(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aiskrimmalaysia_warisanbonda. Blue Mint
Raso sejuk brangin dio tu dari mulo² ngap sapa abih aiskrim

Blue Mint Raso sejuk brangin dio tu dari mulo² ngap sapa abih aiskrim pom braso lagi . Rasa dingin 2x ganda dari aiskrim biaso Memey jadi bossku 👍👍 . Acu pakat mari tera kalu nok raso sensasi dio . Muroh² jah . . #aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #warisanbonda #aiskrimmalaysiakelantan #aiskrimmalaysiakotabharu #bluemint #sedap #aiskrim #aiskrimsedap #aiskrimmurah #amborekelate #kemahsekkito

Share 0 0

STOK CHOCOJAR DAH ADA 😍 klau korang nak boleh order cepat2 utk join cod ya 😁RM12 sahaja bukan RM15 yer❗️❗️ - 🍫 CHOCOJAR FAMOUS🍫🏍COD AREA MERBOK,BUJANG,SUNGAI PETANI DAN BERDEKATAN🍫✨ Nak booking? Boleh roger di DM atau Whatspp 0175350853 😍 #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarfamous #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsungaipetani #chocojarbujang #chocojarmerbok #chocojarrm12 #chocojarkedah #chocojarmurahmalaysia #chocojar #chocojarsedap #chocojarsedapmurah #uitmmerbok #merbok #sungaipetani #bedong #chocolatepremium #chocojarmurah #kedah #viral #cod #coklat #sedap #yan #cod #rm12 #makanankedah #makananringan

Share 0 0

Breakfast bersama #SambalBilisIjat satu kemestian.. lagi2 kalau makan bersama #Bubur IKEA #sempoi #ikeapenang #ikeamalaysia #ikeabatukawan #travelpack #sedap #rangup #mudah #senang

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yuliana_aching. Ayam bumbu ngohiong..🤗😍 #masakrumahan#masakanrumah#masakanku#masakan

Ayam bumbu ngohiong..🤗😍 #yummyfood

Share 8 0
resepiibu.my. nak lagi resepi, boleh follow @dapurfashasandha
• • • • •
Bismillahirr

nak lagi resepi, boleh follow @dapurfashasandha • • • • • Bismillahirrahmanirrahim. Masih lagi dengan yang ber-cheezy, request dari anak hakak. Kali ini hakak buat roti cheese ala-ala roti nan gitu, tapi versi mini. Sangat senang, dan semestinya sangat sedapp! MINI NAN CHEESE 😍😍😍 Bahan A: . 1 peket yis 2 sdm gula 1 sdm susu pekat 3/4 cawan air suam Bahan B: . 2 cawan tepung gandum, hakak guna cap sauh 2 sudu besar marjerin secubit garam cheese, boleh guna mozzarella atau cheddar Cara-cara: . 1. Satukan kesemua bahan A dalam mangkuk, biarkan selama 10 minit. 2. Gaul marjerin, garam dan tepung gandum. Masukkan campuran yis, uli selama lebih kurang 15 minit sehingga adunan tak melekat di tangan. 3. Rehatkan doh selama 45 min. Tumbuk doh untuk buang angin. Bahagikan doh lepada 6 bahagian dan bentukkan bulat. 4. Gelek dengan roller dan letak cheese. Bulatkan dan gelek semula. Rehatkan doh sekejap. 5. Masak diatas kuali non-stick, tak payah sapu minyak. Masak dengan api yang terkecil sekali, tutup kuali. Masak sehingga kedua belah permukaan roti nampak keperangan. 6. Setelah masak boleh sapu sedikit marjerin di bahagian atas untuk efek kilat. 7. Siap! #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0175403454

Share 46 0
eridamarosnacksofficial. Erid Amaro Snacks
#eridamarosnacks

Pastikan dapatkan yg ORIGINAL by E

Erid Amaro Snacks #eridamarosnacks Pastikan dapatkan yg ORIGINAL by Erid Amaro Malaysian Celebrity .. Product Food No'1 by Malaysian Celebrity 💞💞 Trusted SINCE 2016 . . Senarai Harga 👇👇 . . Set A 👇 SINGLE 1 Botol RM 18 ( original/spicy) . . Set B 👇 COUPLE 2 botol ( original/spicy ) Rm 30 ( SAVE RM6 ) . . Set C 👇 MIX COUPLE 4 botol ( 2 original/ 2spicy ) Rm 50 ( SAVE RM22 ) . . Set D ( N E W ) GIANT 2 Botol besar ( 1 original / 1 spicy ) RM 45 FREE POSTAGE . . Set Kombo 👇 MIX COUPLE Botol kecil ( refer pic ) 4 botol ( 2original / 2spicy ) Rm 45 👉 Special Promotion RM 35 ( SAVE RM10 ) 💘💘 Special Edition . . 👉 POSTAGE RM10 untuk sekali penghantaran . . 👉 By bas bergantung pada jarak lokasi . . 🙌🙌👉 Sila nyatakan SET yg menjadi pilihan customer tersayang .. ✔pastikan dapatkan yg ORIGINAL daripada #eridamarosnacks yg berlogo wajah rasmi ERID AMARO MALAYSIAN CELEBRITY 💋💋 .. produk rasmi kami yg dirasmikan pada MEI 2016 😙😙😙 . . Whatsapp HQ 013 606 5 826 . . instagram reference 👇👇 . . HQ @eridamarosnacksofficial Erid Amaro @official_erid_amaro . . Rasai kehangatan snacks & homemade dgn 2 perisa .. spicy dan original .. rasa sekali pasti ingin kembali .. tidak sama seperti yg lain kerana telah di perisa kan semula secara specialist untuk mendapatkan lebih keenakkan dgn sempurna . . #snacks #cookies #chocchip #eridamaro #sedap # #perisa #kacang #jagung #celebrity #beans #eridamarosnacks #snacks #juicy #kualaterengganu #kemaman #mesramall #kerteh #kuantan #pahang #terengganu #vfest #timorfest #sohofestival #eafestival #moodrepublik #gegarvaganza #mm33 #ajl33 #jomkahwin #pakejkahwin

