(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. Follow: @tips_bayikembar @program_babyholistic

Share 2 1

BROWNIES DIP N DIP melimpah ruah #coklat nye uolss🍮🍮🍫🍫 . 🎶🎶 Korang bukan saja #makan #kek #brownies tapi sekali pakej dgn #coklatpremium yg kite sadurkan dekat #browniesmurah ni.. Sesudu dalam mulut bisa terbawak bawak dalam tidur nanti gais. Hehehe...🥰🥰🥰 . . Buat apa bayar lebih sedangkan korang blh dapat 2 in 1 dalam satu harga..💰💰 . . . . Suka ke suka ? cepat rebut peluang ni utk yg tersayang tuh.. hihii 🤗🤗 . . . #sukamakan #sedapgiler #selayang #sentul #wangsamaju #siscuba #gombakfooddelivery #kuihraya #ampang #jjcm #pasartani #masakapahariini #coklatmoistcake #kekbuahkukus #nutella #hantaran #lauk #masakmasak #kekmurah #grabfood #foodpanda

Share 0 0
ummi.indang. HOW TO MAKE HERBALIFE SHAKE MANGO

Yuuk intip cara bikin shake mango

HOW TO MAKE HERBALIFE SHAKE MANGO Yuuk intip cara bikin shake mango terlezat ini.... Khasiatnya cocok bangeeeut untuk diet nurunin BB, naikin BB, untuk batita, balita, ibu hamil dan menyusui, untuk manula bahkan buat pasien RS yang udah nggak sanggup makan lagi.... Apalagi buatmu yang nonton video ini... . Yang ngiler... Langsung WA aku aja yak😉 . Footer standard Setiap hari kamu bisa dapetin Tipsdiet.Cemerlang dengan Follow IG @ummi.indang Follow IG @ummi.indang Follow IG @ummi.indang ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WA indang : 085890069966 #dietonline #dietasik #dietkekinian #dietmakan5xsehari #dietkenyang #dietplan #dietenak #dietlangsing #dietsehat #slimjoy #dietherbalife #dietketo #dietmayo #dietocd #dietmurah #dietonline #diet #dietbakarlemak #tipssehat #langsingsehatdarirumah #eatclean #sukamakan #cemilansehat #bosangemuk #pengenkurus #kamupastibisa #tipsdietcemerlang

Share 1 0

BROWNIES DIP N DIP melimpah ruah #coklat nye uolss🍮🍮🍫🍫 . 🎶🎶 Korang bukan saja #makan #kek #brownies tapi sekali pakej dgn #coklatpremium yg kite sadurkan dekat #browniesmurah ni.. Sesudu dalam mulut bisa terbawak bawak dalam tidur nanti gais. Hehehe...🥰🥰🥰 . . Buat apa bayar lebih sedangkan korang blh dapat 2 in 1 dalam satu harga..💰💰 . . . . Suka ke suka ? cepat rebut peluang ni utk yg tersayang tuh.. hihii 🤗🤗 . . . #sukamakan #sedapgiler #selayang #sentul #wangsamaju #siscuba #gombakfooddelivery #kuihraya #ampang #jjcm #pasartani #manismanis #coklatmoistcake #kekbuahkukus #nutella #hantaran #lauk #masakmasak #kekmurah

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dwi_fitcoach. Jenis buah dan sayur yg kaya akan serat 😍😍😍 Sudah konsumsi serat ha

Jenis buah dan sayur yg kaya akan serat 😍😍😍 Sudah konsumsi serat hari ini?

Share 1 2
dwi_fitcoach. Tips merawat kulit kering genks 🤗🤗 Semoga bermanfaat 🤗

Tips merawat kulit kering genks 🤗🤗 Semoga bermanfaat 🤗

Share 1 1
dwi_fitcoach. Inilah yg menyebabkan orang Indonesia terkena obesitas
Bukan makannya

Inilah yg menyebabkan orang Indonesia terkena obesitas Bukan makannya yg salah, tapi pilihan menu serta waktunya yg kurang tepat . Butuh bimbingan program diet dengan cara yg benar? . Check my bio for more details

Share 2 1

Selagi perutku kenyang aku lupa akan rasanya sakit hati 😂 wkwkwkwk #sukamakan #makanbanyaktapikurus #takutkurustapisudahkurus #ojogengsitiwasramangan #soalmakannomorsatu #loss 🤘😅😂😂

Share 4 0
resepiibu.my. nak lagi resepi, boleh follow @dapuribu.my
.
Resepi Roti Jala Versi Co

nak lagi resepi, boleh follow @dapuribu.my . Resepi Roti Jala Versi Coklat . Bahan-bahan: . - Gandum 3 cwn - 2biji telur - 3 sb serbuk koko (tengok nak gelap atau cerah) -3 sb gula - Sedikit garam - 3 sb minyak msak - 1/2 cawan susu cair - Air ikut kepekatan jangan pekat sangat jgn cair sangat . Cara-cara: . Kacau smua bahan dalam satu mangkuk lepas tu blend hingga halus.. semasa blend tu boleh tengok kalau ada pusar kat tengah tu boleh masuk satu ibu jari tu adunan cantik.. kalau blend adunan tu xda pusar atau pusar kecik.. masuk kan air bgi ada pusar kat tengah.. xpndai nak explain.. ahha GUNA BOTOL 3 KAKI Sos coklat Double boiler 200gm coklat masakan.. (selbourne brand saya guna) 200gm susu fullcream Kredit: Muhamad Fadzul Ilahi Azhar . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0175403454

