️ 💯 Untung melangit 💰 💯 Repeat order lajuuuu 🔥 💯 Produk sedap dan senang jual 😋 Jom join team kami sebelum kita TUTUP pengambilan agent 🙊 Click link in bio 😘 #ADuckTiveSpicySaltedEggCornflakes #ADuckTiveselangor #saltedeggcornflakes #spicysaltedegg #saltedeggcornflakes #saltedegg #saltedegglover #saltedeggmalaysia #saltedeggipoh #saltedeggperak #saltedeggutara #saltedeggmelaka #foodgasm #sayajualsaltedegg #saltedeggagent #cornflakesspicy #curryleaves #cornflakestelurmasin #cornflakessedap #saltedeggviral #agentwanted #goodies #spicychips #telurmasin

Share 6 0
aducktive_selangor. AGENT WANTED

JANA INCOME 4 ke 5 ANGKA SEBULAN‼️‼️. .

Bukan setakat d

AGENT WANTED JANA INCOME 4 ke 5 ANGKA SEBULAN‼️‼️. . Bukan setakat duit belanja lebih je tapi boleh beat gaji hakiki 💪🏻. . 💯 Modal rendah ☺️ 💯 Untung melangit 💰 💯 Repeat order lajuuuu 🔥 💯 Produk sedap dan senang jual 😋 Jom join team kami sebelum kita TUTUP pengambilan agent 🙊 Click link in bio 😘 #ADuckTiveSpicySaltedEggCornflakes #ADuckTiveselangor #saltedeggcornflakes #spicysaltedegg #saltedeggcornflakes #saltedegg #saltedegglover #saltedeggmalaysia #saltedeggipoh #saltedeggperak #saltedeggutara #saltedeggmelaka #foodgasm #sayajualsaltedegg #saltedeggagent #cornflakesspicy #curryleaves #cornflakestelurmasin #cornflakessedap #saltedeggviral #agentwanted #goodies #spicychips #telurmasin

Share 3 0