Share 0 0
kasis_ent. Salam & Selamat Petang
.
.
Maggi Kari 🍜

Minggu Maggi agak nya 😘

Ha

Salam & Selamat Petang . . Maggi Kari 🍜 Minggu Maggi agak nya 😘 Hari tu Maggi Goreng, kali ni Maggi Sup pulak 🍝 Harta karun dalam tu Telur, Bebola Ikan & Siew Pak Choy 👍 Sedap sekali sekali hadam. dah lama nau nau tak makan 😊 . . #kasis_ent #syukurselalu #alhamdulillah #anakdaramasak #maggikari #nestle #sedap #makan #kitamakan #sukamakan #hariharimakan #hariharilapar #kuliner #delicious #homemade #maggicurry #instalike #instafood #instafoodie #instafoodstagram #foodporn #foodpic #picoftheday #thankforlike #thanksforfollow

Share 5 0
foodsbury. Nowadays....banyak trend nasi...ayam...sambal... Memang banyak yang fe

Nowadays....banyak trend nasi...ayam...sambal... Memang banyak yang femes...tapi....korang belum cuba version uncle @fei.dan.ali Cubalah...Nasi ayam goreng kunyit sambal terangkat nomnom #food #foodporn #foodgalore #foodhunting #foodlovers #foodgasm #cafe #cafeshahalam #makan #sedap #murah #jimat #shahalam #lunch #dinner #coffee #dessert #pasta #murah #cakes #supper #teatime #sumpahsedap #juice #cafeselangor #kedaimakan

Share 16 4
atif.zul. Some thai from Thai Tuk Tuk in Publika last night.
The chicken herbal

Some thai from Thai Tuk Tuk in Publika last night. The chicken herbal soup is yummy and the fried chicken skin is all I've ever asked for 😋 #thaituktuk #thai #thaifood #foodporn #foodie #foodgram #instafood #makanan #makan #dinner #asian #asianfood #sedap #instagram #yummy #delicious #colours #malaysia #like4like #like4likes #like4follow #likeforlike #likeforlikes #likeforlikes #hot

Share 7 0
sis_sambal. Sedap yakmatt kalau dapat makan nasik panas² dengan sambal banyak² cam

Sedap yakmatt kalau dapat makan nasik panas² dengan sambal banyak² camni kan. Serius tak pandang lain dah 😋 Jom dapatkan harga Set Kombo 3 botol, boleh pilih antara 5 jenis sambal ni. Klik link di bio untuk order. #jommakan #Sambalpuakasambalhantu #dapurkaknis #keyangkanperutsuami #Resepimemikatsuami #masakkan #masak #kongsiresepi #makan #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #makanapa #masakapaariini #masaksendiri #sedapsangat #makanfree #malaysiafood #sedap #resepi #resepibonda #bazarpaknil #makan #makanan #makanankampung #makanmakanmakan #sambalgaring #travel #sambalkering #teampodehmembara #sambalviral

Share 2 0
cakedankue.ku. Saselovers, enak banget, ya ngemil keripik kentang sambil nonton tv. N

Saselovers, enak banget, ya ngemil keripik kentang sambil nonton tv. Nah, untuk menghasilkan keripik kentang lebih renyah, nampaknya kalian perlu perhatikan tips dan trik ini deh dari mimin, yuk, langsung coba buat sendiri di rumah. . DG by LIA . Mau tahu info seputar kuliner, tips memasak, dan kreasi resep unik lainnya? Langsung saja kunjungi website sajian sedap, ya! . #sajiansedap #saji #sedap #saselovers #resep #masakmudahalasase #kreasiresepsajiansedap #resepmudahalasase #resepantigagal #resepmemasak #tips #trick #tipsmemasak #idemasakharian #resepmasakanrumahan #kumpulanresepmasak #videoresep #resepkeripikkentang #likeslikes #lll #lfl #fff #like4like #ootdcasual #instadaily

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});