Share 106 0
makanmakan247. ❤ MIE INSTAN anyone?
.
siapa aja gasuka makan mie instan apalagi makan

❤ MIE INSTAN anyone? . siapa aja gasuka makan mie instan apalagi makan rame2 sambil ketawa ketiwi ngakak hakhak... seruput2 kuah nya aaahhh sueegerrr! . . . #laperjajan #dietmulaibesok #foodgasm #likeforlikes #foodlover #foodporn #foodstagram #sukamakan #gilamakan #makanmakan #laperbaper #laperbener #yukmakan #jommakan #makanenak #mieinstan #instantnoodles

Share 6 0
solusi_terbaik_hamil_pasutri03. RINDU BUAH HATI HADIR?
....
Sudah banyak pasangan yang membuktikannya

RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar. WA: 089678748793 http://bit.ly/Infopromilbee #reseprumahan #gagaldiet #makanmakan #makanannusantara #lupadiet #sukamakan #resepmakanansederhana #makanan #belajarmasak #makananenak #doyanngemil #cemilan #maknyus #makansiang #nyemil #jajananhits #makananindonesia #ngiler #resepsedap #kulinerjakartabarat #jktfooddestination #makanankekinian #cemilanenak #jajanenak #marimakan #baksosapi #pesonakuliners #capcay #sarapan

Share 3 0

Westerntalam @queen_kafe mmg best katanya 👍 #western #cafeviral #Sukamakan #sukamakan #Foodhunter #queen_kafe

Share 5 0
airtangananna9900. Roasted chicken

Resepi.

Ayam seekor..
Halia
Bawang putih
Garam
Daun

Roasted chicken Resepi. Ayam seekor.. Halia Bawang putih Garam Daun bawang Perasa ayam . 👇 Basuh bersih2. Rebus 3/4 masak bersama bahan2 di atas. Bila dah agak2 masak, angkat dan gantungkan ayam tu supaya kering.. Jika tak ada temoat gantung pakai lah apa2 gelas ke, tin susu ke dan sumbat tu kasi berdiri supaya air sume turun.(air resbusan jgn buang tuk masak nasi) Bila dah kering sapu kan ayam dgn rata : Madu Kicap pekat Kicap manis Oyster sos.. Simpan dalam frige semalaman tuk kasi meresap atau pun atleast 3 4 jam lah. Dan berdiri kan balik seperti step pertama. Goreng ayam dan dah masak gantung ayam supaya minyak2 dia kluar. Dan untuk kasi berkilat sapu dgn madu.. Dan sejuk bole lah potong.. Ok rasa ayam saya ni sgt juicy dan sedap.. Mmg agak meleceh tp hasil yer memuaskan.. So nak hasil sedap kena lah banyak step yer 😁😅.. #nasiayamhainan#

Share 4 0
solusi_promil_pasutri02. TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat B

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. Follow: @solusi_promil_pasutri02 @solusi_promil_pasutri02 @solusi_promil_pasutri02 @solusi_promil_pasutri02 @solusi_promil_pasutri02 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person 📱WA: 085649910709 bit.ly/Solusi_hamilpasutri #berlian #eskrim #jajananjamannow #mukbangvideo #laperbener #viralbanget #videomasak #makan #dietmulaibesok #videomakan #makananmurah #videomakanan #gagaldiet #makananindo #belajarmemasak #makanbanyak #makananindonesia #kulinernusantara #laperbanget #watermelon #makanbareng #sukamakan #marimakan #makananenak #anakkuliner #lapar #kulinerlampung #liburan #lampungkuliner #minggu

Share 6 0
stokis_klubna_laleh_ampang. MACAM MANA?  NAK KURUS TAPI ASYIK RASA LAPAR JEEEE.. 🤣🤣🤣 HAA TU LAH

MACAM MANA? NAK KURUS TAPI ASYIK RASA LAPAR JEEEE.. 🤣🤣🤣 HAA TU LAH KORANG... KALAU KORANG NAK TAHU, KLUBNA NI BOLEH BUAT ORANG RASA KENYANG TAU... TAK CAYA? PI TENGOK APA KATA CUST TENTANG TU. WhatsApp nik 01126237746 #klubnalalehtestimoni #turunberatonline #kopiviral #turunberatbadanonline #klubna #laleh #turunberat30hari #klubnalalehhq #bakarlemak #teammedina #klubnalaleh #sukamakan #teamnik #masalahwanita #produkviral #medinadesire #cepathamil #masalahkulit #penikmatkopi #pencintakop #juskurus #juskurushalal #juskurusmurah #1malaysia #jomkurus1malaysia

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});